יכלת להוציא מידע גם מקומונות סגורות, מקסימום היו מנדים אותך, מגלים אותך ... אין חוק ואף תקנון למעט הסכמה וולנטרית שלך.עד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
משפט שקראתי באחד הפורומים. ( הפורום פתוח לכן איני יודע אם אני עובר על חוקי תפוז) מקומונה סגורה היה אסור להוציא תכנים.
"כל הכבוד לאשכנזים ובוז למזרחים. מזרחי תמיד ישאר מאחור"
אכן יכולתי. אבל ידעתי שאסור.יכלת להוציא מידע גם מקומונות סגורות, מקסימום היו מנדים אותך, מגלים אותך ... אין חוק ואף תקנון למעט הסכמה וולנטרית שלך.
לגבי המשפט המזעזע הזה, אין לי מלים. לטמטום אין הרי גבול.
מזעזע, מקווה שהדברים נמחקו, וכותב נחסם.עד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
משפט שקראתי באחד הפורומים. ( הפורום פתוח לכן איני יודע אם אני עובר על חוקי תפוז) מקומונה סגורה היה אסור להוציא תכנים.
המשפט ה"מקסים" הזה מגלה מיהו הנחות והמפגר באמת. בוז למי שכתב אותועד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
מסכימה איתך, ואכן בוז למי שכתב, כולי תקווה שאותו אחד מסתובב כאן וקורא אותנו.המשפט ה"מקסים" הזה מגלה מיהו הנחות והמפגר באמת. בוז למי שכתב אותו
מסכימה איתך, ואכן בוז למי שכתב, כולי תקווה שאותו אחד מסתובב כאן לא חסמו אותו ולא יחסמו אותו
לא נלחמים בגזענות באמצעות השתקת גזענים. נלחמים בגזענות כשמוכיחים שטענות הגזענים שגויות. יש לבוז לגזענים, לבזות אותם, להראות להם שאלה שהם מתגזענים כלפיהם מצליחים יותר מהם.עד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
זאת הדרך בה הוא מעלה נושאים לדיון.עד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
בנוסף חשוב לזכור שהשתקת גזענים לא תחסל את הגזענות אלא להיפך, תלבה אותה.זאת הדרך בה הוא מעלה נושאים לדיון.
לפחות הוא לא מתחבא בנכלוליות מאחורי אמירות עמומות, ואומר מה הוא ורבים כמותו חושבים.
זה נושא לדיון? לבזות אחד ולשבח שני?זאת הדרך בה הוא מעלה נושאים לדיון.
לפחות הוא לא מתחבא בנכלוליות מאחורי אמירות עמומות, ואומר מה הוא ורבים כמותו חושבים.
בהחלט - הוא מעלה נושא פרובוקטיבי שמעורר דיון סוער.זה נושא לדיון? לבזות אחד ולשבח שני?
טוב שאינו איתנו, וחבל שנותנים לו במה.
עד מתי הישראלים ימשיכו בגזענות?
"כל הכבוד לאשכנזים ובוז למזרחים. מזרחי תמיד ישאר
רוצה לציין לשבח את מנהלי תפוז( שהגעתי אליהם דרך המנהלת)למה אתם קופצים? מה קרה? בזו למזרחים?
הורי היו מזרחיים, אמנם ממזרח אירופה אבל מזרחיים
לא רק שאני לא בז למזרחיים שבעצם באו ממערב לנו הם בדיוק כמו האחרים שהגיעו ממערב אירופה..
וזה שכתב, כנראה לא עמד בתור הנכון כשחילקו את השכל..
לא פעלת נכון. זה מה שקורה כשפועלים מהרגש במקום מהשכל.רוצה לציין לשבח את מנהלי תפוז( שהגעתי אליהם דרך המנהלת)
שלחתי להם את הנושא והבעתי את אכזבתי
הנושא נמחק, וקיבלתי הודעה שהנושא טופל. רק שאיני יודע אם הכותב הורחק מאותו פורום.
מה לא נכון? איך פעלת?לא פעלת נכון. זה מה שקורה כשפועלים מהרגש במקום מהשכל.
לעולם אל תנסה להשתיק גזען, הוכח לו את טעותו והשפל אותו. ניסיונך לגרום לחסימתו רק מזיק.מה לא נכון? איך פעלת?
אם הייתי מגיב לו, הייתי נחסם. ברור שלו מותר לומר מה שלי אסור לומר, הפורום ההוא גזעני.לעולם אל תנסה להשתיק גזען, הוכח לו את טעותו והשפל אותו. ניסיונך לגרום לחסימתו רק מזיק.
אל תהיה צודק, היה חכם. יש דרכים לפגוע גם בלי לקלל. זו מיומנות.אם הייתי מגיב לו, הייתי נחסם. ברור שלו מותר לומר מה שלי אסור לומר, הפורום ההוא גזעני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.