אתמול סופסוף "מבצע" חיסון לפסיקי

ענבל30

New member
אתמול סופסוף "מבצע" חיסון לפסיקי

למה מבצע? כי להביא את החתול שלי לוטרינר זה פרוייקט שמצריך התארגנות לוגיסטית כה מורכבת ומסובכת, ובדרך תמיד צצים עוד קשיים ובעיות. פסיקי הוא עצמאי ועצבני, ולא נאה לו להכנס לכלוב הנשיאה שלו. את כל העיצות כבר ניסיתי, בכל סנטימטר כבר נשרטתי, ותמיד כשמגיעים לוטרינר הוא כבר כל כך כל כך עצבני, שצריך להרדים אותו בשביל הטיפול הכי פשוט
אז אתמול, אחרי שדחיתי מסיבות אלו את מתן החיסון המון זמן, הוא חזר עם רגל נפוחה - ולא דורך עליה. התקשרתי לוטרינר שלנו. האיש מלאך. איך הוא מוכן לטפל בפסיקי שלי אחרי שכבר חווה על בשרו (אאוץ´!!!
) את העצבנות שלו - לא יודעת... הוא הגיע מיד, ותוך שבריר שניה הצליח לתת לפסיקי זריקת הרדמה. האומלל הקיא (פסיקי, לא הוטרינר). אחרי כמה דקות שכב רפוי ודומם, רק קצה זנבו נע מעט מפעם לפעם, והעיניים בוהות.... בררר....
קיבל את כל הטיפולים והחיסונים, הפצע ברגל (כנראה קוץ שגרם לזיהום רציני) נוקה וקיבל אנטיביוטיקה ליומיים (בזריקה). הבת שלי, בת שנה וחצי, קצת נבהלה מהסיטואציה. כשראתה את הוטרינר מזריק לחתול, התחילה לבכות. זיכרון מהחיסונים שלה עצמה כנראה
לקחתי אותה לחדר השני עד גמר הטיפול. הסברתי לה שפסיקי חולה, לא מרגיש טוב, והוא ישן. אחרי שהוטרינר הלך, ליטפנו את פסיקי המורדם עדיין(ולראשונה לא חששתי שישרוט את רומי
) מאוחר יותר הפציינט מתעורר ומתחיל לדדות וליפול בכל הבית, איכשהו הצליח לעלות על הספה והשתין שם
ונרדם בסוף על המיטה שלנו, בקצה שקרוב לרדיאטור. היום בבוקר כבר הרגיש טוב יותר, אבל הרגל אמורה לכאוב לו בגלל הזריקה עוד יומיים... אז עדיין לא דורך עליה. ואין לו תיאבון!
לסיום, שאלות:
מכירים עוד שיטות יצירתיות להרגעת חתולים עצבניים לטיפולים רפואיים?
איך מנקים פיפי של חתולים מריפוד בד דמוי ז´מש?

זיו25

New member
אואה...

קודם כל אני שמח שחיסנת אותו ושהוא עבר טיפול עשרת אלפים אצל הוטרינר... לגבי שיטות להרגעה.... - אולי לעטוף את הכלוב באיזו שמיכה ידידותית למשתמש, ואולי הוא לא יזהה את הכלוב בתור דבר מאיים ויהיה מוכן להכנס פנימה. - לזרוק פנימה עכבר, ולקוות לטוב (לגבי פסיקי, אני לא בטוח לגבי העכבר) - להגיד לו שזו מכונת כביסה חדשנית (לחתולים יש את הקטע הזה) - לזרוק פנימה שקל (הוא חתול פרסי?) לגבי נקיונות... וואו.. אני ממש לא חזק בתחום (למרות שאני עוזר בבית! באמת!) בברכה, זיו.

למעלה