אתמול סיפרתי לאמא..

night mistress

New member
אתמול סיפרתי לאמא..

אפילו שהבטחתי שאני אספר את כל האמת, סיפרתי רק חלק.. אמרתי מחלה כרונית במקום לוקמייה או סרטן.. אבל נראה לי שהיא הבינה, אמא שלי אשה חכמה.. אני שומעת את הדמעות בקול שלה.. ואני רואה את הדאגה בכל הטלפונים שהיא הרימה אלי בנתיים.. היה קשה.. התחלתי בזה שסיפרתי לה לבד, ואז אחים שלי הצטרפו, ניסיתי לשדר שאני חזקה ושזה לא נורא כמו שזה נשמע..פשוט לא יכלתי אחרת, פחדתי שהיא תתפרק.. אבל היא הייתה ממש חזקה, לא בכתה, והיום היא כבר הרגישה יותר בנוח לשאול אותי שאלות, אחת השאלות הייתה "זה סרטן?"..התשובה שלי הייתה "לא בדיוק אבל בערך..".. היא הבינה.. לקטנה שלה יש סרטן.. מי יתן ותימצא גם תרופה..

מיליתו

New member
אוי זה קשה...

טוב שסיפרת לה. נראה לי שקשה מאוד לשמור דברים כאלה בבטן, והיא בטח הבינה במה מדובר. אני חושבת שהיא היתה חזקה ולא נשברה כי שידרת לה שאת חזקה ואת לא נשברת. אני חושבת שזה הדבר שהכי חשוב לה. מובן שהיא דואגת לך - את הבת שלה, למי היא תדאג, אם לא לך? אז עכשיו, את כבר יכולה לדבר על "סרטן" בלי לפחד, ולראות שהדיבור על זה מכניס את הענין לפרופורציות (וגם עוד דברים). אני בטוחה שעכשיו, כשהמשפחה שלך מגוייסת תצטרכו רק "לבחור את התורם המתאים ביותר" (כי כולם יתאימו). ומכאן, סלולה הדרך שלך אל ההחלמה המלאה. את באמת צעירה, כך שאצלך זה לא יהפוך למשהו כרוני - את באמת תחלימי.

אמא שלך יודעת

ככה זה הורים.. הם יודעים גם בלי שיגידו להם. אני לא חושבת שהיא תתפרק כי היא בוודאי תשתדל מאד להיות חזקה בשבילך, כמו שהשתדלת להיות חזקה בשבילה. יקח לה קצת זמן לעכל את המצב החדש ולמצוא את הדרך להתמודד איתו אבל אין לי ספק שתחזקו אחת את השניה. אני חושבת שטוב שסיפרת לה, כי לא צריך לעבור את זה לבד וחוצמזה היא היתה מרגישה ואז נפגעת או כועסת כי לא סיפרת לה. ההתחלה היא התקופה הפחות קלה, אחר כך כבר יודעים מה יש ומה עושים ונכנסים לאיזשהי שגרה ומתוך זה שיודעים מה קורה אז גם מרגישים יותר בטוחים בתוך כל הבלגן. שבוע טוב

night mistress

New member
מחר אני מספרת לה את האמת..

אני כבר לא יכולה להחזיק את זה בתוכי.. שמתי לב איך התקוממתי כשהתקשרו מקופ"ח לבית שלה ואני עניתי.. אין סיבה שהיא לא תדע.. אם אני מתמודדת אז גם היא יכולה.

מיליתו

New member
צודקת במאה אחוז

גם לגבי קופת חולים החוצפנים, וגם לגבי יכולת ההתמודדות שלה - היא בטוח כבר יודעת, חוץ מזה. ביררת כבר מה קורה עם תורמים מתאימים? ובכלל, מה חדש?

היי את

אז רגע, אני אמור להתחיל בשלל פרחים וחיבוקים? ואם זה ידלוף החוצה שאני מחבק ומפרחח? (מלשון פרחים, אני לא פרחח, יש בי איכויות). אז שאני אבין, מצאו בך עוד פגם? אז אחרי שדיברנו היום, ווידאתי שאת לא מתחזת, שמחתי לגלות שכמו שחשבתי, את לוקחת את הכל בדרך הכי טובה שאפשר לקחת את זה: בידיעה שזה מצב קיים, ויש להתמודד איתו ואין לי כלל ספק שאת תצליחי לנצח בהתמודדות (4:0 לפחות, שמתי עליך 100 שקל בווינר, אז דיר באלאק) וכן, שום סוג של פרוזן לא יצא לך ממני!! אוהב, למד. (לא אהבה כזו, חבר שלך יכול להרגע!) נ.ב יחי החיוך

night mistress

New member
../images/Emo25.gif

הנחתי לך פרוזן בייבי אחד במקרר אתמול.. גם אני חולה עליך.. והמון תודה על התמיכה שהענקת לי!

למעלה