אתמול סיפרתי לחבר שלי שאני דו

adiko

New member
אתמול סיפרתי לחבר שלי שאני דו

רשמתי לו מכתב הבאתי לו אותו והלכתי וזה מה שהוא כתב לי היום: דבר ראשון קראתי את הדפים את הרוב כי הכתב שלך מעפאן, אבל לא חשוב , בקיצור הבנתי את הכל את העניין ואני קצת כועס שלא סמכת עליי שאני יבין אותך , אבל לפני כל שאר הדיבורים והסיפורים , זה לא מפריע לי במיוחד זה יותר מפתיע אותי (בזמן האחרון יצאת הרבה עם בנות) ודבר כזה כמה כבחברה שלנו אנשים עדיין לא פתוחים בנושא הזה לגמרי, זה לא מה שיגרום לי לנתק קשר איתך בקיצור אין לך מה לדאוג אני עדיין רוצה להיות איתך בקשר ועדיין שנהיה חברים הכי טובים, אבל תבטיח לי שתרגיש בנוח לידי כמו שאני מבטיח להרגיש נוח לידך,אל תיעלב אבל חשוב לי לדעת שאתה בכלל לא מסתכל עליי בצורה כזאת כי אני ממש לא בעניין כזה , אני לא הומופוב אבל אני לא חושב לא חשבתי ולא אחשוב על דברים כאלה.

resputin

New member
אני שמח בשבילך.

זה צעד חשוב, לקבל תמיכה ממישהו שקרוב אלייך, שאוהבים- זה מקטין את המרווח הזה, של ´מה אם?´ ו´אולי?´. אני חושב שהיית צריך לציין במכתב, שאתה לא מעוניין בו בכלל בצורה הזאת. (**עוברים לקטע מתחילת שנה שעברה, קצת מביך אבל שיהיה**) תחילת כיתה י´, שכבה חדשה והרבה אנשים, חלקם ניראים טוב, חלקם פחות. היה לי מישהו בכיתה לשעבר (עברתי ממנה לחברים שלי) שידידה שלי רצתה, אז התקרבתי אליו קצת- כדי לדלות פרטים. מכיוון שאני ישיר מטיבעי, וקצת חסר סבלנות, אולי פלטתי שאלות קלות כמו ´תגיד, התנשקת פעם?´ (שזה היה לאאא גורף.. :p) ודברים בסגנון- שזה יחסית רך. ~~~בכל מקרה~~~, כתבתי לו מכתב, וסתם הוא שלח לי בחזרה והתכתבנו כל היום (הפסקות, מעבירים, קוראים, בשיעור כותבים מכתב..:) )וגיליתי מהידידה שלי, שהוא ´חושש´ שאני מעוניין בו- עכשיו, בתקופה ההיא, זה בכלל היה הטרום-גברים יחסית, בטח שבטח "טרום נערים" שלא נדבבר על חסרי הניסיון ו.. -טוב, אני אפסיק פה. אז כתבתי לו מכתב מפורט שמסביר שאני לא נשמך לבנים (כן בטח
) ושאני לא רוצה אותו ו.. הוא נרגע.. וזה היה רגע מביך עם רספיוטין, ניפגש במועד הבא עם עוד סיפורים מביכים

TwelveEyes

New member
אההה....

כשיצאתי מהארון לפני החברה הכי טובה שלי, אני זוכרת שהיא אמרה "אוי ואבוי, רק שלא ייתנכלו לך בגלל זה!" חמודה :))) אבל היא לקחה את זה טוב.. השאר לקחו את זה בצורה קצת.. אהה.. נדהמת :) התגובה הכי נפוצה הייתה "מה, באמת? את?!"
אבל בסופו של דבר, כולם קיבלו את זה טוב.. אז לא ביג דיל :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חברה שלי...

כשסיפרתי לה.. היא קיבלה את זה אותי כמובן.. אבל היה לה מבט כזה של תדהמה בעיניים שלה...

sarah

New member
מה עם חברה אחרת שלך? ../images/Emo13.gif

תזכירעי לי... נדמה לי שאמרתי לך שאת מגעילה אותי ושאני לא מאמינה שדווקא *את* כזאת.
משהו כזה, אשמח אם תזכירי לי בדיוק את הנוסח.
באעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הממ.. כן אני חושבת שאמרת משו כזה... ( סתם סתם.. בואו לא נכפיש את שרה.. היא אמרה משו בסיגנון." מגניב!" וכו´...)

sarah

New member
פיספסת את הציניות שלי?

או שאני פיספסתי את הציניות שלך? מה קורה פה?

sarah

New member
האא ../images/Emo6.gif

חשבתי שאולי ה*הפתעה* זה גם חלק מהציניות... איזה תקלות תקשורת...
באעבה, שרה

Pe5tCTRL

New member
מגניב לך!

ילד, יש לך אשכרה חבר טוב! לאנשים כאלה כדאי להתקרב! אין הרבה אנשים שאני מכיר שלא איכפת להם בכלל (!) שיש להם ידיד הומו. הם תמיד יחשדו שאתה חושק בהם בסתר וכאלה... הלוואי עליי... כשסיפרתי למישהו שאני מכיר בסודי סודות שאני בי הוא ישר התלהב והתחיל להתרגש מהעניין "בוא´נא זה מסקרן אותי עכשיו" ושטויות כאלה... עצוב... כל הכבוד לחבר הזה שלך!

praetor

New member
אחלה חבר

זה באמת חבר טוב. תשמור עליו. אבל רק תדע שלאו דווקא כולם יהיו ככה - אצלי זה היה ככה: חבר ראשון - כבר ניחש קודם, והיה ממש אחלה (ואגב, אני ממש הייתי מאוהב בו, והוא גילה את זה - ודווקא לא היה לו איכפת...). לחבר שני - זה לא שינה בכלום (הוא בנאדם די אדיש...) לחבר שלישי - זה קצת דחה אותו, אבל אחרי קצת שכנועים, הכל היה בסדר. חבר רביעי - זמן מה חשב שזה לא בסדר, אבל בסוף קלט שאני בדיוק כמו כל אחד אחר. למזלי לא נתקלתי במישהו הומופוב ממש, אז הכל היה בסדר...

gaya123

New member
אני זוכרת שבאתי לספר לחברה הכי

טובה שלי , ואז הסתבר לי שהיא לסבית....... לאט לאט בכל החברה שלנו יצא שמתוך 12 איש , יש בינינו רק 3 סטרייטים.......... מה תגידו על זה? ד"א , אני חדשה בפורום....... שלכם, גאיה123

למעלה