אתמול עברתי ניפוח ו...

נושנושי

New member
אתמול עברתי ניפוח ו...

אתמול זה היה בדיוק חודש ושבוע אחרי הניתוח עשיתי אתמול ניפוח ואנשים אני חייבת להגיד לכם זה לא כואב בכלל הבאסה היחידה זה שצריך לחזור לכלכלה נוזלית לכמה ימים אבל לא נורא ירדתי כבר 14.6 קילו ואני מזה מאושרת על כול קילוגרם שיורד אז שיהיה לכולם המשך שבוע נפלא נ.ב מצטערת שלא באתי לפגישה פשוט היו לי כמה ימים שלא הרגשתי טוב מבטיחה לבוא לפגישה הבאה ואני מקווה שהיא תהיא בקרוב יהיה לי מאוד נחמד להכיר אנשים כאלה נפלאים

lir42

New member
נושנושי

מה שלומך? חבל שלא אמרת לי שהניפוח היה אתמול אולי הייתי מגיעה אליך מה שלומך? מה עם החתולה? מקווה שהכל בסדר שלך לירי

שלגיה**

New member
הי נושנושי

אל תתיחסי לכלכלה הנוזלית כבאסה,זה רק נותן לגוף שוק להמשך ירידה במשקל. את תראי שהכל יעבור תוך כמה ימים ותמשיכי בכלכלה רגילה שהדיאטנית נתנה לך. חשוב מאד שתהיי אחראית ותקפידי על כל ההנחיות שהדיאטנית בוולפסון לאחר הניפוח נתנה לך אל תנסי להתחכם מעבר לתפריט או אפילו פחות ממנו,תלכי לפי הכללים ש"בספר" ותראי שההרגשה וההצלחה מובטחות לך ! בהצלחה בהמשך שלגיה

RomiVais

New member
אהלן נושנושי ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה לשמוע עידכונים כל כך חיוביים ממך
אני "רק" מחר עוברת ניפוח, אחרי ארבעה חודשים... שמחה שזה לא כואב
כל הכבוד על הירידה היפה. בעזרת הניפוח תימנע עצירה לבינתיים... נקווה שאכן יהיה עוד מפגש בקרוב, ושתוכלי להגיע (וגם אני...) תמשיכי בדרך הנכונה שלך, המון המון
להמשך מכל הלב, רומי

למעלה