אתמול עניתי לגבי הצבעים של המפות

הילית*

New member
אתי, אנחנו החלטנו לבחור ב-

מפות בצבע שמנת ומפיות בצבע בריק או בורדו. לגבי עיצוב החופה. אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף. החופה שלנו קצת רחוקה מהשולחנות וכאן חשבתי על כמה בוקטים עם חמניות או עם ורדים בצבעי המפיות וכך גם לעשות עם זר הכלה. מה את אומרת

הילית את צודקת. הנה כמה רעיונות

1. את מתחתנת בשיא עונת הגפנים, קישוט החופה בגפנים גם מהמם וגם מאוד סמלי. את יכולה לחפש בין חברים פמוטים על עמודים אצלי בבית כבר יש לפחות שלושה שאני יכולה להשאיל לך ובטוח שתמצאי אצל חברים..העמידי אותם במקומות שונים כאשר צבע הנרות יתאים לשאר הצבעים..קחי כפות תמרים שאפשר למצוא בכל גינה ציבורית ואיי איי איזה חופשה אני הייתי עושה מזה. אם יש לך חברה עם טיפ טיפה כשרון ורצון לעזור היא יכולה להתקשר איתי ואסביר לה בדיוק איך לעשות מה ונפתרה הבעיה. אגב, רעיון נוסף אם הצבעים שאת בוחרת הם לדוגמא בורדו אז אפשר לקנות שני כדי חרס ענקיים שמחירם אינו עולה על 15 ש"ח כל אחד(לא במשתלות בצהלה כמובן..אבל בסביבה שלנו בטוח) לצבוע אותם בבורדו, להכניס בתוכם כפות תמרים עומדים ובינם פמוט ארוך על עמוד עם נרות זה משגע.. בקיצורו של עניין הילית..יש המון דרכים לחסוך כסף בחופה ובגן האומנים אין כל כך בעיה כי אין להם בעיה שתביאי דברים מבחוץ אז יופי לך.

הילית*

New member
איזה רעיונות נפלאים....

לגבי הפמוטים- גן האמנים מספק 2 פמוטים גבוהים (אם אני לא טועה) עם כמה נרות, שנמצאים לפני החופה. חוץ מלקטוף מהעצים (שאין לי מושג מאיפה) היכן אני יכולה להשיג/ לקנות כפות תמרים ואיפה אני יכולה להשיג גפנים? לא ענית לי לגבי המפות. נראה לך מה שבחרתי? המון תודה

אני אביא לך את כל הכפות תמרים שתזדק

שתזדקקי להם מהגינה שלי ויש לא מעט גפנים בכל האיזורים הסמוכים לתל אביב. תראי את הנושא כסגור רק תגידי לי איפה אני יכולה לעזור לך. כשתבואו בשבת אראה לך מאיפה לקטוף אצלי ואם תהיה בעיה אדאג שיום לפני החתונה לקטוף ומישהו מטעמך יפגש איתי ויקח...

הילית*

New member
אתי, יש לך אולי עוד רעיונות

החתן שלי לא בטוח שזה מה שהוא רוצה...

7522 וחצי רעיונות אבל עוד מעט

אני מתחילה ללמד....אויש מה זה עוד מעט בשעה שבע אני צריכה להיות בפרדסיה ואני עוד לא מקולחת... בלילה אכנס ואכתוב.

*שיר

New member
אתי, מה את אומרת לגבי גן באור יום?

להזכירך, אנחנו מתחתנים ביום ששי בצהרים בגן עם בריכה (כלומר, יש הרבה תכלת בעיניים). מה את ממליצה?

אני מציעה כמה שיותר בהיר.. הייתי

הולכת על סגולים ורודים ותכלת..המון פרחי בר וישנו סוג מסויים שנקרא ליזיאנטוס שאפשר להשיג אותו אפילו קצת בתכלת.. אפשר גם ללכת על האפרסק הבהיר..על צהוב בננה בקיצור על כל צבעי הגלידה ואפשר כמובן..ללכת על הלבן והאלגנטי.

*שיר

New member
אני מאוד מאוד אוהבת לבן

וזו הנטייה הטבעית והראשונית שלי. אבל אני מפחדת שזה קצת "קר" מדי, לא? אני רוצה חופה לבנה עם הרבה בד לבן שקוף ואולי קצת פרחי בר (חמניות?) מסביב. אני לא בטוחה שהבנתי את ההמלצה שלך - את ממליצה שהמפות יהיו לבנות? מה עם שמנת? ואם לוקחים מפות לבנות איזה צבע הולך טוב למפיות? העיצוב הסטנדרטי של השולחן הוא ואזה קטנה עם פרחי בר. נראה לך מספיק או שכדאי משהו אחר? הם גם קושרים בד על הכסאות (אני מתה על זה) שליד החופה - איזה צבע כדאי? לבן או צבע אחר (שגם יחזור במפיות?

תראי אתן לך רעיון לבראנצ´ האלגנטי

ביותר שהייתי שותפה לו... זוכרת את הסכם השלום שנחתם בערבה בזמנו של רבין? אוקי. הנשים הוזמנו לארוחת בוקר במקום מסויים וזה היה העיצוב: מפות בשמנת, מפיות אפרסק בהיר, אלומות חיטה קטנטנות קשורות בבד שיפון אפרסק בתוכם פרחי בר קטנטנים בכתום אפרסק. הכיסאות היו מצופים בבד שמנת ועם קשירת אפרסק. לגבי פרחי הבר הכתומים בכתום עז אני יכולה להשיג לך מקום שבו תוכלי לקנות את זה ממש בזול(יבואנים של פרחי משי) הארוע הזה היה אחד המדוברים בארץ מבחינת עיצוב שולחנות לבראנצ´ אלגנטי וישראלי. אתי

*שיר

New member
../images/Emo25.gif שמנת וחיטה זה מקסים!!

ולדעתי גם החתן מאוד יאהב אתזה. אני לא בטוחה לגבי האפרסק, אבל אנחנו עוד צריכים להפגש עם המעצבת של הגן ולראות את האופציות שיש לנו. ושאלה אחרונה, אם עושים הכל בשמנת, גם החופה צריכה להיות בשמנת ?

להפך. במקרה הנוכחי אפילו אם החופה

סמוכה לגן אפשר בהחלט בלבן נקי! אם הולכים על שמת ואפרסק אפשר את החופה בלבן צחור עם כתמי צבע החל מאפרסק דרך הכתום העז וכלה בבורדו. כמו כלום יהיה לכם אירוע מדהים

*שיר

New member
תודה! אין כמוך!

אבל אני בטוח עוד אציק לך כשנשב עם המעצבת...

למעלה