אתמול עקרתי שן והרופא שיניים אמר לי

Mon951

New member
אתמול עקרתי שן והרופא שיניים אמר לי

שאם לא אפסיק לעשן אאבד את כל השיניים. אני מעשנת כבדה כבר המון שנים ואין לי מושג איך להפסיק עם ההרגל המגונה הזה. עצות מישהי???

ron68

New member
הרופא שלך צודק בהחלט

העישון גורם לנסיגת חניכיים. ניסיתי להפסיק בעבר עם זייבן ולא הצלחתיזה גרם לי לדופק מואץ. אגב זייבן הם כדורים פסיכיאטריים. מה שכן הצלחתי להוריד את כמות הסיגריות. בבית אין לי מרפסת ואני מעשנת רק בחלון בסלון. אני עובדת עם ילדים ויוצאת להפסקה של סיגריה אחת או שתיים בקושי. תחליטי שאת לא מעשנת בבית בכל מקום. יהיה לך קשה בהתחלה אבל גם זו דרך להפחית את כמויות הסיגריות. מאוד קשה להפסיק, אבל כמו שאמרה שושה זוהי השיטה כנראה בבת אחת. ישנו פורום (בתפוז נדמה לי ) לתמיכה בהפסקת עישון. ממליצה לך להכנס לשם. בכל אופן בהצלחה לך.

Mon951

New member
ניסיתי להפחית את הכמות בעבר

זה היה בסדר תקופה אח"כ חזרתי לעשן כרגיל. אין לי ברירה אלא להפסיק בבת אחת רק לא יודעת איך. המליצו לי על מכון אברהמסון,נראה לי אני אנסה.

מכון אברמסון

מומלץ ידיד שלי ניסה והוא דבק בזה כבר יותר משנה. העיקר בהמנעות מעישון זה לגלות מה גורם לך לעשן, כלומר האם זה מעצבים, משעמום וכו'. ולגבי נסיגת חניכיים, אני מעולם לא עישנתי ויש לי נסיגה נוראית שאבא שלי הוריש לי אם זה בכלל מנחם אותך.

Mon951

New member
חס וחלילה,זה לא מנחם אותי בכלל

לא מאחלת לאף אחד ומצטערת בשבילך. בקשר למכון אברהמסון אני שמחה לשמוע דיעה חיובית, זה ממש מעודד. תודה

למעלה