אתמול עשיתי את הדבר הכי מפגר

Nicky my love!!

New member
אתמול עשיתי את הדבר הכי מפגר

בחיים שלי: חברה שלי אמרה שהיא הולכת לישון אצלי ואני אמרתי שאני הולכת לישון אצלה וכל אתמול הסתובבנו ברחוב עד שעה שמונה ורבע בבוקר שהגענו אלי... אנחנו קפאנו בלילללהההההה רעדנווו היינו לבנות מרוב קור... היינו צריכות לשירותים בסוף בארבע וחצי בערך לפנות בוקר... (היינו שתי בנות) אז החברה שהייתה איתי אמרה לי שבבניין של חברה שלנו חם שם וזה.. אז הגענו לבניין ולא ידענו את הקוד של הבניין ובנס בארבע וחצי לפנות בוקר הגיעה אישה שגרה בבניין היא הייתה באיזשהו אירוע והיא פתחה לה את הדלת ונתנה לנו להיכנס.. בלובי של הבניין יש ספה קטנה לאחד אז אני וחברה שלי שתינו הצטופפנו בה קופאות אז אמרתי לה שנלך לישון בתורות... אני אלך לישון לכמה דקות ואז היא תעיר אותי ואז היא תישן לכמה דקות... ואז בסופו של דבר שתינו נרדמנו וקמנו בחמישה לשש ומזה שמחנו שעברנו חצי מהשעתיים שעוד נשארו לנו... יצאנו החוצה וקפאנו אז למזלנו חברה שלי זכרה את הקוד שהאישה לחצה ונכנסנו שוב לבניין ישבנו ליד מדרגות של המרתף חיוורות רועדות מקור מחובקות רק כדי לחמם אחת את השנייה... ובשבע יצאנו מהבניין כי אנשים ראו אותנו ושאלו אותנו אם אנחנו בסדר ומה אנחנו עושות כאן ועשינו הצגות שאנחנו מחכות לחברה.. וכאלה... והלכנו למקום שהיה בו שמש וישנו שם עד שמונה ובשמונה ורבע הגענו אלי הבייתה.. ווהיינו הרוסות חברה שלי שמה את הראש על השולחן ונרדמה ואני ישנתי על הריצפה אצלי בבית

למעלה