אתמול עשיתי את העוגה הראשונה לבד

2good1

New member
אתמול עשיתי את העוגה הראשונה לבד

יצא מאוד טעים (המקופלת) אבל שאלה- איך מיישרים את העוגה שתראה חלקה מתחת לבצק הסוכר? אני חושבת שרידדתי דק מדי את הבצק ואולי בגלל זה רואים את כל ה"פאשלות" מלמטה? אני אעלה תמונות בהמשך
 

brownie65

New member
קודם כל הופכים את העוגה

צידה התחתון תמיד יותר ישר וחלק. אם לעוגה יש "כיפה" מלמעלה יש צורך לחתוך אותה, כדי שעם הפיכתה שוליה לא יעמדו ב"אויר". לאחר מכן, יש למרוח שכבה דקה של קרם כלשהו שידביק את בצק הסוכר לעוגה, אבל גם ימלא חורים ושקעים ויחליק את פניה. ונכון, גם הבצק צריך מרודד עבה מספיק (לא יותר מדי - כחצי ס"מ). מחכים לתמונות!
 
למעלה