אתמול עשיתי כיף

אתמול עשיתי כיף ../images/Emo23.gif

גולדפיש ואני נסענו לטיול. בין נסיעה לפטפוט לישיבה ארוכה ארוכה בבית קפה גם היינו בעומר. כמה כיף להיכנס לעומר, מקום נעים ושליו. מלבד הצמרים, המחטים והאוירה נרכשה שם ערכה לתפירת בובות בסגנון וולדורף. הערכה כוללת בדים, חוטים, גזרות והוראות לתפירת בובה. אז קניתי...... העלות היא 80 ש"ח ולעומת עלות של סדנא (וזמן של סדנא- 6 מפגשים) זו עלות מזערית והחלטתי להמר. את הבובה תפרתי ב- 3 שעות. ההסברים להכנת הראש (הבובה בנוייה מראש פנימי וראש חיצוני) היו נהדרים! כנ"ל גם ההסברים לבגד. היה הסבר לתפירת העיניים אבל לפה לא היה הסבר אז אלתרתי. בכיווץ הבגד אלתרתי כי ההסבר לא היה ממצא. וההסבר לגבי הכנסת השיער היה חסר, סתם הסבר סתמי ומאוד נלחמתי עם הכנסת השיער מה שלדעתי רואים על הבובה. בסך הכל- אם מסתכלים על העלות הכלכלית והזמנית (מהמילה זמן) - 80 ש"ח (לפני הנחת פורום) ושלוש שעות עבודה בעבודה עם הערכה לעומת כ-400 ש"ח ו- 12.5 שעות עבודה של סדנא הערכה שווה יותר. אבל, באמת אי אפשר להשוות בין הבובה הזו לבובה שיוצאת מסדנא. אני לא עיוורת....
עבורי (וכבור הבת שלי), בשלב הזה של חשבון הבנק שלי- זה מספיק
רכשתי בעומר עוד בדים להכנת בובות בעתיד, כשלא קונים את הבדים בערכה הם ממש זולים. בדים צבעוניים ויפייפיים!

מנסה תמונה של הפנים מהצד

על מנת שאולי תראו את הבדלי הגובה בפנים (ואת זה עושים בעזרת השימוש בראש פנימי וראש חיצוני)

md55

New member
קשת היא מקסימה

ואת הפה תופרים בתך מכליב כך שיש רצף של חוט שיוצר קו תיתחדשי זה מתוק

אין לי מושג מה זה תך מכליב...

תאמיני אם אגיד לך שאין לי מושג בתפירה ושכמעט את כל הבובה תפרתי עם תפר אחד שלימדו אותי בשיעור מלאכה בחטיבת הביניים? בפעם הבאה שניפגש אביא איתי חוט, מחט וחתיכת בד ואשמח להדגמת התך מכליב

md55

New member
קשת חומד כי את מוכשררררררת

יכול להיות שעשית תך מכליב ואפילו לא ידעת מצחיקולה . בשמחה הדגים לך.

mehashefa

New member
היא מתוקונת כזו

שנראה כייף לחבק אותה בלילה כשהולכים לישון... מה הגודל שלה??

Sימה

New member
יופי של טיול, יופי של בובה../images/Emo68.gif

בלי נדר- טפו טפו, מלח שום
אני נוסעת ביום ראשון הבא לעומר מישהיא רוצה להיצטרף ?????

rachel1234

New member
יו..איזה כיף לך :)) לא לקנות את כל

החנות. להשאיר גם לאחרותתתתתתתת.

עלמה7

New member
היא מקסימה, ואני רוצה גם!

גם לי אין זמן וכסף לסדנא, אבל נורא בא לי בובה כזו!

למעלה