אתה צודק בהחלט אך .................בפעם ראשונה , שכחתי את ארנק הכסף בבית, ואשה שאינני מכירה שילמה עבורי
וכך הצלחתי להגיע הביתה לא נתנה לי כתובת על מנת להחזיר את הכסף
ירבו כמוה בישראל
אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלבאתה צודק בהחלט אך .................
עבורי זה לא משהו חדש וזה לא רק בישראל.
קרה לנו כזה מקרה בארגנטינה, לא ידענו שעל מנת לנסוע בתחבורה ציבורית יש לקנות כרטיס מיוחד שאותו מטעינים בכסף.
בכל פעם שעולים לאוטובוס מעבירים את הכרטיס שמוריד סכום.
אנחנו עלינו לאוטובוס ורצינו לשלם לנהג והוא אמר שלא ניתן לשלם.
גבר שראה את המבוכה שלנו העביר עבורנו את כרטיסו פעמיים וסרב לקבל כסף בתמורה.
רוב האנשים בישראל טובים. הבעיה שבדרך כלל אנחנו נחשפים רק לסיפורים המכוערים, כי זה מה שמוכר ומקדם רייטינג (ואג'נדה). הבעיה במקרים האלה, היא שקשה לדעת להבחין בין אדם שבאמת נקלע לצרה לאדם שרק מנסה לעשוק אותך לצרכיו האינטרסנטיים.אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלב
אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חהוווווו
אוווו ............... גם בארץ ניתקלתי בלא מעט אנשים טובים באמצע הדרך!אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלב
אני כתבתיאני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלב
לפני שנים סיפרתי בקומונה דאז כיצד פנתה אלי אישה עם סלים שאמרה שלא נשאר לה כסף לכרטיס נסיעה הביתה וביקשה שאעזור. נתתי לה את הסכום הפעוט וראיתי כיצד היא הולכת אל תחנת האוטובוס הסמוכה ועולה על האוטובוס שהגיע. המסקנה שלי היתה שנהגתי נכון, הרגשתי טוב. אל תשאלי איזה שטיפות חטפתי ממשתתפים מסויימים בקומונה שהאשימו אותי בהמון דברים. אני כל כך שמחה לקרוא מישהי שקיבלה כרטיס נסיעה באוטובוס ומעריכה את זה. מאחלת לך שלא תזדקקי בעתיד לעזרת אחרים (ביחוד לא זרים).בפעם ראשונה , שכחתי את ארנק הכסף בבית, ואשה שאינני מכירה שילמה עבורי
ירבו כמוה בישראל
עומד אדם קצת אבוד ליד תחנת אוטובוס... מבקש בבושת פנים את המעט כדי שיחזור לביתו... לא תיתן? אני מכירה את התירוצים אבל בחיאתק... הוצאת מהכיס -.20 ₪ ??? ונניח שהנ"ל לקח ממך את השטר ורץ לקנות סיגריות... אז מה??? מה קרה??? התרוששת?לפני שנים סיפרתי בקומונה דאז כיצד פנתה אלי אישה עם סלים שאמרה שלא נשאר לה כסף לכרטיס נסיעה הביתה וביקשה שאעזור. נתתי לה את הסכום הפעוט וראיתי כיצד היא הולכת אל תחנת האוטובוס הסמוכה ועולה על האוטובוס שהגיע. המסקנה שלי היתה שנהגתי נכון, הרגשתי טוב. אל תשאלי איזה שטיפות חטפתי ממשתתפים מסויימים בקומונה שהאשימו אותי בהמון דברים. אני כל כך שמחה לקרוא מישהי שקיבלה כרטיס נסיעה באוטובוס ומעריכה את זה. מאחלת לך שלא תזדקקי בעתיד לעזרת אחרים (ביחוד לא זרים).
בפעם ראשונה , שכחתי את ארנק הכסף בבית, ואשה שאינני מכירה שילמה עבורי
ירבו כמוה בישראל
נכון!בכל מקום יש אנשים טובים ואנשים רעים.
לא בדיוק הטובים פחותיםבכל מקום יש אנשים טובים ואנשים רעים.
אםשר לשלם על אחר ברב קו בתנאי שהרב קו של המשלם אינו של פניסיונר או נכה.ניתקלתי לא פעם בארץ שאנשים נגמר להם הרב קו ואנשים אחרים התנדבו לשלם עבורם
גם בארצנו יש אנשים טובים
הסכום שהיא שילמה 50 שקל,,,שפר גורלךאםשר לשלם על אחר ברב קו בתנאי שהרב קו של המשלם אינו של פניסיונר או נכה.
הסכום שהיא שילמה 50 שקל,,,שפר גורלך זו היתה נסיעה בטקסי שפיישל והיתה מוכנה לשלם כל סכום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.