אתמול פגשתי מלאך,,,

אלן 5

Active member
בפעם ראשונה , שכחתי את ארנק הכסף בבית, ואשה שאינני מכירה שילמה עבורי
וכך הצלחתי להגיע הביתה לא נתנה לי כתובת על מנת להחזיר את הכסף
ירבו כמוה בישראל

אבי בן 1231

Well-known member
ירבו כמוה בישראל
אתה צודק בהחלט אך .................
עבורי זה לא משהו חדש וזה לא רק בישראל.
קרה לנו כזה מקרה בארגנטינה, לא ידענו שעל מנת לנסוע בתחבורה ציבורית יש לקנות כרטיס מיוחד שאותו מטעינים בכסף.
בכל פעם שעולים לאוטובוס מעבירים את הכרטיס שמוריד סכום.
אנחנו עלינו לאוטובוס ורצינו לשלם לנהג והוא אמר שלא ניתן לשלם.
גבר שראה את המבוכה שלנו העביר עבורנו את כרטיסו פעמיים וסרב לקבל כסף בתמורה.

אלן 5

Active member
אתה צודק בהחלט אך .................
עבורי זה לא משהו חדש וזה לא רק בישראל.
קרה לנו כזה מקרה בארגנטינה, לא ידענו שעל מנת לנסוע בתחבורה ציבורית יש לקנות כרטיס מיוחד שאותו מטעינים בכסף.
בכל פעם שעולים לאוטובוס מעבירים את הכרטיס שמוריד סכום.
אנחנו עלינו לאוטובוס ורצינו לשלם לנהג והוא אמר שלא ניתן לשלם.
גבר שראה את המבוכה שלנו העביר עבורנו את כרטיסו פעמיים וסרב לקבל כסף בתמורה.
אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלב

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חבר כלב
רוב האנשים בישראל טובים. הבעיה שבדרך כלל אנחנו נחשפים רק לסיפורים המכוערים, כי זה מה שמוכר ומקדם רייטינג (ואג'נדה). הבעיה במקרים האלה, היא שקשה לדעת להבחין בין אדם שבאמת נקלע לצרה לאדם שרק מנסה לעשוק אותך לצרכיו האינטרסנטיים.

אבי בן 1231

Well-known member
אני מדברת על הארץ לא היה לי מזל למצוא אנשים טובים,,וכבר כתב משהוא,,,עדיף חהוווווו

אוווו ............... גם בארץ ניתקלתי בלא מעט אנשים טובים באמצע הדרך!

משתפרת1

Well-known member
ירבו כמוה בישראל
לפני שנים סיפרתי בקומונה דאז כיצד פנתה אלי אישה עם סלים שאמרה שלא נשאר לה כסף לכרטיס נסיעה הביתה וביקשה שאעזור. נתתי לה את הסכום הפעוט וראיתי כיצד היא הולכת אל תחנת האוטובוס הסמוכה ועולה על האוטובוס שהגיע. המסקנה שלי היתה שנהגתי נכון, הרגשתי טוב. אל תשאלי איזה שטיפות חטפתי ממשתתפים מסויימים בקומונה שהאשימו אותי בהמון דברים. אני כל כך שמחה לקרוא מישהי שקיבלה כרטיס נסיעה באוטובוס ומעריכה את זה. מאחלת לך שלא תזדקקי בעתיד לעזרת אחרים (ביחוד לא זרים).

ריקי זו אני

Well-known member
לפני שנים סיפרתי בקומונה דאז כיצד פנתה אלי אישה עם סלים שאמרה שלא נשאר לה כסף לכרטיס נסיעה הביתה וביקשה שאעזור. נתתי לה את הסכום הפעוט וראיתי כיצד היא הולכת אל תחנת האוטובוס הסמוכה ועולה על האוטובוס שהגיע. המסקנה שלי היתה שנהגתי נכון, הרגשתי טוב. אל תשאלי איזה שטיפות חטפתי ממשתתפים מסויימים בקומונה שהאשימו אותי בהמון דברים. אני כל כך שמחה לקרוא מישהי שקיבלה כרטיס נסיעה באוטובוס ומעריכה את זה. מאחלת לך שלא תזדקקי בעתיד לעזרת אחרים (ביחוד לא זרים).
עומד אדם קצת אבוד ליד תחנת אוטובוס... מבקש בבושת פנים את המעט כדי שיחזור לביתו... לא תיתן? אני מכירה את התירוצים אבל בחיאתק... הוצאת מהכיס -.20 ₪ ??? ונניח שהנ"ל לקח ממך את השטר ורץ לקנות סיגריות... אז מה??? מה קרה??? התרוששת?
הרי ההרגשה שלך על הנתינה היא הרגשה נפלאה... ואם הכסף עבר ליד טובה... התרגשת. אין כמו לתת. אין...
ירבו כמוה בישראל

dwido3

New member
ניתקלתי לא פעם בארץ שאנשים נגמר להם הרב קו ואנשים אחרים התנדבו לשלם עבורם
גם בארצנו יש אנשים טובים

למעלה