אתמול קיבלתי את המייל הזה

טומי*

New member
אתמול קיבלתי את המייל הזה../images/Emo26.gif

שלום לך tomi !!!! שמחתי לקבל את הוירוס ששלחת........מצטער להודיע לך שלא פתחתי את האימייל.......... אני מאוד לא אוהב ששולחים לי וירוס או כל דבר אחר למחשב על כן אני מודיע לך שהנקמה לא תאחר לבוא......המחשב שלך הולך לסבול בזמן הקרוב עד שישעמם לי ואז אהרוס את המחשב לצמיתות............ נ.ב. אם תשלח מכתב התנצלות אשקול להבליג הפעם............. באהבה: -(מתכנת והאקר במקצועי)

טומי*

New member
וזה מה ששלחתי לו אתמול../images/Emo26.gif

האמת שאין לי מושג מי אתה, ואתה יודע מה? אחרי מכתב כזה גם לא מעניין אותי אז מכיוון שאני לא מכיר אותך, ברור לך שלא שלחתי לך כלום. ואם הגיע אליך משהו כאילו ממני, אז גם אני מקבל יום ביומו עשרות מיילים עם וירוסים. אי לכך ובהתאם לזאות אין בכוונתי להתנצל על דבר שלא עשיתי.... במיוחד אחרי האיומים שלך, מה שכן בא לי? ללכת למשטרה ולהתלונן עליך בגלל איומיך

טומי*

New member
תשובתו לא איחרה לבוא ../images/Emo6.gif

שלום tomi ......... שמחתי לקבל את הודעתך, ואני מצטער אם גרמתי לך אי נחת........... אני האקר במקצועי, ואני מתעסק הרבה אם וירוסים ופריצות, אבל אני עושה זאת למטרות טובות בלבד(הפלת אתרים של גורמי טרור וכו') ולכן איני אוהב שאנשים שולחים לאנשים אחרים(בפרט אם הם לא מכירים אותם...) וירוסים וכו' על מנת להזיק לאנשים תמימים. לכן הני חוזר בי ומתנצל שוב על אי הנוחות........ שיהיה לך יום טוב!!!! ממני: ..........

גלי®

New member
טומי יקירי, אם האיש באמת היה מה

שהוא מתיימר להיות ("אני האקר במקצועי, ואני מתעסק הרבה אם וירוסים ופריצות" עאלק "האקר" סביר יותר להניח שזה ילד בן 15 שמצא מקום להוריד תוכנת פריצה...:)))), הוא היה יודע שיש וירוסים שיושבים על שרת המייל של ספק האינטרנט ומדביקים את התעבורה דרכו... מומלץ לשלוח אותו: 1. ללמוד לכתוב בלי "שגיעות" כתיב...:))) 2. ללמוד את תורת ההאקריות (יש לזה אידיאולוגיה וכללים ברורים) 3. ללמוד קצת איפוק (האקרים אמיתיים בחיים לא יאיימו בצורה כזו... הם יהרסו לך את המחשב - כשהם בטוחים ששלחת להם בזדון, אבל הם לא מזהירים מראש..:)))) ). בשורה התחתונה: רוצה שאטפל בו? :))))

vera2

New member
Galikam את אחת ויחידה אני הגרופי

שלך. עכשיו אני מבינה יותר טוב את כל העינין של ה nyke name ושמירת פרטים מזהים קרוב לחזה.

גלי®

New member
אני שמחה... כל הנושא של אבטחה הוא

נושא מעניין להפליא... לפעמים, כשאתה מכיר את הראש ואת דרך הפעולה של הצד השני, קל לך יותר להתגונן...

טומי*

New member
מעניין שכבר עניתי לך וההודעה נעלמה.

טוב אכתוב שוב. הבנתי מיד שמדובר בנער צעיר אבל רציתי ללמדו לקח..לא לאיים כך סתם. המילה משטרה עשתה את שלה. אין בי רגש נקמנות, לכן תודה על ההצעה של ה"טיפול" בו, מעדיף לסיים אם ניתן בדרכי שלום. לילה טוב!

tapuzina2001

New member
טומי תגיד לו שגם אתה לא אוהב

לקבל דוא"ל עם וירוסים למרות שאתה לא האקר

B T1

New member
למי שיש לו חברים משעשעים שאלה

לא זקוק לאויבים. (העיקר חתום-באהבה) אם אתה רוצה לנקום באיש, בטל את המנוי שלך לגן-חיות.

למעלה