אתמול קלטתי שעבר כמעט חודש

Apikachu L

New member
אתמול קלטתי שעבר כמעט חודש

מאז הזמנתי את הביינדר, אחרי שהתחלתי להתהות מה קורה עם ההזמנה ופניתי למפרסם, והיום הודיעו לי שהגיע!
אני כבר לא יכולה לחכות ללכת לדואר

Apikachu L

New member
לא היה צריך ללכת לדואר ^_^ + רשמים ראשוניים

לביינדר שקניתי (מידה מדיום, המידות הן סיניות ולכן אני שאני לרוב אקסטרא סמול-סמול בחולצות התבררתי כקצת גדול...) יש 3 מערכות של תופסנים כמו לחזיה, והוא נראה בדיוק כמו גוזיה עם תופסנים כאלו מהצד. הבד מאוד נחמד ונושם. כאשר לבשתי אותו בהתחלה שמתי על התופסנים הראשונים, ואז התקדמתי להכי צמוד. באופן מפתיע - זה נוח. אני הזזתי את השדיים לכל מיני כיוונים. יתכן ואני כן צריך סמול, אבל לא אסתכן...
הדבר הראשון ששמתי לב הוא שאני יכול לנשום! פאקינג לנשום!
לא עוד תחבושות אלסטית שמפרקת לי את בית החזה! לא עוד להתקשות להתכופף או לפחד שהציצים יצאו החוצה...אפשר להתכופף ולקפוץ ומה לא. לא עשיתי את זה יותר מידי, אבל הביינדר מאוד נוח. הוא לא לוחץ בצורה הדוקה, אבל בגלל הלחץ שלו באופן אחיד עם התופסנים - זה מחזיק את העסק יפה. בגלל הפער הלא נפוץ שיש לי בהקיף חזה קטן ושדיים יחסית גדולים - אז זה לא משטח לגמריי, אבל מספיק טוב.
הבד גם מאוד נושם ונחמד. מה שאני חושש ממנו זה שהבד ימתח עם הזמן... ולא יחזיק טוב את כל העסק. עוד נראה. הבד דק ולא נראה עבה כמו בתמונות באי ביי, ובקיץ הישראלי נראה לי זה יתכן.
ביינתיים צילומים רק עם חולצה (אלא אם לא תזדעזעו משיער בית שחי...
)
תהנו

Apikachu L

New member
תמונה לא נכונה

צילמתי שם גם בלי חזיה בכלל...לא לגמרי ברור למה. אגב, הם גם צירפו מן 2 שקיות חמודות למתנות כשי (
). בתמונה הראשונה משמאל אפשר לראות את כל תכולת החבילה.

מהמם !

תתחדש אתה חתיך O_O"
ואולי עכשיו אפשר להזמין ביינדר כזה ביחד כל מי שרוצה בפורום נעשה פגישה איפושהו בתא וכזה להביא את הכסף :) ?
או במייל O_O"

Apikachu L

New member
אין לי בעיה להזמין

אם תמצאו דרך להעביר לי את הכסף (אפשר לשלם לי גם בביטקוין, ד"א). ותשלחו לי כתובת דואר במייל...
רק שימו לב שלוקח לביינדר הרבה זמן להגיע. לקח לי חודש כמעט, כי המשלוח מסין, וכי רשות הדואר בארץ מעפנה, וגם כי השכונה שלי, שנמצאת מעבר לכביש בעניין הדואר, תמיד מקבלת דברים באיחור...

lily kane

New member
זה רעיון לא רע

אפשר לעשות קנית פורם משותפת אולי אפילו להזמין את פורם טרנסגנדר אבל לפני הרעש שווה לחכות שבועיים לבדוק שזה מחזיק כביסה לדוגמא

Apikachu L

New member
כביסה ביד זה יחזיק בטוח...

אני אסתכל בהוראות הכביסה יותר מאוחר, אבל נראה לי שאין בעיה לכבס במכונה. בכל מקרה, אני לא צריך את הביינדר לשימוש יומיומי אלא לפרקים בלבד.
על כל פנים, אני לא בטוח עדיין אם זה רעיון טוב לכבס אותו עם כל הכביסה. הוא נראה כמו גוזיה, אבל...אין לי רצון לצאת בפני המשפחה כג'נדרקוויר בזמן הקרוב.

ליזי133

New member
וואו!!

וואו! באמת שזה מסכם את הכל!!
הסיבה היחידה שלא יצאתי עם תחבושת אלסטית מהבית זה כי היא מועכת לי את בית החזה כ״כ ואפילו לא עד כדי כך טובה ביחס למעיכה שלה... וואו! נראה מצויין, ולנשום זה טוב, בכל מקרה, נשמע מצויין

היה יכול להיות מגניב לעשות קנייה משותפת שכזאת, אבל אני לא יודעת באיזו דרך כבר אפשר להעביר כסף חוץ מפנים אל פנים בשביל אנשים נטולי כרטיס אשראי.....

Apikachu L

New member
נראה לי יש אפשרות לשלוח בדואר...

פשוט לשים כסף (שטרות...)במעטפה עם פנים כהה ולשלוח. ולקוות שלא ילך לאיבוד לדואר. לרוב לא הולך לאיבוד.

snoopytush

New member
אני אסביר לך איך
מזומן בזמן הוראות הפעלה:|

1. את מחליטה למי לשלוח כסף ואת הסכום המדובר.
2. את מבקשת מהאדם לתת לך את שמו שם משפחתו ואת מספר תעודת הזהות שלו.
3. את הולכת לסניף הדואר ומבקשת להעביר את הכסף לאדם הספציפי דרך מזומן בזמן
העלות לא מאוד גבוהה ( אני לא זוכרת כמה זה עלה לי אולי 20 שקל אולי פחות).
4. לאחר ששילמת ומסרת את הכסף את מקבלת קוד.
5. את מתקשרת לאדם ומידעת אותו שהכסף נשלח ונותנת לו את הקוד שקיבלת.
6. האדם הולך לסניף הדואר ומקבל את הכסף לידיו אפילו באותו יום.

פשוט מהיר ולא יקר מידי.

שאלה: למה אין לך כרטיס אשראי?

snoopytush

New member
תוספת: וכמובן את נותנת את פרטי האדם בדואר

שידעו לאן לשלוח את הכסף

snoopytush

New member
נראה טוב ושטוח נפלא שאפשר לנשום

הרבה יתרונות לביינדר על פני התחבושת אני מבינה

Apikachu L

New member
המוצר שקניתי

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271144445049
שימו לב, כדאי לקרא טוב את התיאור. המחיר רשום בדולרים - ומחיר המשלוח קטן למדיי. כרגע מבחינת שער הדולר המחיר עומד על כ50 ש"ח...
בכל מקרה, מי שתרצה לקנות אחד כזה - אז צריך גם למדוד את עצמכן/ם (אל תלכו לפי מידת החולצה, המידות הסיניות הן קטנות מהאירופיות) ולבחור צבע.

Apikachu L

New member
צריך למדוד את ההקפים בסרט מדידה

יש טבלה בקישור למטה, שמראה מה המידות בהתאם לטווח המדידה. צריך לדעת מה המשקל שלך, היקף בית החזה מתחת לשדיים, והקף החזה בגובה הפטמה. יש טבלה שבה מציינים מה המידה המתאימה, ואם את לא מוצאת מה מתאים, את שולחת להם את הנתונים שלך והם ימצאו לך את המידה הנכונה.

למעלה