אתמול קניתי סינגל של אביתר

YanKiz19

New member
אתמול קניתי סינגל של אביתר

את "הזאב והאיילה", ראיתי אותו אתמול באוזן השלישית בשינקין וזה עלה רק איזה 14 ש"ח אז קניתי, הבאתי אותו אבל לחבר שלי שהוא יותר אוהב את אביתר מה שקצת יותר הפתיע אותי זה שגיליתי שהוא לא כתב דיי הרבה מהאלבום האחרון שלו, ביניהם את הזאב והאיילה... מה קרה? נגמרה המוזה?

eladushi

New member
הוא לא כתב 3 שירים:

"הזאב והאיילה" שכתב גלעד כהנא, "כה ציפיתי ליום והגיע" של רחל המשוררת, ו"המון אנשים" של אתגר קרת. אני לא מתכוון להגיב למה שאמרת לגבי המוזה כי זה פשוט אדיוטי.

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif

ראיתי שלא הרבה ראו את הראיון עם אביתר ב24 אז ה---------י----------ו---------ם ה י ו ם י ו ם לא מחר, לא אתמול ה י ו ם !!! הראיון של אביתר ב24 21:30
לא לפספס
הגיעו אייקונים לפסח
_
_
__
__
_
_
__
__
_
_
_
_

paper pieces

New member
יואוווווו תודה

תודה שהזכרת לי!!!!!!!!! שכחתי לראות ביום שני וגם שכחתי שיש היום שידור חוזר! נשים תזכורת בפלאפון

זוהרים

New member
תגידו..

למישו אולי יש תמונות של אביתר מתקופתו היפה עם השיער הארוך

evib

New member
אני לא יודעת

למה את מתכוונת כשאת אומרת "תקופה יפה" כי לדעתי הוא יפיוף בכל תקופה, בכל זווית צילום ובכל דרך שלא מצלצים אותו אבל יש לי תמונה מדהימה שלו שחייב לתת לה הקדמה: לא לשכוח- הילד נשוי!!!

זוהרים

New member
ישלי אותה..

התקופה היפה- זה שהיה לו ת'שיער הארוך המדהים כמו בקליפ של "תתחנני אלי".. (וגם שמתי תמונה אחת שיש לי..) אחח..

y a ® d e n

New member
הוו גם אני מחשפתתת../images/Emo99.gif

הוא יפה בכל מצב, אבל עם השיער הארוך הוא כ"כ יותר

למעלה