אתמול קפצו אליי חברים לביקור
א איולי New member 4/5/07 #4 ../images/Emo99.gifיווווו!!!!!!!!! איזה מדליק!!!!! סצינה מלאת חיים!!!! איזו גמדה שווה! מדהים איך שעיצבת את הפוזה שלה, רואים שהיא נהנית מהחיים! והגמדון! כל כך מתוק עם המקטרת גם סביבת המפגש אחלה- הפטריה העלים! זה כבר ממש סיפור ניראה שהלכו שם צחוקים!
../images/Emo99.gifיווווו!!!!!!!!! איזה מדליק!!!!! סצינה מלאת חיים!!!! איזו גמדה שווה! מדהים איך שעיצבת את הפוזה שלה, רואים שהיא נהנית מהחיים! והגמדון! כל כך מתוק עם המקטרת גם סביבת המפגש אחלה- הפטריה העלים! זה כבר ממש סיפור ניראה שהלכו שם צחוקים!
א אירית דולמן New member 4/5/07 #6 דמויות נהדרות ומלאות חיים האמת שגמדים הם לא ממש יצורים של סתלבט. הם יצורי עבודה. חרוצים מאד וכל הזמן עמלים.
דמויות נהדרות ומלאות חיים האמת שגמדים הם לא ממש יצורים של סתלבט. הם יצורי עבודה. חרוצים מאד וכל הזמן עמלים.
S shukpuck New member 4/5/07 #7 טוב, את יכולה לראות שזה אור של אחר הצהריים... גם לגמדים מותר לנוח מיום עמל מפרך..
ט טלושקלה New member 4/5/07 #14 באידיש זה לא - אבל אני באמת לא יודעת באיזו שפה זה כן נראה לי סלנג ישראלי נשאל את הבנות
א אירית דולמן New member 4/5/07 #15 אומרים סתלבט ואני חושבת שזה בערבית ונכנס לסלנג הישראלי. פשוט חשבתי שאולי סטלבד זה בסלנג אידי
ט טלושקלה New member 5/5/07 #16 נראה לי שזה שילוב של סוטול ובד כאשר בד זה מיטה וסוטול אנחנו יודעות וזה בכלל לא קשור לערבית
S shukpuck New member 5/5/07 #17 זה אכן פירוש מעניין... ../images/Emo6.gif אבל יש בעיה אחת - אומרים סטלבט...
ט טלושקלה New member 5/5/07 #19 גם אם כתבתי ב-ד בסוף כולכן הבנתן שזה סטלבט ו מכיוון שזה סלנג -הכל מותר חוקי אליעזר בן יהודה לא תופסים
גם אם כתבתי ב-ד בסוף כולכן הבנתן שזה סטלבט ו מכיוון שזה סלנג -הכל מותר חוקי אליעזר בן יהודה לא תופסים