האצילות מחייבת
New member
אתמול קראתי..
אתמול בערב לפני שאחות שלי בת ה 8 הולכת לישון היא קראה לי 10 דקות מתוך ספר..היא קראה מתוך עליסה בארץ הפלאות בתרגום של אהרון אמיר יכול להיות אני טועה בשם שלו.. קיצור מהר מאוד גיליתי שזה לא ממש ספר לילדה בת 8 ..השפה תפסה אותי ואחרי שהיא נרדמה קראתי את כל הספר מהתחלה בשוונג עד הסוף בישיבה אחת.דבר שעשיתי לא הרבה פעמים בחיים רק עם עליסה וגם עם הנסיך הקטן...אז מה באתי להגיד..ספר יפה ומעניין מאוד
עם עניינים עמוקים ונרחבים שימוש מעולה בדמויות מתאימות אך שונות ומשונות...וגם כן גרם לי לצחוק לא מעט פעמים.. קיצור היה לי משעמם וזה אחלה ספר ויש פה פורום וסבבה. אף פעם לא הכרתי את הסיפור הזה חוץ מהצורה השטחית אף פעם לא התחברתי לסיפור מדברים שראיתי בטלויזיה לדוגמא..אבל אחרי קריאה גילית תוכן מעניין שלא ציפיתי. אה ולמי שיש את הגרסה בתירגום של אהרון אמיר.. רק רציתי להגיד שיש שם איורים ממש מצחיקים וחמודים
שאו ברכה.
אתמול בערב לפני שאחות שלי בת ה 8 הולכת לישון היא קראה לי 10 דקות מתוך ספר..היא קראה מתוך עליסה בארץ הפלאות בתרגום של אהרון אמיר יכול להיות אני טועה בשם שלו.. קיצור מהר מאוד גיליתי שזה לא ממש ספר לילדה בת 8 ..השפה תפסה אותי ואחרי שהיא נרדמה קראתי את כל הספר מהתחלה בשוונג עד הסוף בישיבה אחת.דבר שעשיתי לא הרבה פעמים בחיים רק עם עליסה וגם עם הנסיך הקטן...אז מה באתי להגיד..ספר יפה ומעניין מאוד