NewStartLi
New member
אתמול ראיתי את בעלי מתפרק מבכי
ואני חושבת שזה מה שהרג אותי הכי מהכל.
היריון ראשון, IVF, החזרה שנייה שהצליחה.
היינו בהיי! פשוט בהיי אינסופי. דיברנו אליו, דיברנו איתו, פינטזנו...
סוף שבוע 7 הגענו לביקורת, ובמקום לצאת עם עוד תמונה לאלבום הרופא אומר שלא רואה דופק.
אתמול קיבלתי ציטוטק, ואיך בעלי אמר בין הדמעות שלא הפסיקו לזרום?
"היינו אמורים לצחוק איתו ולחבק, במקום זה הוא יורד בשירותים"
וכואב לי. כואב לי כואב לי.
בשבועות האחרונים קמתי בשבילו, עקבתי, היינו מאה אחוז מיינדד אליו. ועכשיו מה? למה לקום בבוקר?
ועכשיו לחכות, ושוב לחכות, שייגמר הדימום, והמחזור ומה לא, ואז שוב- זריקות, ושאיבה, והרדמה, ומעקבים.
ואוף אחד גדול.
מה עשינו לא בסדר? אנחנו צעירים, בריאים לחלוטין (בעית זרע שלא יודעים מה מקורה). מה עשינו? למה זה הגיע לו? הגיע לו סוף אחר, זה לא פייר.
תוך כמה זמן נוכל להתחיל שוב את הIVF? מה הסיכויים שלנו להיריון משעמם שייגמר בידיים מלאות? איך אפשר להעביר היריון עכשיו בלי חרדות שכל שנייה זה יכול להיגמר?
הצילו
ואני חושבת שזה מה שהרג אותי הכי מהכל.
היריון ראשון, IVF, החזרה שנייה שהצליחה.
היינו בהיי! פשוט בהיי אינסופי. דיברנו אליו, דיברנו איתו, פינטזנו...
סוף שבוע 7 הגענו לביקורת, ובמקום לצאת עם עוד תמונה לאלבום הרופא אומר שלא רואה דופק.
אתמול קיבלתי ציטוטק, ואיך בעלי אמר בין הדמעות שלא הפסיקו לזרום?
"היינו אמורים לצחוק איתו ולחבק, במקום זה הוא יורד בשירותים"
וכואב לי. כואב לי כואב לי.
בשבועות האחרונים קמתי בשבילו, עקבתי, היינו מאה אחוז מיינדד אליו. ועכשיו מה? למה לקום בבוקר?
ועכשיו לחכות, ושוב לחכות, שייגמר הדימום, והמחזור ומה לא, ואז שוב- זריקות, ושאיבה, והרדמה, ומעקבים.
ואוף אחד גדול.
מה עשינו לא בסדר? אנחנו צעירים, בריאים לחלוטין (בעית זרע שלא יודעים מה מקורה). מה עשינו? למה זה הגיע לו? הגיע לו סוף אחר, זה לא פייר.
תוך כמה זמן נוכל להתחיל שוב את הIVF? מה הסיכויים שלנו להיריון משעמם שייגמר בידיים מלאות? איך אפשר להעביר היריון עכשיו בלי חרדות שכל שנייה זה יכול להיגמר?
הצילו