אתמול ראיתי באתר אחד דיסק של....

איציקt

New member
אתמול ראיתי באתר אחד דיסק של....

לימפ ביזקיט שקוראים לו The Family Values הורדתי אותו הוא בהופעה חיה. למישהו יש אותו?????

Superchamber

New member
לא זה לא דיסק של לימפ...

יש מופע כזה שנקרא דא פאמלי ווליוס כל כמה שנים(יכול להיות שגם כל שנה), בכל שנה יש כמה להקות שמשתתפות, ולפני כמה שנים טובות לימפ היו אחת מהלהקות האלה. אני זוכר שהשנה לינקין למשל היו אחת הלהקות, ואם אתה רוצה אתה הדיסק של זה, תחפש את הדיסקים של פמילי ווליוס ואת השנה שלימפ השתתפו...

איציקt

New member
נו זה הדיסק שהורדתי של לימפ ביזקיט.

מההופעה חיה ב The Family Values!

Wakizashi

New member
Family Values tour הוא אירוע שנתי

הוא באמת התחיל עם לימפ וקורן (נדמה לי ב-98´), ומשם, כל שנה, החליפו את האמנים המשתתפים והוציאו דיסק מתאים של ההופעות שלהם. מי עוד היה שם?... Staind, Static-X, Linkin Park ועוד כמה אמנים "נחותים" יותר ופחות מפורסמים.

איציקt

New member
לאא זה דיסק מיוחד רק של לימפ ביזקיט

מתוך ההופעה The Family Values

tomgavish

New member
אני חייב להגיד משהו

Famly Values לכל אלא ששעות התווכחו פה הנה אני יפתור לכם את החידה: זה היה מסע הופעות ענק שבו השתתפו: Limp Bizkit,Staind,Korn,Primus,Method Man,Redman,Filter,The crystal method זה קרה ב1999 ויצא באותו זמן גם דיסק של כל השירים שהיו במסע הופעות עם כל הלהקות הנ"ל

איציקt

New member
בונא תקשיבו אני יודע שיש......

כל שנה את המופע הזה והיה דיסק רק של לימפ ביזיקט מתוך הצופע היה איזה 9 שירים אז אל תתווכחו יש לי אותו במחשב אם תרצו אני אשלך לכם במחשב ואני אתן לכם את הרשימה עכשיו: Cambodia Pollution Counterfeit Simon Says Nobody Loves Me Let The Attack Begin Stuck Faith Jump Around

איציקt

New member
רואים אני ראיתי ב MP3shit..........

ויש את הדיסק הזה. לא יודע אם תצליחו להוריד אותו עכשיו. אם לא תבואו ל איי סי קיו שלי!

tomgavish

New member
אתם יודעים של jump around זה של

House of pain בכלל הלהקה הקודמת של dj little (ככה אני קורא לו), ראיתי היום את הקליפ באמ טי וי שיר נחמד

למעלה