אתמול ראיתי סרט שניסתה להתאבד בקפיצה מגובה

פי 10 מארס

Well-known member
צעירה יפה שבנה נהרג
ועמדה על הקצה בהרים
הגיע בחור יפה תואר ודיבר איתה רכות
ושכנע אותה לסגת מהרעיון
לאחר מכן הזריק לה חומר משתק והימם אותה בטייזר וכפת אותה
לצורך שעשועים חולניים ורציחתה בהמשך
מתברר שגם אדם שרוצה לשלוח יד בנפשו
בשום פנים ואופן לא יסכים לשמש כצעצוע בידי סוטה סדיסט ואכזר
ונכנסה לפאניקה נוראית ונלחמה בו בשארית כוחותיה
לא אגלה לכם הסוף
מוסר השכל תחשבו לבד .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
צעירה יפה שבנה נהרג
ועמדה על הקצה בהרים
הגיע בחור יפה תואר ודיבר איתה רכות
ושכנע אותה לסגת מהרעיון
לאחר מכן הזריק לה חומר משתק והימם אותה בטייזר וכפת אותה
לצורך שעשועים חולניים ורציחתה בהמשך
מתברר שגם אדם שרוצה לשלוח יד בנפשו
בשום פנים ואופן לא יסכים לשמש כצעצוע בידי סוטה סדיסט ואכזר
ונכנסה לפאניקה נוראית ונלחמה בו בשארית כוחותיה
לא אגלה לכם הסוף
מוסר השכל תחשבו לבד .
אז למה אתה משאיר אותנו במתח ואינך אומר מה שם הסרט?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אז למה אתה משאיר אותנו במתח ואינך אומר מה שם הסרט?
לסרט קוראים "לא לזוז". סרט חדש. יצא בשליש האחרון של אוקטובר. אפשר למצוא בנטפליקס. סרט מצוין. יוצא מן הכלל. מומלץ ביותר.

רק בפעם הבאה שאתה רוצה לנעול לי או למחוק לי שרשורים, הקפצות ותגובות, אז תזכור שבזמן שהקוקו כבר המשיך הלאה אל השרשור הבא, מאור החסום השתדל לזכור למעלה משבוע לחזור אל השרשור הזה ולספר לך מה שם הסרט שסקרן אותך ורצית לראות :)

Dont-Move-Netflix-Horror-Review.jpg

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לסרט קוראים "לא לזוז". סרט חדש. יצא בשליש האחרון של אוקטובר. אפשר למצוא בנטפליקס. סרט מצוין. יוצא מן הכלל. מומלץ ביותר.

רק בפעם הבאה שאתה רוצה לנעול לי או למחוק לי שרשורים, הקפצות ותגובות, אז תזכור שבזמן שהקוקו כבר המשיך הלאה אל השרשור הבא, מאור החסום השתדל לזכור למעלה משבוע לחזור אל השרשור הזה ולספר לך מה שם הסרט שסקרן אותך ורצית לראות :)

צפה בקובץ המצורף 119884
וואלה. באמת כל הכבוד. באמת. תודה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
או קיי. אז ראיתי. מתאים לראש שלך. קשה לומר שאהבתי.​
תקשיב, בעיקרון, זה כן סרט שכן נאהב על-ידי רוב הקהל שצפה בו, וגם את הרוצח משחק השחקן הנהדר ההוא שכולם אוהבים וששיחק הרבה ב"אימה אמריקאית", אז לדעתי יש פה אחת משתי אפשרויות.

הראשונה היא שאתה פשוט לא אוהב את הסוגה. הסרט הוא מותחן ואימה. אתה אוהב את זה בכלל? כי אם לא, ברור שלא תאהב ולא משנה כמה טוב הסרט. קח לדוגמה אנשים שלא אוהבים סרטי אימה. אם נושיב אותם לראות את סרטי האימה הכי טובים ומכניסים שאי-פעם נעשו, לדוגמה "המסור", "זה", "מגרש השדים" וכדומה', הם לא יאהבו, ויגידו לנו "מה זה החרא הזה?".

אם אתה כן אוהב מותחנים ואימה, אז האפשרות השנייה היא שיכול להיות שלא התחברת לטוויסט המרכזי של הסרט. הטוויסט של זה שרוב הסרט היא בכלל לא יכולה לזוז, מה שמפיל את רוב עבודת האימה והאקשן של הסרט על הרוצח, על האיש בבקתה ועל השוטר, ואז כן, אני מניח שיש לנו כאן פחות אקשן ואימה מאשר מה שאנחנו רגילים בסרטי אימה אחרים וזה כשלעצמו פגם, אבל מצד שני הסרט בכל מקרה וממילא מנסה להיות יותר מותחן מאשר אימה אז...🤷‍♂️

או קיי. אז ראיתי. מתאים לראש שלך. קשה לומר שאהבתי.​
רק לפי התיאור של מארס(שנחסם לנצח?) זה סרט די סוטה,ז"א אם אני הייתי מתחיל לראות אותו ספק אם הייתי גומר.

סיכוי לא קטן שהייתי מפסיק באמצע.

כל מיני דברים בסגנון אימה/פסיכופטים וכד'.

מה הסיכוי שאדם שיטרח לנסות להציל אותך ממוות במקרה יהיה פסיכופאת מהרמה הגבוהה ביותר?

לא כ"כ הגיוני ז"א לא סביר שיקרה בחיים האמיתיים,אבל שיהיה...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רק לפי התיאור של מארס(שנחסם לנצח?) זה סרט די סוטה,ז"א אם אני הייתי מתחיל לראות אותו ספק אם הייתי גומר.

סיכוי לא קטן שהייתי מפסיק באמצע.

כל מיני דברים בסגנון אימה/פסיכופטים וכד'.

מה הסיכוי שאדם שיטרח לנסות להציל אותך ממוות במקרה יהיה פסיכופאת מהרמה הגבוהה ביותר?

לא כ"כ הגיוני ז"א לא סביר שיקרה בחיים האמיתיים,אבל שיהיה...
ראיתי את הסרט. קצת קשה לפרוש ממנו באמצע למרות כל הזוועה, כי זה פשוט מותח. אבל האם אוכל לומר לך, שבשורה התחתונה "נהניתי"? לא ממש. הסרט הזה מטלטל אותך בין מעקב אחר אדם סוטה ומרושע לבין תקוות שבכ"ז משהו טוב יקרה. לא ארחיב כמובן, אבל בס"ה, לא הייתי אומר שיש לסרט הזה ערך מוסף רב.

וכדי להרוס לי עוד קצת את החיים, יומיים לאחר שצפיתי בסרט זה, ראיתי עוד סרט מותח שדי מזכיר את קודמו. "לכוד" (או שאולי "מלכודת"). גם אותו אני מקווה לשכוח במהרה.

למעלה