אתמול ראיתי תכנית ב-BBC של תחרות
שפים. מי שחושב שיש לו כישרון בישול, מתחרה. ואז הבנתי כמה אני לא מבינה כלום בבישול ובאוכל. למשל, היתה מתחרה שהכינה תבשיל פרוסות בשר עם פלפל כתום ופלפל אדום ואני לא זוכרת אילו עוד ירקות ותיבלה אותם בתבלינים מהמזרח הרחוק. והשופטים אמרו כמה שהיא בורה כשהיא מערבבת שני סוגים מאכלים: ירקות ים תיכוניים עם תבלינים מהמזרח הרחוק. בחיים לא היה עולה על דעתי שזה משהו שלא עושים. או מישהו שם כמה סוגי גבינה בתבשיל, והם אמרו שגבינות איטלקיות אוכלים כל אחת בנפרד, שאף אחת לא תאפיל על האחרת - שוב, דברים שלא העליתי על דעתי. וגבינת מוצרלה במים לא מבשלים רק פותחים, בוזקים מלח וקצת שמן זית ואוכלים. ואני תמיד אפיתי אתה. לא רוצה לאכול אותה כך. זה נראה לי לא טעים. הקיצר, יש הרבה מה ללמוד (אם כי גם כאן יש עניין של טעם אישי ומה שטעים לי יכול להיות לא טעים למישהו אחר. אז אני מכינה מה שטעים לנו ולעזאזל כללי הבישול הנכון). סתאאאם רציתי לשתף אתכם. אם יש למישהו מה להגיד בנושא, קדימה.
שפים. מי שחושב שיש לו כישרון בישול, מתחרה. ואז הבנתי כמה אני לא מבינה כלום בבישול ובאוכל. למשל, היתה מתחרה שהכינה תבשיל פרוסות בשר עם פלפל כתום ופלפל אדום ואני לא זוכרת אילו עוד ירקות ותיבלה אותם בתבלינים מהמזרח הרחוק. והשופטים אמרו כמה שהיא בורה כשהיא מערבבת שני סוגים מאכלים: ירקות ים תיכוניים עם תבלינים מהמזרח הרחוק. בחיים לא היה עולה על דעתי שזה משהו שלא עושים. או מישהו שם כמה סוגי גבינה בתבשיל, והם אמרו שגבינות איטלקיות אוכלים כל אחת בנפרד, שאף אחת לא תאפיל על האחרת - שוב, דברים שלא העליתי על דעתי. וגבינת מוצרלה במים לא מבשלים רק פותחים, בוזקים מלח וקצת שמן זית ואוכלים. ואני תמיד אפיתי אתה. לא רוצה לאכול אותה כך. זה נראה לי לא טעים. הקיצר, יש הרבה מה ללמוד (אם כי גם כאן יש עניין של טעם אישי ומה שטעים לי יכול להיות לא טעים למישהו אחר. אז אני מכינה מה שטעים לנו ולעזאזל כללי הבישול הנכון). סתאאאם רציתי לשתף אתכם. אם יש למישהו מה להגיד בנושא, קדימה.