אתמול שאלתי את אחת התאומות איך זה??

אתמול שאלתי את אחת התאומות איך זה??

להיות תאומה התשובה הראשונית היתה בכלל לא כייף אבל לאחר שאלה חוזרת היא אמרה שזה היה יכול להיות כייף אבל עם אחות אחרת אני יכול להגיד שהן עכשיו בגיל שמאד מנסות להיות עצמאיות ואינדוידואליות וזה כנראה חלק מהתהליך

nonana

New member
יופי היי

מה קורה לי בICQ משהו נכנס סתם ככה איך זה יכול להיות?

קרנושה

New member
חחחחחחח אחות אחרת......

המממ.....אז זהו יקירותיי תגיד להם שאחים והורים אנו לא בוחרים......חחחחחח.....מה אתם חושבים בעצמכם? הייתם רוצים אח/ות תאום?

שאלתי היום את האחות השניה

והיא אמרה שזה קצת מעצבן להיות תאומה כי מבלבלים בינהן והיא בכלל היתה רוצה שתהיה לה אחות קטנה שתוכל לעשות לה צמות להלביש אותה יפה בקיצור היא רוצה להיות אמא קטנה

קרנושה

New member
ואיפה אתם בתמונה?

קדימה תעשו משהו הילדה מבקשת!!!!!!!!!!! חחחחחחחח טוב זהו הודעתי האחרונה להיום...סוגרת ת´מחשב חחחחח נועלת עד מחר ת´בסטה.....
לכולם.....

מיכל..~

New member
ש-א-ל-ו-ם- :)

טוב, במקרה קפצתי לפה, לא יודעת חשבתי נפטפט לו קצת על אה ועל דא.. בכל אופן, קראתי את ההודעה שלך, וחשבתי לעצמי שאם היו שואלים אותי את אותה שאלה הייתי צריכה לחושב על זה קצת..ואלי גם אחרי המון מחשב לא היתה יוצאת לי תשובה המוח נחלד..או פשוט לא קיים..:)>, בכל מקרה, ממה שאני אישית חושבת, בתור תאומה כמובן<:)> בגילאים הצעירים זה ממש לא כייף, ואני אדבר מנסיון אישי, אני ומרים <התואמה שלי> גרנו באותו חדר, וזה סיוט א´ <לא מומלץ..:/> כל הזמן היו מריבות על החדר המבולגן החדר מסודר ..וכו וכו..מה גם שאנחנו גרות במושב דיי קטן, כך שהחברים שלו משותפים, ברגע שאני יוצאת עם חברה שלי לסרט נניח גם מרים תבוא איתנו. כי לא נעים לא להזמין אותה, ולפעמים זה דיי עיצבן <מרים מצטערת...חשפתי את זה ..:)> וחוץ מזה כל ענין ההשוואות של המורים בניניו וגם החברים..שזה סיוט ב´ <זה ממש נורא..ומעצבן> וגם שאתה חוגג את היומולדת שך עם עוד בן אדם!!! חוצפה!! ועזבו את כל עניין הקינאה והמריבות והכל..אני מניחה שזה דיי מוכר לכם.. זה שהיינו קטנות יחסית.. ועכשיו שגדלנו, גם עברנו לחדרים נפרדים <שינוי מבורך!:)> גם התבגרנו למדנו להסתדר אחת עם השנייה אנחנו מדברות אחת עם השנייה הרבה, ונעשינו לממש חברות טובות <לעומת שנים עברו בהם ממש לא היינו חברות> לסיכום הייתי אומרת שאין תשובה אחת טוב או רע, יש לזה המון צדדים שלילים וחיוביים..הכל תלוי בנקודת המבט..:) ועזבו שי עוד כל כך הרבה דברים לכתוב על יתרונות וחסרונות של זה, זה לעולם לא ייגמר :) ואתם יודעים מה..לא הכל תלוי בגיל..תתפלאו לשמוע :) לילה טוב ושליו :) מיכל

תושב למיכל ורותרות גם יחד

עכשיו הן בנות 10 וחצי הן בחדרים נפרדים והכל זאת התעניינתי בתגובות שלכן אני חושב שאני אפילו אתן להן לקרוא [אם זה לא יפריע להן לראות טלויזיה] אני פשוט ממהר עכשיו וחבל הייתי מתעמק בתשובות תודה יושב על הגדר

rotrot

New member
בתור תאומה מסכימה עם מיכל

כשהיינו קטנות זה לא היה כיף בכלל - כל אחת מלחמה על המקום שלה והזהות שלה מול השאר. ועככשיו כשאני גדולה אני מבינה כמה זו מתנה מדהימה ומיוחדת להיוולד ולהיות תאומה. זה משהו שתמיד ייחד אותי מרוב האנשים שאני מכירה, וגרם לי ליצור קשר בלתי נפרד עם התאומה שלי. בקיצור יושב יקר, תגיד לבנות שלך את המשפט המעצבן - "כשתגדלו - תבינו!"

nonana

New member
תמיד יש הרגשה עם תאומים שיש

קשר מיוחד וטלפטיה זה נכון??. השאלה כמובן לתאומות/ים שבינכם

rotrot

New member
אין טלפתיה אבל יש קשר מיוחד

ובעיקר ברגעים קשים - יודעים מה לומר ואיך לנחם. ובעיקר להעביר ביקורת ולומר מילים שלא תמיד מקובלות על הצד השני ששומע (התאום) אבל הן אמיתיות , בגלל הקירבה שנוצרת. הצד השלילי של הענין (לדעתי) הוא שבגלל שכ"כ מכירים את התאום - יודעים בדיוק באיזו רגישה נקודה לפגוע בו בעת מריבה....

rotrot

New member
דברים חיובים יש והרבה ../images/Emo127.gif

קודם כל ללמוד לשתף פעולה עם עוד בנאדם, ללמוד להתחלק בדברים משותפים - אם אלו צעצועים משותפים, ספרים או בגדים. נראה גם לי שיצאנו לא מפונקות ... יש ביטחון עצמי בתוך התא המשפחתי ומחוצה לו - הרי תמיד יש את התאומה שלי שתהיה החברה הכי טובה במקרה הכי גרוע אם אני אריב עם החברות האחרות... תמיד היא תהיה שם בשבילי ותמיד אני אוכל לספר לה דברים והיא תבין ותצחק מאותן בדיחות. היא תבין ישר למה שהתכוונתי מבלי שאני אפרט יותר מדי. יש לנו תמיד נושאי שיחה משותפים, אף פעם לא משעמם. היא תמיד תהיה שם בשבילי את יקרה לי משהו או שבן זוג יפגע בי ואני אצטרך ניחומים - היא תדע לומר לי שהוא סתם מניאק שלא שווה ואני אאמין לה. תמיד אפשר לעשות קואליציה נגד אבא ואמא שיעמדו מולנו חסרי אונים - ונגיד לא רוצות!! תמיד אפשר לעבוד על אנשים אחרים - למשל היינו בטירונות ביחד באותה כיתה והמכיי"ת היו מתבלבלות וכולם היו נקרעים מצחוק. אוט בצבא כל אחת היתה בחיל שונה ואנשים מהבסיס שלנו היו רואים את התאומה השניה ולא מבינים למה היא במדים של חיל האוויר במקום במדים ירוקים? זהו נראה לי (מה שאני זוכרת)

למעלה