ש-א-ל-ו-ם-
טוב, במקרה קפצתי לפה, לא יודעת חשבתי נפטפט לו קצת על אה ועל דא.. בכל אופן, קראתי את ההודעה שלך, וחשבתי לעצמי שאם היו שואלים אותי את אותה שאלה הייתי צריכה לחושב על זה קצת..ואלי גם אחרי המון מחשב לא היתה יוצאת לי תשובה המוח נחלד..או פשוט לא קיים..
>, בכל מקרה, ממה שאני אישית חושבת, בתור תאומה כמובן<
> בגילאים הצעירים זה ממש לא כייף, ואני אדבר מנסיון אישי, אני ומרים <התואמה שלי> גרנו באותו חדר, וזה סיוט א´ <לא מומלץ..:/> כל הזמן היו מריבות על החדר המבולגן החדר מסודר ..וכו וכו..מה גם שאנחנו גרות במושב דיי קטן, כך שהחברים שלו משותפים, ברגע שאני יוצאת עם חברה שלי לסרט נניח גם מרים תבוא איתנו. כי לא נעים לא להזמין אותה, ולפעמים זה דיי עיצבן <מרים מצטערת...חשפתי את זה ..
> וחוץ מזה כל ענין ההשוואות של המורים בניניו וגם החברים..שזה סיוט ב´ <זה ממש נורא..ומעצבן> וגם שאתה חוגג את היומולדת שך עם עוד בן אדם!!! חוצפה!! ועזבו את כל עניין הקינאה והמריבות והכל..אני מניחה שזה דיי מוכר לכם.. זה שהיינו קטנות יחסית.. ועכשיו שגדלנו, גם עברנו לחדרים נפרדים <שינוי מבורך!
> גם התבגרנו למדנו להסתדר אחת עם השנייה אנחנו מדברות אחת עם השנייה הרבה, ונעשינו לממש חברות טובות <לעומת שנים עברו בהם ממש לא היינו חברות> לסיכום הייתי אומרת שאין תשובה אחת טוב או רע, יש לזה המון צדדים שלילים וחיוביים..הכל תלוי בנקודת המבט..
ועזבו שי עוד כל כך הרבה דברים לכתוב על יתרונות וחסרונות של זה, זה לעולם לא ייגמר
ואתם יודעים מה..לא הכל תלוי בגיל..תתפלאו לשמוע
לילה טוב ושליו
מיכל