אתמול שאלתי על הרופאה שלי ו........

אתמול שאלתי על הרופאה שלי ו........

כל מי שמכיר את תל-השומר ישר זיהה במי מדובר. קיבלתי בפרטי מס' מסרים וכולם דיברו עליה!!! ואני לא רוצה לומר איך... אני כרגע לא נרדם וחושב: יכול להיות שאני מצפה ליותר מידי ממנה? אולי היחס שלה "גרוע" אבל, אנחנו בתור חולים מצפים לפינוק ויחס טוב, היא טועה או אני/אנחנו??? בכל מקרה - מה אני עושה? עוזב שם? עובר לד"ר אחרים? עוזב בי"ח? כולי מחשבות.......... נ.ב. מקודם קראתי מה שכתבה twixit ומה שעונים לה... ונזכרתי בפעם הראשונה שלי כאן, מה שכתבתי (מגילה) ומה שכתבו לי, אני קולט באמת שלכולכם פה מגיעה תודה ענקית כמו שהיא כתבה לכם, הייתי חסר אונים, ופתאום פורום עם אנשים נהדרים שמאוד עוזר ותומך,,,, ממש תודה לציפורלילה, דגנילי, מיליתו,מיר וכל השאר......
לכולם/ן

יוני חמוד

אני חושבת שאתה צריך דחוף להחליף רופאה כי הרופאה צריחה לתת לך הרגשה תובה ולהתיחס אליך בהבנה ובהרבה סבלנות

מיליתו

New member
יוני - מה שמקובל לעשות...

קובעים פגישה עם מנהל המחלקה, ומבקשים לעבור רופא. לפעמים זה לא מתקבל בעין יפה כל כך, לפעמים ירמזו לך שכדאי לתבוא להתייעצות פרטית (עניין של כמה מאות שקלים, ואז הוא יתייחס אליך, ולפעמים לא). אולי כדאי לשאול את המזכירות ביחידה בה אתה מקבל את הטיפול, מה התהליך. ישנה גם אפשרות של לבקש התייעצות בבי"ח אחר - ואז זה תלוי בעיקר בקופ"ח שלך כי הם צריכים לתת לך התחייבות, או, כמובן לשלם כמה מאות שקלים על הביקור מכסך... בכל אופן, חולים מורשים לבחור את המקום בו יטופלו מבין בתי החולים המוכרים בארץ על פי חוק זכויות החולה. לפעמים קופ"ח "דוחפת" לכיוון בי"ח שלה, אבל אם תערער ותלחם מספיק הם צריכים לאפשר לך לעבור בית חולים כי זה חלק מהחוק. אם אין לך סבלנות, ויש לך כסף - פשוט לך למנהל המחלקה שלך באופן פרטי...

יוני היקר!

ראשית, אין לך שום בעיה לעבור מכון. תה"ש הוא בית חולים ממשלתי, לא שייך לאף קופה. אני גם מסיק שאתה לא שייך לקופ"ח כללית, לכן היית נשלח לבילינסון. שלא תעז ללכת לאף רופא באופן פרטי, אתה לא צריך לעשות את זה. אתה צריך לקבל טיפול הולם במסגרת ציבורית, כמו כל חולה אחר!!! מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לרופאה, לדרוש סיכום מחלה עדכני (מגיע לך על פי חוק), ולבקש מהמזכירה לצלם את התיק הרפואי (אולי יעלה באזור ה100 ש"ח). משם אתה פונה לרופאת המשפחה שלך, מספר לה את הסיפור ומודיע לה חגיגית (אל תבקש, תודיע!) שאתה לא מסכים להשאר שם ואתה דורש לעבור לבית חולים אחר. אני לא צופה התנגדות, שכן אין הבדל בין איכילוב לדוגמא ותה"ש - שניהם בתי חולים ממשלתיים, התשלום לבית החולים מבחינת קופ"ח זהה). לא מאמין שיעשו בעיות לעבור לבילינסון ומאיר, לדוגמא, גם. לאחר שסיימת את כל הסידורים, אתה פונה עם המסמכים לכל מכון המטואונקולוגי שאתה רוצה, והם יקבעו לך כבר תור להמטולוג העוסק בתחום (הודג'קינס לימפומה, כן?). משם העניינים יתגלגלו. בהצלחה.

אני בודק את הנושא עם הרופא משפחה

תודה לכולם על הייעוץ.לקחתי לתשומת ליבי.אבל ההורים שלי הזכירו לי שבתחילת המחלה נגעתי לליבה, והיא נלחמה בשבילי מס' פעמים, כמו לריב עם הקופ"ח שלי על מס' תרופות, ועוד כאלו. נתנה להורי את מס' הטלפון שלה בבית!!! התקשרה אלינו הביתה בקשר למס' דברים שנוגעים אלי... הסיפור בבירור אצלינו. תזכרו שפורים מתקרב..........

דגנילי

New member
יוני.. היא התנהגה ככה כי היא מקצועי

כי היא אחראית ומקצועית. ולכן התקשרה הביתה וכו'. והיא לא רעה מיסודה אין לה כוונות רעות מלחתחילה... אבל היא טיפוס ציני ולא מתחשב. גם שאצלי היא גילתה אחרי ההשתלה - שהכדוריות הלבנות עלו פלאים ואפשר להוציא אותי מהבידוד ואני מתאוששת יפה - היא הגיבה בשמחה מופגנת (פיזית). אבל בכללי היחס שלה מגעיל. אז היא מאוד מקצועית בתחומה. אבל האופי שלה מסריח.. (בדר"כ). השיקול הוא אם לסבול אותה לתקופת הטיפולים (כי מבחינה מקצועית היא שווה את זה..), או שיש מספיק רופאים טובים לא פחות ממנה שהם גם בני אדם..

ממש נכון, לכן בנתים אני אשאר אצלה

הגדרת אותה מאוד טוב. לכן בנתים אשר אצלה. אני באמת מקווה שהכל יעבור אמן. ולא אצטרך לצומי שלה, ואשכח מהההההככככללללללל.

למעלה