אתמול שי עבר על חוקי המישחק בצורה חמורה

game boy

New member
אתמול שי עבר על חוקי המישחק בצורה חמורה../images/Emo190.gif

בסוכה,במשך 3 שעות הוא תיאם הדחות בצורה בולטת כנגד יוסי ועינב. אם ההפקה עוברת על זה לסדר היום-זו תהייה שערורייה! עונש-ומיד!!!

game boy

New member
ונניח שהוא "במקרה" יינצל?

עונש=לשים אותו להדחה בלאנקו לשבוע הבא. אז הוא כנראה יתעופף,בייחוד אחרי דעת הקהל שתהייה במשך כל השבוע לפני כן.

דונדוני

New member
אני רוצה ששי לא יודח

ואז האח הגדול יעמיד את שי להדחה שבוע הבא על הפרת חוקים ויראה את הקטע של הסוכה ליוסי ועינב....זה יהיה גדול

MissPop

New member
זה לא נקרא לתאם

הם דיברו על דברים שמעצבנים אותם ביוסי ועינב, נכון שזה הפנה את האש כלפי יוסי ועינב אבל כל מה שנאמר שם היה נכון (לא שאני אומרת ששי צדיק הוא נחש ובעצמו אמר מילים לא יפות על נעמה וכנ"ל שפרה לגבי אשר) אבל תיאום, לדעתי, הכוונה למה שעשו אשר ועינב. כל פעם לקפוץ מכל מה ששי אומר זה כבר מוגזם.... אתם מחפשים אותו על כל משפט וזה לא נקרא לתאם. הוא לא אמר להם נצביע נגד ככה וככה כמו שעשו אשר ועינב ונודיע לזה וזה שיצביעו גם ככה. ההודעות האלה מצחיקות אותי.

game boy

New member
לא מסכים איתך

נאמר על ידו המישפט הבא: "גם אם אני אלך מחר(היום)-אני משאיר לצבר מפה מפורטת איך ומה צריך לעשות" לדעתי זה גובל בתאום הדחה.

MissPop

New member
גובל אבל עדיין לא נקרא תיאום

אי אפשר לדעת למה הוא התכוון, אולי הוא התכוון שהם יריבו עם עינב, יוסי וואנסה או שאם יוסי ועינב יעשו שטויות צבר יכנס בהם? עובדה שגם הוא אמר לרנין אל תתנו לצבר לצאת למלחמות לבד ותעזרו לו. זה עדיין לא אומר שזה תיאום הדחה. במקרה הזה הם לא עברו אחד אחד ואמרו להם תצביעו ככה וככה. (ושוב, אני לא אומרת ששי צדיק תמים, ראיתי איזשהו קליפ ביוטיוב שהראה ששי וערן תיאמו במפורש ביניהם להדיח את נעמה ועינב - על זה אני מסכימה שהיה צריך להעמיד אותם להדחה ו/או להעניש אותם,ונכון שהוא מדבר רק למלצמות ולצופים ולא נתן לואנסה לדבר בכלל מאותה סיבה שציינתי, הוא רק רצה להשמיע, לא להקשיב). אבל התיאום בין חברי הקבוצה לא היה במקרה הנ"ל ולכן לדעתי כל השנאה כלפיו היא יותר מדי.... מה שלא ברור לי, משום מה כשעינב עשתה את התיאום עם אשר לא היו כאלה הודעות שנאה כלפיה. כשמדובר בבובלילים הכל מותר? (הם, שעושים מה שבא להם ואומרים מה שבא להם (למרות שהם עברו על החוקים כל כך הרבה פעמים ותיאמו ביניהם כל כך הרבה פעמים) - כולם צוחקים אבל ששי או מישהו אחר מהקבוצה עושה את זה, זה אסור). הם לא צדיקים בכלל.

SG12

New member
צודק/ת!! הם הוליכו את כולם פה שולל

הם הכי תחמנים בבית..

הוא לא תאם הדחות

מה שמעניין זה שיוסי, עינב ואיתי הצביעו לשי ושיפרה. בדיוק כמו שהיה עם ש"צ רק שכנראה ההפקה כעת החליטה שלא לעשות דבר (גם את התאום של ש"צ לא ראינו בלייב). מה יש לאיתי נגד שיפרה? ניחא שי....פתאום הוא מצביע לשפרה? יוסי ועינב בדיוק לאותם אנשים? זה נקרא לתאם הדחות. עובדה ששי, שיפרה, צבר אף פעם לא הצביעו לאותם אנשים, ות'אמת. חבל שלא.... שאחרת מישהו אחר היה על הגריל

איתי הרבה פעמים הצביע לשפרה.

ויוסי ועינב כבר כמה שבועות אומרים את השם של שפרה. אז שום דבר לא מתואם פה!!!

איתי בל

New member
הםכבר שבועות מתאמים את זה:)

לא זה ברור שעינב ויוסי מתאמים אפילו עינב אמרה פעם אחת את זה לאיתי וונסה כשהיא ניסתה לחמם אותם היא ניסתה לשכנע אותם ששי וחבורתו מתאמים הדחות אז היא אמרה מה הבעיה לתאם כולה צריך לעשות מבט וזה כבר מובן זה ברור שהיא עושה לאבא שלה מבטים וזה ברור שהוא מבין אבל עדיין זה לא מספיק כדי להעניש כמו שזה לא מספיק להעניש את שי שהוא חושף אסטרטגיות של יוסי ולא אומר להדיח את יוסי

למעלה