אתמול שמעתי על 123.00 מה"ץ את 4Z4ZT וחבריו

4Z1PF

New member
ניתן להסביר

1. איני יודע מה תדר ה-IF שלך. נתון זה יכול היה לעזור. 2. נניח תדר IF נפוץ של 10.7 מה"ץ 3. במקרה זה תדר המתנד המקומי שלך 123+10.7=133.7 מה"ץ 4. אם באנטנה מופיע תדר 144.7 מה"ץ (זהו תדר ממסר חיפה) אזי תדר זה נותן אחרי הערבל 144.700-133.7=11 מה"ץ. תדר זה קרוב לתדר הביניים הנ"ל. 5. את הסטייה הקלה ניתן להסביר במכשיר שלך שאינו מכוייל כראוי או תדר ה-IF שונה מהערך שציינתי. 6. בפעם הבאה כדאי שתנסה גם לקלוט בתדר שציינתי כדי לוודא אם הם משדרים עליו. 7. בכול מקרה הבעייה אצלך במקלט (האם זה סקנר נייד שחיברת לו אנטנה חיצונית?)

ג י ד י א

New member
כן, זה סקנר מדוייק ואמין של Bearcat-Uniden

ולא נראה לי שהבעייה במכשיר. אם יש לך או למישהו אחר אפשרות לקלוט ב- 123.00 מה"ץ, תעשו בדיקה עם מיכאל 4Z4ZT, ותיראו שגם אתם תיקלטו אותו שם. ספרו על התוצאות.

b13

New member
ZT לא שידר ולא ישדר ולא משדר את מיכאל אני

ZT לא שידר ולא ישדר ולא משדר 133MHZ את מיכאל אני מקיר אישית ,בדוק את הסורק שלך .

b13

New member
את המסר שלי הבנת זה מה חשוב ,בדוק את הסורק!!!

tikoo

New member
סורק תדרים

מבקשת מאוד אם אפשר לדעת איך מפעילים סורק תדרים סקנר , מה פרוש הלחצנים . תודה וחתימה טובה

עוז מ

New member
בכל זאת יש לך בעיה במקלט

כפי שטענתי אתה פשוט שומע את מימסר חיפה כתוצאה מבעיה פנימית אצלך במקלט. בדיקה מאוד פשוטה - קח מקלט אחר (אמין) ותווכח כי לא תקלוט את המימסר בתדר זה. עוז

mot264

New member
סורק BEARCAT הוא סורק דייקן

אכן כך תשובתי לפני 30 שנה ! הסורק הראשון שהיה בידי היה BEARCAT איך הגיע לידי ? אין לי מושג אך, זה מה שעבודתי נתן לי כדי לבדוק באופן כללי מה קורה. הרי במקום בעבודתי הקודמת היו קמצנים, זה מה שקיבלתי עד שהגיע איזה מהנדס והביא את מה שידע אז: Watkins -Jhonson מי שיודע יודע. די בכך שתבינו מה זה סורק BEARCAT: הכניסה לאנטנה קליטה צריכה להיות מתואמת לא ? 50, 72, 600 אוהם. נו, טוב, מה שהיה מחובר בסורק המיוחד זהו חוט ללא שום סיכוך לכיוון מחבר כמו של מקלט במכונית. ככה סתם לכיוון מעגל המודפס. חס ושלום אני לא אומר שאינו מדויק ! הסורק הזה ידע מאד להיות מדויק כאשר היה ננעל על תדר כלשהו ולא זז ! ז"א שהיה מדויק ! לא מעבר לזה ! קולט מה בא לו...חחח מצורף כאן קישורים שאני ממליץ אך כולם ככולם דורש רשיון משהת"ק לשימוש !! מוט 264

zukik

New member
כך

התדר האמיתי הוא 144.700 תעשה את החישוב של תדר הבבואה לבד .... אחלה סקנר יש לך .... דו שימושי ....

למעלה