אתמול שמעתי 2 שירים שקצת מזכירים לי את הסדרה:

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
אתמול שמעתי 2 שירים שקצת מזכירים לי את הסדרה:

Sting - Desert Rose (השני מתוך 2 השירים הראשונים ששמעתי אתמול ברדיו) משהו רוחני אצלו מזכיר לי את הפרק האחרון בעונה 6 - אחד הפרקים האהובים עליי
והשני הוא השיר הראשון ששמעתי אתמול ב-99FM (ב-16:00) וכתבתי עליו גם בהודעה הזאת

Desert Rose

לפני 12 שנה הייתי בסיני, ישבתי על חוף הים וחשבתי לעצמי כמה מתאים עכשיו השיר הזה ברקע. עוד לא סיימתי לחשוב ואני פתאום שומעת את השיר הזה. מישהו ממאהל אחר החליט שגם הוא צריך את השיר.... זאת הייתה הפעם הראשונה שהבנתי עד כמה מחשבה יוצרת מציאות. אין קשר להודעה שלך אבל סתם נזכרתי בזה.

Gilliana

New member
מחשבה בהחלט יוצרת מציאות

זו תופעה שמתרחשת אצלי המון, אפילו כמה פעמים ביום - מדי יום. רק חבל שזה לא עובד עם מפעל הפיס...

Gilliana

New member
למה? דווקא בלאס וגאס...

הצלחתי פעם מקוורטר בודד להרוויח 15 דולר. אמנם זה לקח שעתיים אבל הצלחתי!

1Shir

New member
זה כי את מוכשרת ../images/Emo3.gif

והאמת שקונספירציה ורוחניות הם שני דברים סותרים בעיני, פעם אפילו פתחתי בפורום פוסט-הגיגים בנושא

aerynsun

New member
כן, כי רוחניות זו בגדר של משהו

שלא ניתן להבין עד הסוף ויש לזה איזה נופך של דבר טהור. וקונספרציות לעומת זאת...להיפך. אבל בכל זאת אפשר למצוא ביניים בין שניהם. אנשים שמשתמשים ברוחניות ויוצרים קונספרציות .

1Shir

New member
אז זאת לא באמת רוחניות, אם מטרתה קונספירציות.

aerynsun

New member
ברור

אבל אנשים מנצלים את השם רוחניות בשביל קונספירציות.

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת

ועדיין, אין ספק שגם ליקום יש קונספירציות משלו...

aerynsun

New member
תחכן לא קטן ../images/Emo3.gif

בדיוק שאלתי את אם קרא את 'קריון'. מאוד אהבתי והוא מדבר שם לעניין. זה לא נראה לי המצאה. למרות שהכל יכול להיות אבל משום מה אני מאמינה לזה. התחלתי לקרוא את זה לפני 6 7 שנים ולא סיימתי. והשבוע הספר נקלע לידי שוב. אז זה נראה מפחיד לקרוא אבל היום כמעט כל מה שהוא אמר קורה. זה עדיין נשאר מפחיד רק שעשיו אנחנו בתוך זה.

Gilliana

New member
כן, בהחלט יותר ברור לאן כיוונת

למרות שאת מדברת על רומניות מהפן האנושי - לא על רוחניות נטו.

למעלה