אני לא מצליחה להבין משהו-אם אתם יכולים להסביר..... למה שמעתיקים ומעבירים את הקלטת למישהו אחר לא מתים?! לא הבנתי למה זה ככה...יש הסבר כי היא ראתה לפני שהיא הבינה שזה עובד ככה כל מיני דברים9 שהיו במהלך הסרט....אני עוד שקועעבמחשבות למה זה ככה...אז-help? אגב-אחלע סרט...אהבתי.....
אולי בחלק בראשון של מה שכתבת את צודקת...אבל מה שהציל את רייצל זה העובדה שהיא העתיקה את קלטת והפיצה אותה.....לא שהיא חקרה... ותודה..! נבדוק את זה.....ולמי שכתבה מעליה- שמעתי על רינג 0 באמת אני מתכננת לראות את זה..אבל בכללי אני שואלת....אמור להיות לזה תשובה בצלצול בגלל הזכרונות שעוברים לה בראש...אבל תודה כל זאת
הסרט לא כזה מפחיד אבל היא פשוט מפחידה אותי בטירוף... סאדאקו היפנית יותר מפחידה לפי דעתי אבל גם פה סמארה והשלווה הזאת שלה פשוט מפחידה.. הקטע עם הבאר ושהיא מגלה את הסיפור שלה שם היה ממש מותח אבל באמת אין לסרט הזה תחושה של סוף ואני אשמח לראות את סרטי ההמשך בקרוב... הבנתי שיש משהו בקטע של הקלטת שאין בה מספרים מישהי שלמדה תקשורת אמרה לי משהו על זה שזאת לא קלטת רגילה כי יש משהו עם המספרים אבל לא הבנתי ממש.. בכל אופן אני חושבת שהכוונה היא לא רק להעתיק את הקלטת אלא צריך להראות אותה לעוד מישהו כי בסוף הסרט הילד שואל מה יהיה עם האנשים שנראה להם את זה? אז כנראה צריכים להראות את זה גם למישהו בנוסף ללהקליט אותה...
לכך שמישהו יראה את זה ולא סתם לשים את זה באיזשהי ספריית וידאו... ממש להראות את זה למישהו, לתת לו ולהגיד לו לראות בידיעה שזה אומר שאם הוא לא יעלה על מה שצריך לעשות הוא ימות...
לא הבנתי כלום ממגרש השדים 2! האמת, התאכזבתי. חשבתי שזה יהיה דומה לראשון, אבל הוא בכלל לא היה דומה! לא אהבתי בכלל, הראשון עדיף. והצלצול - אהבתי!!!!!! כבר מחכה לראות אותו שוב