אתמול

come on1

New member
אתמול

החלטתי שאני הולכת לעשות שיעור ספינינג אצל מדריכה ששמעתי שהיא "תותחית". היה לי חשוב לצפות בה ולהתנסות בשיעור שלה ואם אפשר גם לקחת ממנה קצת טיפים לעצמי.(מודה שגם לי יש עוד הרבה ללמוד... צנועה! כבר אמרתי?!) הקיצר, הלכתי לשיעור... המוזיקה מדהימה וחזקה. הבחורה מתולתלת וחמודה. מלאת בטחון עצמי. מתחילה את השיעור, מלאה באנרגיות, עולה על האופניים, יורדת מהן, מעירה כשצריך על פוזציה לא נכונה... ואחרי כמה דקות, יורדת מהאופניים נעמדת עם הפנים למראה ומתחילה לרקוד לקצב המוזיקה. רוקדת יפה, סקסי. מה אני אגיד... התרשמתי. אבל משהו שם לא הרגיש לי נח. בריקוד הכוונה. זה נראה לי לא ממש נכון. אבל עם עובדות לא מתווכחים ועובדה שהשיעורים שלה אהובים. היא גם השתמשה הרבה בקולות הגרוניים כמו או, אה, ללללללללל,ששששששששש, קולות של דהירה וצהילה...(חבל שאני לא יכולה להביא לכם את הצלילים כפי שהם במקור). האמת, (וכאן אני מסתכנת בגילוי אישי, מקווה שלא תשתמשו בזה נגדי בהמשך...) קצת ירד לי הבטחון בעצמי. בקרוב אני מתחילה לעבוד במקום חדש, אין לי מושג איך יהיה שם, אבל האוכלוסיה פחות או יותר, כמו האוכלוסיה שהייתה אתמול. ואני לא הטיפוס של ה- או אה מה קרה... וגם לא אצא במחולות וריקודים. כן, אני משתמשת בטונציה שונה בהתאם לשיעור אבל מכאן ועד לצעוק ולהשתולל רחוקה הדרך. מה דעתכם? כדאי לי להתחיל לעבוד על עצמי בעניין ההשתוללויות או שגם מקצועיות, מוסיקה טובה, ואווירה די רגועה מספיקים בדר"כ?

ראיתי כבר הכל

אני ממליץ לך להיות את, ולא מישהו או משהו אחר, כיוון שזה יוצא פאתטי בסוף. יש לך לוק מצויין, בגרות, אינטיליגנציה , ניסיון במתודיקה של הדרכה ולימוד והמון מוטיבציה. תערבבי את זה עם מוזיקה איכותית, ומערכי שיעור מקצועיים , הרבה ביטחון ואת בדרך להצלחה.

Tami661

New member
תהיי את. לא כולם אוהבים מרכבות סוסים בשיעור

ואפילו אני, שמאוד בעד הזרקת אנרגיות... מעדיפה אימונים רבים ברוגע, בלי חפירות, בלי מרכבות... אבל חשוב שתקריני בטחון, שתסמכי על עצמך שמה שבאת לעשות את הולכת לעשות הכי טוב ובשום פנים ואופן לא לוותר על חיוך פה ושם... לא רק סוסים מחייכים
אני מוכנה להגיע לאימון שלך ולחייך לך בחזרה

אבישג7

New member
אני לא אוהבת את הספינינג

שלי בסגנון מועדון חשפנות.. תהיה מי שאת.. ושזה ממש לא יוריד לך את הביטחון.

מערך שיעור מסודר עם מוזיקה שתומכת בו הוא מנצח

בהצלחה ..........ואשמח לבוא לשיעור שלך

שלא יתייחסו אליך כאובייקט מיני

אסף, תגיד לה! את מדריכת ספינינג, עם דעות, רצונות, הבעות וצהלות משלך. אז מה עם מישהי חושבת שבאמצעות הצגת חמוקיה והשמעת אנחותיה, אנשים רבים יותר יפקדו את שיעוריה. זה בעוכריה
ברצינות, קחי דוגמא מהמדריכה הזאת. בד"כ שאנו חשים לא בנוח והביטחון יורד, יש לנו מה ללמוד. לאו דווקא לחקות את הביצוע, אבל בהחלט את הכוונה.

קרוסלע

New member
אני לא מדריכה אבל..

חושבת שבכל דבר שאת עושה, הכי טוב שתהיי את. לא כל המענטזים והנאנחים מצליחים כי לא לכולם זה מתאים, הן מצד המדריך והן מצד המתאמנים. לכל מדריך יש סגנון משלו, אם בא לך תרקדי ואם לא אז לא, אבל, אם תאמצי התנהגות שהיא חיקוי ואיננה באמת שלך, זה יהיה יותר ממגוחך..

come on1

New member
../images/Emo140.gifתודה

לכל המגיבים והמפרגנים. מחמם את הלב ולמרות התחושות שהועברו כאן הרגשתי היום שהמקום הזה בהחלט מקצועי, מחבק ומפרגן. טוב, אני אפסיק כאן כי גם ככה דביק בחוץ.

רוןר9

New member
סגנון ! תיקשורת !

היי קיבלת כאן טיפים נכונים מאנשים מיומנים.הפנימי אותם. ובנוסף ממקד אותך לנושאים הבאים: סגנון - עולם הספינינג נחלק בגדול ל 2 +1* כולל מדריכים,מתאמנים וסגנון (א)- סגנון המסיבות ה"אמורפי" וזה בסדר יש רבים רבים שאוהבים את הסגנון , זה גם דינמיקה לגוף גם מוסיקה גם לסמן V שהייתי בחדר כושר, או שהלכתי לאימון כי הרופא אמר לי וכו.... וגם קהל שרוצה סתם "להתפרק נפשית" רק בחדר כושר ולא במועדון..... (ב) הסגנון המיקצועי -המובנה עם מטרה ממוקדת- זהו סגנון "נקי" נטול כל פוזה בימתית של המדריך/ה. * (ג) הסגנון המשולב - עם דגש על יעד ומטרה -מיקצועי מובנה תוך הכנסת סגנון "מסיבתי לייט" - בעיניי זה הסגנון המנצח. שייכי עצמך תוך אמונה והזדהות עם הסגנון שלך. תיקשורת - תקשרי עם המתאמנים, תקשיבי לצרכים שלהם שדרי אמפטיה, חיוך, מילה טובה משוב חיובי ככל שניתן. אל תאפשרי לעצמך להיות "בשיחת חוץ" דהינו מנותקת בזמן האימון וגם לא "רק על עצמי לספר ידעתי" כי את זה כנראה עשתה אותה מדריכה בנוסף לביטוי הבימתי שלה על כל המתשמע מכך. אשמח להגיע אימון שלך אם תירצי ואשמח להזמין אותך לאימון שלי (סגנון ג'). בכל מקרה בהצלחה רון9

לגבי כל תחום, אזי....

כל אחד צריך לתת ולהראות את כל היפה שיש בו, כל מה שהטבע חנן אותו, כל ידע ומיומנות נרכשת, לתת ולהנחיל לאחרים באהבה, מתוך כנות. מעדיפה מאמן/נת שמצליח להוציא ממני באימון את המיטב, מקצועי, מוסיקאי, וקצת משוגעעעע, ואם הוא/היא יודעים תוך כדי אימון גם לרקוד וניראה/ת סקסי/ת, אז תכתבו פה איפה הוא/היא, מוכנה להרחיק לכת כדי לזכות באימון סוףףףף. חזרתי מאימון מוטרףףףף. עברו כבר שעתיים והאדרנלין עדיין שוטף אותי.

המלך הוא עירום... ../images/Emo4.gif

לצערי, דעת "הקהל" בפורום זה שונה מדעת רוב המתאמנים שם בחוץ. צודקים כל קודמי בהע[א]רות שלהם לגבי ספינינג ולמעשה הדבר מתבקש מאחר ומדובר במדריכים/מתאמנים ששואבים ותורמים פה מידע ורובם בעלי ניסיון בדיווש מזה שנים. גם אני אוהבת את הספינינג שלי מקצועי, בלי צרחות, מסיבות ורחמנא ליצלן ריקודים
אבל רוב המדוושים שם בחוץ אוהבים את זה, מבקשים ונהנים מהמסיבות - (יאכסססססס) אם את רוצה לרכוש לך קהל מדוושים נלהב ונאמן אז אולי כדאי שתשקלי... ואם המטרות שלך שונות ואת מספיק טובה להעביר ספינינג מקצועי, אכותי וסוחף... לכי עם האמת שלך! אגב, כל הנאמר לעיל הוא לאחר חוויה קשה משיעור מסיבה מזעזע ששולבו בו ריקודים וצעקות ואשכרה אנשים נהנו

sheferd

New member
המלך הוא מלך..

ודעת הקהל והרייטינג חשובים,אבל- בראשית דרכי כמדריך ,ומתוך חוסר נסיון,שגיתי והתאמתי את עצמי לדרישות הקהל. לאחר פרק זמן,כאשר צברתי נסיון ובטחון,בניתי את מערכי השיעור והמוזיקה בהתאם לדרך בה בחרתי. לאחרונה השתלבתי במועדון גדול,בו הנהלת המועדון ניסתה לכוון אותי לסגנון מוזיקלי ואופי שיעור שכולו מסיבה. "כך נהוג פה...","יצאו לך באמצע השיעור...","פה אוהבים לעמוד..." לקחתי את "הסיכון",נצמדתי לאמת שלי,ולאט לאט המתאמנים התרגלו לסגנון,לישיבות הארוכות,ולשעור מובנה שאינו מסיבת רחוב,"יאללה בלאגן". הקהל רחב,ויש בו כאלה המבינים מהו שיעור ספינינג-הם יזהו אותך כמדריכה מקצועית,ויהפכו לקהל קבוע בשיעוריך. ומי שרוצה מסיבה-לבריאות,שיבושם לו,אבל לא בכיתה שלך... בהצלחה

sheferd

New member
תהיי את..

תהיי את,ומי שיאהב ויעריך יתמיד ויגיע לשיעורים שלך.ומי שלא-גם זה בסדר...

ennicka

New member
נאמר כבר הכל...אין לי מה להוסיף לזאת

ובכ"ז...רק אחזק את מה שנאמר כאן: א. תעשי לי טובה אישית ואל תתחילי לרקוד ולצווח בשיעור. אז יהיה סיכוי שתהיה עוד מאמנת אחת שתחשב בעייני טובה בעולם הזה (חוץ מההיא ביום א' ברעננה) ב. מסכימה עם בד"צ, כנראה הדעה כאן לא מתבטאת בפועל ברוב המקומות. אבל אני אופטימית שאם המתאמנים יכירו אפשרויות אחרות ואיכותיות, הם גם יאהבו אותן ולסיום אם אנחנו בטובות אישיות, אז תחווי בבקשה כמה חודשי רכיבת כביש ואז בואי לאמן ברעננה. אני מבטיחה להגיע לכל אימון
בהצלחה

למעלה