אתמול

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אתמול

השארתי את ערוץ VH1 פתוח כל היום על מנת לראות את השיפ החדש של שאנייה ולצערי לא היה
אבל. לעומת זאת- היו 10 קליפים של הקרוס! אז זה היה שווה את זה
אוף! אבל רציתי לראות את הקליפ

i love gina

New member
למה שלא תורידי מקאזה?

פשוט חפשי תחת וידיאו, והשם , וזה סביר להניח ימצא... אני אישית ינסה בקרוב מאד...

i love gina

New member
../images/Emo6.gif לא חוקי....

מירי ממה'לה... חצי מהעולם מוריד שירים דרך קאזה!!!

קאזה זה חוקי...?

סליחה על ההתערבות,אך קאזה עדיין בהולנד הבסיס של החברה,אז עד שלא יוחלט אחרת תרגישי חופשי לנצל את שירותיו. חברות התקליטים והזמרים לא ירעבו ללחם,אני מבטיחה.

מירי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לך מושג איך נקרעתי עכשיו, לא חוקי איזה חמודה, והמבין יבין.......

mprb

New member
נו טוב.

אז אני לא מוצאת את זה
מה לעשות. נסיתי להיות ילדה טובה ל10 ד'. אני אגיד לאמאשלי שה-כל באשמתכם!!!!

i love gina

New member
מירי! לא תאמיני!!!!!!!!!!!!!

היום קמתי לי ב-9:20 בבוקר (אני מתחיל היום ב-10) וסתם שתיתי לי את הכוס שוקו החם שלי, וזיפזפתי בין שידור חוזר של ימי חינו, ל-mtv ואז נחתתי על - vh1! ופתאום, אוזניי שמעו מלודיה מוכרת, ועיניי ראו אישה מאד יפה... לא לקח יותר משניה עד שהבנתי שאני צופה לראשונה בקליפ KA-CHING! !!!!!!!!!!!! בכל מקרה, היא מאד יפה שם, אבל בדיוק חשבתי עלייך, שהשארת את הערות דולק 24 שעות ולא היה, ואני בבוקר בלי להתאמץ נפלתי על זה, ועוד בתחילת השיר.. קליפ נחמד, והיא מאד יפה שם....

mmhbk

New member
קליפ קצת מוזר

לא הבנתי את הקטע עם הטלפון והנחש

i love gina

New member
כן, גם אני לא הבנתי...

ובכלל, היא פספסה הזדמנות לעשות לשיר קליפ מעולה... כאילו, היא מאד יפה שם והכל, אבל אין בדיוק עקרון מסויים, או רעיון... חבל.

p i n g o

New member
עכשיו יש אותו ברדיו.... שיר נחמד

פעם ראשונה אני שומע אותו...

mprb

New member
../images/Emo5.gif

אמאלה'! הקטע עם הנחש בסוף מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד..... דווקא קליפ נחמד. הכוונה בטלפון- (לדעתי) להראות שכל העולם נעצר למשך זמן לא מוגדר בגלל הכסף! בהתחלה התקשרו אליה ואז לא היה אף-אחד וכשכולם חזרו לעצמם מי שהיה על הקו גם חזר. הנחש? היה מיותר ל ח ל ו ט י ן! למה לשים נחשים?! למה להפחיד אנשים?! עכשיו אני לא אצליח לישון הלילה

mprb

New member
דווקא הוא חמד ../images/Emo107.gif

ומיכל- בסוף יש נחש שבא להקיש אותה. יכול להיות שהוציאו אותו כי זה ממש מפחיד!

מיכל just

New member
חחחחחחחחח

מירי, נקרעתי ממך עכשיו!!
בכל מקרה, ממש לא שמתי לב לזה. באמת נראה לי שקטעו את הקליפ, כי זה נגמר בזה שהיא בשמלה בצבע כסף (-ויש לה מן..משהו...סביב הראש...)

למעלה