אתמול

linet1

New member
אתמול

אני מגיעה לגן לקחת את ביתי כרגיל - הגננת תופסת אותי ואומרת לי: ``אל תישאלי איך הבת שלך בכתה היום...`` וליבי פירפר...``מה קרה? היא נפלה? קיבלה מכה? כעסו עליה (לא יכול להיות...)?`` והתשובה של הגננת לא איחרה לבוא: ``לא, לדניאל התחשק להרגיז אותה, אז הוא הצהיר שהוא לא מתחתן איתה...`` מסכנה הילדה שלי - כל היום - עד הערב - הלכה עם פרצוף כואב ומתייסר.... היום בבוקר, לקחה שקית ממתקים - התעקשה ללבוש את השימלה הכי יפה שאני נותנת לה ללבוש לגן (חלילה מכנסיים), ענדה את העגילים שסבתא נתנה לה (איכססססס......) ולפני שיצאה עם אבא לגן אמרה: ``היום אני הכי מיוחדת - בטוח שדניאל ירצה להתחתן איתי היום....`` זה מה שלימדתי אותה?...;-) יום ניפלא לכולכם!!!!!!!!

נקיטה...

New member
יודעת...

לפני חודש בערך, הוא חזר מהצהרון, עם מבט מבוהל על פניו, הוא אמר לאבא שלו ולי ... אמא כל הילדים בצהרון שלי אמרו שהם לא רוצים להתחתן אבל אני כן רוצה! העניים שלו נפתחו לרווחה, והוא היה כזה מתוק... אמרתי לו, גם אתה חמוד אם תרצה תתחתן... כשתהיה גדול. הוא אמר לי אני רוצה להתחתן עם... (אחותו). אמרתי לו... חמוד לא מתחתנים עם אחים. הוא אמר לי... אבל אמא... למה את התחתנת עם אבא, ואני צריך להתחתן עם מישהוא שאני לא מכיר??? הוא חשב שאבא שלו ואני מאז ומעולם הכרנו... חיבקנו אותו באהבה... איך הם חושבים הקטנים האלה... וכל אחד אמר לו באוזן בשקט: עזוב אותך מלהתחתן...! אבל אני רוצה להתחתן!!! הוא ענה... טוב, מה הוא מבין... נקיטה (שמתה על חתונות, על שמלות כלה , על הנשיקות בכניסה, על התמונות המסתובבות בווידאו ועל בורקסיייייייים!)

עופריקו

New member
לינט אם הבת שלך...?

צריכה שיעורים בחיזור אז הבת שלי נותנת שיעורים פרטים , רק אצלנו בערוץ ולזמן מוגבל ,אפשר להתחיל לשלוח דמי הרשמה .... הצלחה מובטחת...מחירי הפסד (תאמיני לי. לי זה עולה יותר) שלך עופר סוחר ממולח ;-)

למעלה