אתמול...

איילת*

New member
אתמול...

חיפשתי משהו והתחלתי לנבור בקופסאות עבר, מגירות החיים שלי אני קוראת להן. כשאני שם בפנים, עם כל המילים הכתובות מהעבר אני מרגישה שאני ממש חוזרת לאחור במנהרת הזמן. יש שם דברים שהרבה זמן לא ראיתי, אז פתחתי וקראתי עשרות מכתבים וברכות שכתבו לי, חברים, משפחה. ימי הולדת, צבא, ברכות שנה טובה ועוד כל מיני. ופתאום חשבתי על כך שאין לי אף לא דבר אחד כתוב מאבא. אבא שלי היה איש של רגש, של אהבה, אבל הוא אף פעם לא כתב, לא הביע את עצמו במילים כתובות. ולרגע, היה לי קצת עצוב שיש לי מכולם ואין לי ממנו, אבל אז חשבתי על האהבה שהוא הרעיף בכל הדרכים האחרות. החום, המגע האנושי שהיה בו. אני לא צריכה מילים כתובות כדי לזכור את הדברים האלה. מספיק לי לראות בעיני רוחי את העיניים שלו, המחייכות, לדמיין את את האחיזה החמה שלו. לשמוע את המילים שתמיד יהדהדו בתוכי. אז אני לא צריכה דברים מאבא בקופסאות עבר, כי הוא לא שייך לעבר. וגם אם פיזית הוא לא כאן, הוא טבוע בתוך תוכי, הוא איתי כל הזמן ותאמינו או לא, אני פשוט מרגישה את זה.

איילת מתוקה ומגירות החיים ......

וכל כך יפה אמרת איך שאבא שלך טבוע בתוכך........ ובאמת, יותר מכל מכתב, מכל ברכה כתובה, אבא שלך נמצא בך דרך כל החושים שמרגישים........וכל כך יפה תיארת את התחושה. ומבינה ומאמינה, כי מרגישה גם ככה. חיבוקי לילה טוב

איילת*

New member
תודה עדנה יקרה

לא יכולה להגדיר את זה אחרת. ויודעת שלא טבוע רק בי אלא גם באחים היקרים שלי, באמא שלי. והוא מלווה אותנו בכל צעד שאנחנו עושים. אני זוכרת איך כמה חודשים אחרי שהוא נפטר, אפילו גיסתי אמרה שכשהיא צריכה להחליט לגבי דברים היא חושבת מה הוא היה אומר ועושה. זה האדם שהוא היה, בתוך החיים של כולם, כיוון אותנו למקומות הכי טובים שיכולים להיות. חיבוקים בחזרה

מיכל@בר

New member
ריגשה ההודעה הזאת שלך, איילת חמודה.

מגירות החיים לא תמיד בנויות ממילים. הן תחושה. הן געגוע. הן מבט. הן נגיעה. הן קול. הן מוסיקה. וכך את זוכרת את אבא שלך, ולפעמים שתיקה היא יותר מאלף מילים... אני בטוחה שהוא איתך. הכי איתך שאפשר לבטא במילים, כי את מרגישה את זה. חיבוקים לרוב.

benni (mac)

New member
??? ????? ???????? ????? ????...

?????(????? ????? ???),?? ?????? ????, ?? ??? ?? ??????? ????,???? ????? ?????? ??? ???? ???? ?? ??? ????, ???? ??????? ??????? ????????- ?? ??????? ??????? - ???. ??? , ?? ???? ?????... ??? ???? ?????.

benni (mac)

New member
אז נאמר שיש למק אפשרות...

אז אמרו...(סימן של פרצופון של תפוזון אדום וכועס).סליחה.כתבתי משהו והכל הגיע כסימני שאלה...גם מה שנכתב כנראה היה סימן שאלה עצמי...שבת שלום איילת.

מיכל@בר

New member
בני.... צר לי שכך קורה, אין לי מושג

מה עושים עם זה. מקווה שעוד ינסו ויצליחו לאפשר לבעלי המק לכתוב.. מתנצלת. ובינתיים, שבת טובה.

למעלה