אתמול

omri015

New member
למרות שזה פעם ראשונה

שלי ששמעתי שירים שלה היה אחלה שירים והופעה טובה

omri015

New member
למשרות שעצתי

למי שהיה לידי את הבקבוק מים שלה אחרי שהיא שתתה ואפחד לא רצה אותו

חחח

בכוונה לא לקחנו.. יש לנו פלייליסט
חוצמזה פעם לקחתי לברי סחרוף את הבקבוק ואפילו שתיתי ממנו אחר כך.. והגעתי למסקנה שזה לא כזה מרגש, ושפלייליסט יותר שווה.

E

Elektra Natchios

Guest
אכן,

אך הוא לא זמין בימים הקרובים. לכן אני הדוברת שלו

noa08128

New member
בבקשה ..

תגידו שהייתה חרא הופעה ובלה בלה
אוף כ"כ רציתי לבוא.. אני מקווה שזוהר מסרה לכולם את אהבתי
אפילו חכיתי לטלפון ונרדמתי איתו ביד. ובבוקר ראיתי שלא עניתי
המרמור נועה

omri015

New member
היתה אחלה הופעה

למרות שבהתחלה היה לה משהו עם הגיטריסט מיסכן ההוא עם המקפים לא התיחסה אליו ביכלל

שוודה

New member
היה כה מעולה! ../images/Emo99.gif

איזה כיף היה כה מעולה!!! עומר דר ואנוכי הגענו לת"א מהדרום הצחיח כמו גורילות מורעבות. ירדנו בארלוזורוב והלכנו ברגל לדיזינגוף סנטר. בדרך פגשנו כמה סלבס (יהלי סובול
, אחות של עיברי לידר
, המתופף של הדורבנים
ומוכר בחנות שעומר היה בטוח שהוא מישהו מהיי פייב
). בסנטר השבענו את רעבוננו במקדונלדס
, ולידנו בשולחן ישבו שתי ילדות ששיחקו במשחק "פיקולו פיקולו"
. יופי של משחק אני חייבת לציין
. מי שלא מכיר ילמד במפגש פורום הבא! ולענייננו -רונה
. אחחח כמה התגעגעתי להופעות שלה.... המקום אומנם לא קטן ואינטימי כמו תמונע, אבל בהחלט נחמד לפי מה שהבנתי כל הכרטיסים נמכרו- אנחנו הולכים וגדלים!! אני ישבתי מתחת לאף שלה והייתי צריכה להרים את הראש בזוית של 120 מעלות כדי לראות את הפנים שלה. למרות הצוואר שנתפס, היה שווה כל רגע!! היה נהדר לפגוש אתכם פורום יקר!
שי אשר גרה בשד-מוט דבורה (גם את שני חברתה נהננו לפגוש)
זוהר שהייתה יפה במיוחד
אופיר החדשה בעלת הצמה
דר שעשתה חומה על עומר כל ההופעה
ועומר ש... עומר. בקיצור, חברי פורום שהיו ולא ראינו אתכם, מצפים לראות בהופעה הבאה! ולמי שהציע לי את הבקבוק- לא ידעתי שאתה בפורום- למה לא הצגת את עצמך?
ועכשיו להופעה
השירים שהיא שרה היו שירי הופעות רגילים (פלייליסט בהמשך), לצערי לא הייתה את "פינת השיר החדש"
, והיא גם לא התלבטה איתנו מה לנגן (אוף רציתי ice
). למעשה היא בקושי דיברה
. ראו שהיא מתרגשת מהמקום החדש, ושהתחושה הגדולה של המקום גרמה לה להיות יותר סגורה
(אבל לא פחות מקסימה!
) אבל הביצועיים היו מעולים!! המתופף החדש
(שלבש חולצת ראפרים וגורמטים) היה אחלה, היו אנרגיות, ובשיר "עיניים זרות" אני מוכנה להישבע שהיא כמעט בכתה. מקסימה
. גם התאורה הייתה מגניבה מהרגיל. בסוף ההופעה, אחרי שאמרנו לה שהייתה אחלה הופעה, עומר דר זוהר ואני יצאנולתפוס מונית, וזוהר שרה לנו גירסת ראפ של "רק הפעם"
חחח זוהר את כה חמודה! מקווה שתבואי לדר בסופשבוע ושאני אוכל להיפגש איתכן (ולא ללמוד מתמטיקה
) בכל מקרה, תתכוננו מעכשיו להופעות בזאפה- לרונה דיי נמאס מתמונע, ולפי השמועות, כל חודש היא תהיה בזאפה...
ולשירים:
הבור
הקול שקורא לי
טיול בהיר
מיהו המילל ברוח
סיפור מגירה
אהבה שקופה
prison by the sea
אותו פזמון
besame mucho (כן כן היא שרה בספרדית)
הריקוד המוזר של הלב
paper cut
מבול
גלויה
לחיות נכון
10 שניות הדרן:
עיניים זרות
מי מפחד מהזריחה
wait זהו. קיבלתי את מנת האושר החודשית שלי. עד להופעה הבאה.

noa08128

New member
אהההה

כמעט בכתה!אויי הרונה
ממ היא שרה בספרדית חושנית
ולא הייתי שם?!:?! חרם עלי.. או חומה(כמו זו של דר) והיה פייפר קאט!!!!!! מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותו במחשב רציתי לשמוע אותו בהופעה וכל פעם אני מפסידה! ועכשיו בזאפה כל חודש?!? מה קרה למי יש כסף?Q!!? מה היא חושבת לעצמה!?!?
אני רוצה אינטימיות סטייל תמונע
הריקוד המוזר של הלב - גרסת הראליטי

0mroosh

New member
לגבי הזאפה,

לפי מיטב הבנתי, צמד מהקהל הותיק, הגיע עם עצומה והחתים אנשים, או משהו בסגנון, להחזיר את רונה לתמונע. כששאלתי את רונה אם תמו ימי תמונע, היא ענתה שכנראה שכן, המקום לא בנוי להכיל קהל מתרחב ומתרחב וזה סוגשל לדרוך במקום ומקבע, אני מסכים לגמרי.
מה גם, שכבר מספר שנים היא גובה 55 ש"ח, הגיע הזמן שהיא תקבל את המגיע לה, אם עברי לידר דורש 130 ש"ח, אפרת גוש גובה 70-80 ש"ח (במרכז) וכו', אין סיבה שרונה תצטרך להשאר נאמנה לנוחות הקהל הישן וצריכה לחשוב קצת לעצמה, אני מניח.
המקום נעים לגמרי, שוב לא יצאתי מאוכזב [קשקושין שלי על ההופעה מאוחר יותר, עכשיו מתמטיקה,
].

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif"בעלת הצמה"../images/Emo35.gif

היה מצויין. היא כבשה אותי לחלוטין. כ"כ נהניתי. הגעתי לשם עם ידיד (עומרי לצורך העניין,
הילד עם בקבוק המים) בערך חצי שעה לפני פתיחת הדלתות. אז הסתובבנו קצת, והוא התעקש להיכנס למגדלי זיו ולראות מה בדיוק יש שם
על אף מחאותי, נכנסנו.
כמובן שהשתפנתי כבר בקומה השלישית (התחלנו מלמעלה - 4 קומות) ואז ירדנו חזרה. חיכינו זמן מה, ואז התחילו להגיע אנשים
כאן קצת נדהמתי, לא תארתי לעצמי שכ"כ הרבה אנשים יגיעו. פגשנו את האנשים שהיינו צריכים לפגוש, ונכנסנו. אחרי מאבק קצרצר על מקום ישיבה, התיישבנו צמוד לבמה, מה שגרם לי לפרפורים ורעידות
. חלף הזמן, ולפתע אני שומעת "אופיר!"
אני מבולבלת לחלוטין, מפנה את מבטי, ואז נזכרת שזוהר אמרה שתנקוש על גבי
שמחה שעשית כן
יצא לי לפגוש אתכם, (
כמו שאמרתי, חשבתי שאלה אתם, לפי כמה שרשורי תמונות שראיתי, אבל קצת התפדחתי לבוא ולהגיד "היי, אתם מפורום רונה קינן?"
)
אז יצא לי להכיר את נגה שהייתה מאוד נחמדה
(
) ויפה
וגם זוהר! ועומר! (
אני מצטערת על המבט, פשוט לקח לי זמן לקשר בין השם לכינוי) ו..דר? יכול להיות?
מצטערת, הזיכרון שלי לא משהו. וראיתי שהגיעו עוד כמה אנשים אח"כ אבל לא זיהיתי.. אתם מוזמנים להציג את עצמכם
אמ, שאני אדבר קצת על ההופעה עצמה? אין לי מילים... ישבתי שם, מטר אחד ויחיד מפריד בינינו(ז"א ביני לבין התקף לב
). והיא...היא הייתה כ"כ מרגשת, כ"כ יפה...
אפשר היה לראות שהתרגשה, גם ידעתי, (לפי הכרותי עם הופעות מוקלטות) שתהיה סגורה מהרגיל, מקום חדש, הרבה אנשים
מובן בהחלט. בקיצור, כ"כ נהניתי, שהופעה הבאה אני שם
לא חושבת פעמיים. השירים ששרה, לא חשבתי שתשיר (יותר נכון לא האמנתי..) Prison By The Sea? Paper Cut? חשבתי שתשיר רק שירים מהאלבום..
טוב, אני מתחילה קצת לדבר שטויות. נדמה לי שהתמונה הכי חזקה שנשארה לי מהערב הזה, היא כשרונה שרה את עיניים זרות, היא הסתכלה למעלה, והעיניים שלה נצצו.. כ"כ יפה.. כבר אמרתי? - יש לי הקלטה של ההופעה, אבל יצא דיי גרוע, וגם כמה תמונות מהמצלמה בפלאפון שאני אעלה ברגע שידיד שלי יחזור מטיול. אם אתם מעוניינים בהקלטה, המסנג'ר שלי - [email protected] היה כייף להכיר אתכם

noa08128

New member
עוד משו קטן

אני חייבת את ההקלטה של בסמה מוצ'ו.. נשמע מגניב שרונה ביצעה את השיר הזה..(שנשמע לי לא מוכר ,אבל ידיד שלי אמר שאני בטוח מכירה אותו- הוא גם ציין ואמר שבטח רונה עשתה אותו דיכאוני ולסבי,אויש שינוח).

0mroosh

New member
רונה הייתה מצויינת ואפילו פיזזה

לכמה רגעים, עם הגיטרה (
). זו הפעם השנייה שהיא מבצעת אותו, ע"ע ההופעה האחרונה בסינדרום (יש הקלטה שלו משם, היות ועדיין אין הקלטה של אתמול,
).

למעלה