אתמול...

THANATOS

New member
אתמול...

ראיתי לראשונה את הפרק "buiter sweet" שכ"כ הרבה דיברו עליו, שיבחו אותו ושמו תמונות מתוכו לרוב. במילה אחת: א כ ז ב ה ! ! ! אני מבקש סליחה מראש מאלו שמתים על הפרק הזה. מסתבר שזהו פרק אידיוטי, עם עלילה מפגרת חסרת כל תכלית מלבד למלא זמן שידור. שלושה דברים שכן אהבתי בפרק: א) ג´וקסר שר. ב) גבריאל ערומה וג´וקסר נועץ עיניים. ג) הפאה והבגדים של היידי... משהו מימי הביניים... לא רע בכלל. יכול להיות שהאכזבה שלי נעוצה מכך שציפיתי ליותר מדי מהפרק בגלל כל התשבחות (או אולי כי אני עדיין ב"היי" מהסרט "הארי פוטר" שראיתי אתמול) וייתכן שפשוט אין לי טעם אנין דיו בכדי להבין את העליונות של הפרק משאר הפרקים (לפי הזכור לי הוא נבחר לפק הטוב ביותר באיזה קרב...) (_______MORT

ענבר1

New member
פעם ראשונה? דבר ראשון חבל שחיכיתה

כול כך הרבה זמן עם שראיתה את הפרק אני באופן אישי נורא אהבתי את הפרק לדעתי הכול בו היה מעולה כנראה שרוב שדיברנו בשבחו כול הזמן אז כבר ציפיתה ליצירת מופת טלוויזיונית חבל..... ד"א הוא נבחר בקרב הפרקים בעונה ה3 לפרק הטוב ביותר מטעם האקדמיה הזינאית ישראלית
ממה בדיוק התאכזבתה? או ההפך למה ציפיתה?

-אלה-

New member
גם אני ראיתי אותו פעם ראשונה...

והפרק גם לדעתי לא היה כל כך יפה... אבל זה גם בגלל שאני לא אוהבת כל כך את הקטע של השירה... אבל הפרק גם לא היה כל כך נורא...

הבעיה היא לא שבנו בך ציפיות...

הבעיה היא שזאת פעם ראשונה. מעטים הם האנשים שהחל מהפעם הראשונה ראו בפרק את מה שגרם להם לאהוב אותו (למרות שיש כאלה).

ענבר1

New member
מורט אני בפעם הראשונה די לא סבלתי

אותו,מצאתי אותו משעמם וחשבתי שהשירים אידיוטים זה כמובן השתנה אני ממליצה לך לראות אותו כמה פעמים וככה גם תצליח להנות מהפרטים הקטנים

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה עם מורט.

ז"א, לדעתי זה באמת פרק מעולה וזה (התפאורה, הבגדים, הקולות ו... הממ... הריקודים...) אבל אני אישית באמת שלא מתה עליו.

Niff74

New member
../images/Emo54.gif ניבה!!!! ../images/Emo24.gif

אהממ... למען הדיון, רק רציתי לציין שלמרות שצפיתי בפרק (לא השבוע) כבר בערך 3-4 פעמים, אני עדיין לא מסמפטת אותו במיוחד. בכל מקרה, מורט יקירי, תחושת הקבס שמילאה אותי בפעם הראשונה שראיתי אותו פינתה את מקומה לסתם אי נוחות ברום הבטן פה ושם ולמספר גלגולי עיניים בקטעים מסויימים... לזכות הפרק ייאמר שישנם שם מספר שירים משובחים (3, ליתר דיוק) ואכן... ריקוד אחד שהוא מאוד... invigorating...
בקיצור, it just keeps getting better and better...

niv_204

New member
אני חושבת שאת קצת מגזימה ניפ,

"קבס"? תראי, בהתחלה, בלי להבין את הפרק גם אני חשבתי "מה זה הטמטום הזה" עם כל הדמויות המוזרות וכו´ אבל אחרי קריאה / שמיעה / חקירה של הפרק לעומק, הצפיה הבאה היתה מוזרה בהחלט אבל בפעם השלישית - אחד הפרקים הכי מדהימים בסדרה. אני לא אומרת שאת צריכה לאהוב אותו (להוציא קטעים מסוימים... אבל באלה אני בטוחה שאנחנו מסכימות), אבל "קבס"? באמת...

Niff74

New member
א. דיברתי על מה שהרגשתי בפעם

הראשונה שראיתי אותו. ובשיא הכנות, התפדחתי בשביל הסדרה ואשכרה ישבתי ומילמלתי לעצמי משהו בסגנון "מה הם חשבו לעזאזל???". ב. יש אנשים שחושבים שזה פרק נורא עמוק, עם המון "משמעויות וסמליות" ויש שלא (ואני ביניהם). ואני לא אפרט כי אין טעם לפגוע במי שכן מאמין ועשוי לפרש את הדברים שלי בצורה שונה. זה יהיה די חבל... ג. לאור א. ו-ב. אני לא חושבת ש"כשמצליחים להבין את הפרק" הוא הופך לפתע ליצירת אומנות מושלמת. מקסימום לעוד פרק. אבל זו דעתי. ואני מודעת לגמרי לזה שהיא דעת מיעוט...

למעלה