אתמול...

MissUnKnown

New member
אתמול...

אתמול אנחנו עברנו את הפעולה הרצינית מזה חודשיים.....היה ממש נחמד...חצי מהקבוצה שלי ישנה אולי בגלל ה הצלחנו להעביר את הפעולה...חוץ מהצגה שהייתה בתחילת הפעולה ובעקבות זה היה דיון.... שיא פעולה ראשונה בלי הרמת ילדים והקומונר שלי יצא נקי בלי טיפה אחת של דיו על הפנים כל הכבוד קבוצת שרג"א עלה והגשם

כל הכבוד.....

וואו.... יפה יפה..... טוב תמסרי לקבוצה שלך ד"ש, ובהצלחה לכם ושיהיו לכם עוד פעולות כאלו!!! אה ותגידי- בועז דיבר איתכם על הכנס ומה שקרה בלילה.... אני אדבר איתך באיי סי קיו.... ביי

גם וגם...

הוא לא דיבר איתכם על משהו אחר שקרה בלילה? איזה נאחס... אני לא יכולה להגיד לך בפורום אז נדבר באיי סי קיו טוב? לאב... לי

שבלול, גמל, רכיכה.....? אוי לא זה חתול! (ראשי התיבות של קבוצת שרג"א המעצמה!!!!!!!! - וזה כבר לא מקורי לכתוב אימפריה!) עדן תפסיקי!!! אנחנו הקבוצה הכי שווה עם הקומונר הכי שווה (חוץ מטל, טל בהחלט הקומונר הכי טוב! נ.ב. - אם מישהו פה בקשרים עם גרעים סופלה שיגיד לבועז ליצור קשר עם טל ושיסביר לו על פעולת "כל החבר´ה" ועל איך לסיים אותה!!!!) ויש לנו את הפעולות הכי שוות בעווווולם! וערמות ילדים זה נורא נורא כיף ואת אפילו לא נותנת לזה הזדמנות!!! ולא צריכים רק לדבר ברצינות כל הזמן... מה שכן - למה כל הפעולות הרציניות נערכות דווקא כשאני לא מגיעה??? ושרגא מ-ח´ של הרצליה סתם גנבים!!! ולנו קראו ככה הרבה קודם ולנו גם יש סיבה (שרגא החתול התנועתי שברח ועלה לשמיים הרבה לפני זמנו, אלא מי??) ולנו גם יש ראשי תיבות!!!!! שרג"א מעצמה קטנה בבנימינה!!!! קבוצה אדומה עם ראש כחול!!!! אין כמוני יש לי פוני!!!!! ב- (כאן צריך להיות מצוייר לב!) ענקית לכל יושבי הפורום באשר הם אושרה

שמווווליק!!!!!!!!! עכשיו אני מבינה הכל!!!!!!!!!!!!!! (את כל ההודעות חסרות הטעם שלך...). אהובי!!!!!!! מה שלומך??? קראתי פה מלא הודעות שלך ולא הבנתי כלום... לייייי! ילדה טיפשה.... לא היה אפילו חוג 6!!!!!!!! ואמיר היה בחוג 4... מינושי אתה יודע למתי נדחה טיול של"ח לדליית אל כרמל?? יש לו חמסה חדשה ופרווה בהגה וזמבורה חדשה שעושה בוויפ מונית של חוג 5 בוויפ בוויפ מונית של חוג 5 בוויפ בוויפ בוויפ אם האוטו הוא אדום זה הפועל חיפה אם האוטו הוא צהוב מכבי תל אביב מונית של חוג 5 בוויפ בוויפ מונית של חוג 5 בוויפ בוויפ בוויפ אם האוטו הוא כחול זהו חוג 5!!! טורורוטוטו חוג חמש! טורורוטוטו חוג חמש!

zhify

New member
חחחחוווווגגגגג6666 (וגם לאושרה)

הטיול נדחה ליום חמישי מחר!! אני הייתי רק בחוג 6!!!!!!!!!!י לא הייתי בפעולות של 4 רק חוג 6 יודע לעשות פעולות משלו

דדדדהההה....

אשרה ממי.... אני די קלטתי לבד שאין חוג 6 (למרות שהאמת היו צריכים להסביר לי בפעולה את זה כי בהתחלה באמת חשבתי שיש כזה חוג....) בכ מקרה--- אני עדיין מלכה- קפצו לי כולכם! הומלסים לכו הביתה!!!!! וחוג 6 הם קבוצה של עוווממוווואים (עובדה- צורגיל שמה....) לאב יו---את כווווולכם! לי

רגע אני לא מבינה.... היה חוג 6 או לא????? ודי לרדת על פיסטוק! טוב, אני כועסת עליו בעצם.... כל המשפחה המזדיינת (תרתי משמע) של חן צורגיל!!!!

zhify

New member
חחחחווווגגג6!!!!!!

הומו תקראי לאחותך הצולעת!!!!!!!י חוג 6 שולטים רק עכשיו הבנתי איך אפשר לשים סימנים אושרה זה בשבילך
סתם

למעלה