אתמל יצאנו לסיור קצר בחולות מרכז הארץ בתחילה הערב מצאנו סימנים
ד דני ארליך New member 30/4/07 #3 מאוחר עקבות של נחש הלכנו אחרי עקבותיו יותר מ200 מטר נכנסים לשיח ויוצאים ולבסוף מצאנו והוא התבייש בתחילה
מאוחר עקבות של נחש הלכנו אחרי עקבותיו יותר מ200 מטר נכנסים לשיח ויוצאים ולבסוף מצאנו והוא התבייש בתחילה
H HyperViper New member 30/4/07 #8 במרכז? לא ידעתי שיש מטבעונים במרכז... איפה זה היה בדיוק? או לא בדיוק אבל בערך? אם אתה מעדיף לענות בהודעה פרטית...
במרכז? לא ידעתי שיש מטבעונים במרכז... איפה זה היה בדיוק? או לא בדיוק אבל בערך? אם אתה מעדיף לענות בהודעה פרטית...
י יונתן ורונסקי New member 1/5/07 #10 מה היה האורך של הפרט הזה? הוא נראה די גדול. אתה יודע מה הייתה הטמ"פ בזמן שטיילתם? תודה רבה על התמונות
מה היה האורך של הפרט הזה? הוא נראה די גדול. אתה יודע מה הייתה הטמ"פ בזמן שטיילתם? תודה רבה על התמונות
ד דני ארליך New member 1/5/07 #11 אורך הפרט כ 80 ס"מ הטמפרטורות היום בין 18 ל 17 מעלות מרוב שהיינו מרוכזים בצילומים ובמעקב לא שמנו לב אם זו נקבה או זה זכר מיכוון שהפרט היה "שמן" אני מניח שזו נקבה הוא לא נראה לאחר ארוחה
אורך הפרט כ 80 ס"מ הטמפרטורות היום בין 18 ל 17 מעלות מרוב שהיינו מרוכזים בצילומים ובמעקב לא שמנו לב אם זו נקבה או זה זכר מיכוון שהפרט היה "שמן" אני מניח שזו נקבה הוא לא נראה לאחר ארוחה
י יונתן ורונסקי New member 2/5/07 #16 הכוונה הייתה לנחש החולות ../images/Emo13.gif 80 ס"מ נשמע לי יותר כמו המטבעון מדבר.
T tesnake New member 30/4/07 #9 איזה יופי של מטבעון מדבר לי באופן אישי ידוע על מטבעונים(גם מתצפית אחת שלי) באיזורים שונים חופיים, מצפון לת"א. לא כך הדבר עם המטבעון הזה , נכון?
איזה יופי של מטבעון מדבר לי באופן אישי ידוע על מטבעונים(גם מתצפית אחת שלי) באיזורים שונים חופיים, מצפון לת"א. לא כך הדבר עם המטבעון הזה , נכון?