סאני המצליחה
New member
אתן חושבות שאני רעה? ../images/Emo18.gif
חברה שמנסה להיכנס להריון כבר חמישה חודשים, ולא הולך לה, אז היא בפאניקה. ואני חושבת שזה סתם.... בכל מקרה, היא שואלת שאלות על ביוץ ועוד. ואני לא כל כך מעבירה מידע. למה שהיא תהיה בהריון לפני??? לא בא לי שעוד מישהי תודיע לי שהיא בהריון.
ושוב יתפוץ לי משהו בתוך הלב....
לא רוצה. ואני לא אשכח שהיא באה לבית החולים לאחר ההפלה אמרה לי: "אמרתי לך שכדאי לך שנהיה בהריון ביחד?" ואני אף פעם לא שוכחת שהיא מושלמת. והכל אצלה פרפקט בחיים. יפה, עשירה, נשואה לעשיר, הכל הולך כפי שכתוב בספרים. אז למה שילך לה גם בזה טוב??? אני מאחלת לה גם קצת טיפולים, או קצת קשיים. מצטערת. אולי אני רעה. אבל זה מה שאני מרגישה.
אתן חושבות שאני רעה???? מצטערת.... סליחה.... אבל.... ככה אני רוצה שיהיה. אני רוצה להיות בהריון קודם. לפניה. וכשהיא תבשר לי על הריון, אז שגם אני אהיה בהריון. או כשאני אהיה בטיפול , אז שהיא גם תהיה. אף אחד מהחברים שלנו (חוץ מהחברים שהכרנו דרך הפורום) לא בטיפולים. כולם מזדיניים (תסלחו לי) נהנים ומביאים ילדים. גם אני רוצה
סאני.
חברה שמנסה להיכנס להריון כבר חמישה חודשים, ולא הולך לה, אז היא בפאניקה. ואני חושבת שזה סתם.... בכל מקרה, היא שואלת שאלות על ביוץ ועוד. ואני לא כל כך מעבירה מידע. למה שהיא תהיה בהריון לפני??? לא בא לי שעוד מישהי תודיע לי שהיא בהריון.