אתן חושבות שזה בסדר שמישהי

chill-chill

New member
ברור שזה בסדר לאהוב...תמיד...

הבעיה מתחילה ברגע שרוצים לעשות משהו עם זה, להתחיל קשר רציני וכו´. כי 6 שנים הפרש זה די המון, לדעתי, וצריך להסתכל על זה גם מכיוון נוסף- האם בן 20 יתעניין במישהי בת 14?... צ´ילי

Me¥tal

New member
אני חושבת ש..

אני חושבת שרוב הקשרים בגילאים האלה מתפתחים בסופו של דבר לניצול..

wildflower!

New member
אמממממ.....

אני לא חושבת שייצא מהקשר הזה משהו... לא נראה לי שבן 20 יתעניין באותם דברים כמו ילדה בת 14....... סורי........

!adidas

New member
אומנם לאהבה אין גבולות אבל

להורים יש אין אפשרות שהורים יסכימו לקשר כזה, ואם חושבים על זה מבחינה אובייקטיבית אני מצטערת להגיד לך, הם צודקים. בחור בן 20 אפילו אם הוא אוהב אותך, יש לו דחפים יותר חזקים, נפשיים ופיזיים, אולי תעשי משהו שתצטערי עליו אחר-כך? 6 שנים זה הפרש גדול מידי, אומנם כשתיהי בת 24 והוא בן 30 זה יהיה בסדר, אבל כשאת נחשבת מתבגרת והוא בגיר, זה שילוב שלא הולך. love&peace adidas

Vilia©

New member
לילוש..מה קורה?!

תראי..זה שאתם מאוהבים הכל טוב ונחמד.. אבל כפי שכבר הבנות אמרו כאן..הן צודקות! וגם..אני יוסיף, שאת נחשבת לידו קטינה! ואם נגיד..תקיימו יחסי מין, יעצרו אותו על אונס קטינה גם אם זה יהיה מרוצנך...מקווה שעזרתי.. טלי

wildflower!

New member
הורים?!!

בלי שום קשר לשאלה שלה... אני כבר מזמן הבנתי שלא צריך לשים על מה שההורים חושבים....... ההורים שלי למשל מפחדדים בכלל שיהיה ליחבר... בלי קשר לגגיל שלו... ככה זה הורים.. בר

chill-chill

New member
../images/Emo18.gif תראו

יש הרבה אספקטים שצריך להתחשב בהם כשרוצים לצאת עם מישהו גדול ממך ב-6 שנים... ואם לסכם אותם, אז הנה הם:
ההורים, שעלולים להתנגד קשות לרעיון
הבחור, שעלול לא לשים עלייך, כי את קטנה מדי
וגם אם הוא שם עלייך, יכול להיות שהוא ירצה רק לנצל אותך
מערכת היחסים לא תהיה מאוד נחמדה, כי תנסו להשוות תחומי עניין ומידת בגרות של בת 14 ובן 20... ואת ההמשך אתן יכולות להמשיך לבד צ´ילי

למעלה