אתן יודעות....כל הזמן יוצא לי בשטף

Hadar p

New member
אתן יודעות....כל הזמן יוצא לי בשטף

הדיבור להגיד על רוברט.... חבר שלי - מתוך הרגל!
ואנשים מתקנים אותי כי אני אפילו לא שמה לב!
אבל האמת שכמה שזה אולי מלוקק ונדוש..... הוא קודם כל חבר שלי אחר כך....בעלי!
גם לכם זה קורה?

תוכי

New member
עם הזמן זה עובר ....

חיים עדיין מתבלבל ומעדיף לקרוא בשם ולא להגיד אישתי

daldan

New member
גם אני עדיין לא התרגלתי

ולהגיד "בעלי" עדיין נשמע לי מוזר, אבל זה גם חלק מהכיף

Hadar p

New member
אנחנו רק בצחוק אומרים בעלי אשתי

עוד לא ממש רגילים....

גלי ב

New member
דווקא אנחנו התחלנו להתרגל..זה כיף

זה באמת כיף...אפילו שזה נשמע לנו מצחיק ...

*מור

New member
גם אנחנו לא, הוא כל הזמן

אומר בצחוק "אשתי היקרה" ונורא מוזר לי....אני בכלל לא נוטה להשתמש במילה בעלי....והיום בדיוק, רגע נספר את כל הסיפור: הזמנו רכב מחברה והחלטנו לבטל, בקיצור היום על הבוקר הם מתקשרים ושואלים מדוע אנחנו לא באים לשלם את יתרת הכסף, ניסיתי להסביר לו שביטלנו את ההזמנה ואפילו אנחנו אמורים לקבל את המיקדמה חזרה, הבחור שם טען בתוקף שאף אחד לא אמר לו....אז בסופו של דבר בשיא העצבים אמרתי:" על מה אתה מדבר, בבבבבבבבעלי היה אצלך" ולאחר שניתקתי את השיחה צחקתי על הגימגום שיצא לי.

Hadar p

New member
גם לי הוא קורא גב´ לוזון../images/Emo6.gif היינו

אצל רופאת עניים אחרי הטיול כי היתה לרוברט דלקת היא הסבירה לי איך לטפל בו.... ואתמול הוא הגיע לביקורת....הרופאה אמרה לו "חברה שלך עשתה עבודה טובה - טיפלה בך יפה מאד!" אז הוא אמר אשתי
אבל בסה"כ אנחנו לא ממש משתמשים המילים בעלי ואשתי.... האמת נחמד לי לשמוע שהוא אומר "אשתי" ומאד מאד מוזר לי להגיד בעלי!

danonit

New member
קרה לי משהו אחר...

רציתי לומר למישהי משהו בקשר לאמא של עדי וידעתי שיש משהו אחר שאני אמורה לקרוא לה במקום "אמא של חבר שלי" אבל פשוט לא באה לי המילה... אבל חוצמזה אנחנו די משתמשים ב"בעלי" ו"אשתי" כשצריך - למרות שזה מרגיש לי די זקן להגיד בעלי פה ובעלי שם... עוד לא התרגלתי.

Ronnie*

New member
גם לי זה מרגיש "זקן"...

תמיד מצחיק אותי להגיד "בעלי". חוץ מזה, אמא של אורי תמיד אומרת לי "תגידי לחבר שלך..." ואז היא תופסת את עצמה ואומרת "כן, אבל בכל זאת, הוא קודם כל חבר שלך..."

למעלה