אתן יודעות מה זה סלקציית השבוע אם לא כנסו...

to the end1

New member
אתן יודעות מה זה סלקציית השבוע אם לא כנסו...

כל חודש פעם בשבוע מישהי מהפורום פותחת את סלקציית השבוע אני יתחיל ומי שרוצה שתמשיך... *אלבום השבוע? Three Cheers for Sweet Revenge-m.c.r *התחדשות השבוע? קיבלתי מתנה 3 דיסקים(דיפ פרפל,קווין,נירוונה) וגופייה שחורה ממש מגניבה חחח *תמונת השבוע?m.c.r הלהקה הכי מדהימה בעולם *סרט השבוע?"יצאת נסיך 2",סרט חמוד *ספר השבוע?"מלך החומוס ומלכת האמבטיה"-אילן הייטנר ספר מדהים!!!!!!!!!!!!

The Ocean Girl

New member
גם אחרים עונים על זה נכון?

יופי
אלבום השבוע? אני לא כל כך שומעת אלבומים.. אני שומעת כל מיני שירים. אז כל השירים של HIM Sonata Arctica ושל Staind
התחדשות השבוע? קיבלתי שרשרת מסבתא של בני דודים שלי ולכבוד יום הולדת מאוחרת/קרובה
וספר שכבר סיימתי
תמונת השבוע?
סרט השבוע? אמא בת 16, כל הסרט בכיתי
ספר השבוע? שוליית הצל, שנגמר

שלי:)

*אלבום השבוע? אמממ.. נראלי החדש של NERD. *התחדשות השבוע? אין לי דברים חדשים השבוע, אבל אם כבר התחדשות מלפני שבועיים-העונה השנייה של על טבעי P: *תמונת השבוע? יש שתי תמונות.. הראשונה זה ג'נסן הסופר-מושי^^ ואת השנייה אני אשים אחרי שאני אשלח את ההודעהXD *סרט השבוע? אין לי שמץ.. נראלי אנגוס חוטיני אומשו כזה, פשוט דיברתי עליו מלא אבל עוד לא ראיתי
*ספר השבוע?

התמונה השנייה

זה החיוך המדהים של ג'רד <: [פאק הוא כלכך מגודל מה זה הכתפיים האלה?
הוא בטח השומר ראש של עצמו,הוא לא צריך שומרי ראש
]

A m e l y

New member
שיהיה../images/Emo13.gif

חח כן כמו שעושים בפורום MCR,פעם היתי שם... בכל אופן אצלנו עושים התפקדות כל חודש....אבל לא ראיתי שמישהו עשה כזה בזמן האחרון טוב יאללה: *אלבום השבוע?undiscovered-James Morrison *התחדשות השבוע? ובכן,אתמול היתי במנגו וקניתי חצאית מיני,ג'ינס וטי שרט *תמונת השבוע? Maserati granTurismo
*סרט השבוע?מבוקש,למרות שהוא לא בדיוק מהשבוע הזה *ספר השבוע?חחח את כל 4 הספרים שהיו לי סיימתי לקרוא בתחילת הקיץ,אבל בכל אופן:מלאכים ושדים-דן בראון

A m e l y

New member
עזבו אתכם מלריב...בואו נקנה הכל וזהו...XD

איי איי איי האודי R8,איזה אוטו מדהים...

Orange Sky

New member
יומיים לא הייתי פה והפסדתי הכל!XD

*מצקצקת*
ולמה "סלקציית השבוע"? תעשו פשוט סיכום שבועי חח:) אלבום השבוע- רדיו אקטיב של מקפליי התחדשות השבוע - בינתיים לא הרבה, אני באשליה שאני אקנה תיק חדש לבצפר
תמונת השבוע - מיקל פלפס שהוא -ברצינות- מושלם
סרט השבוע - האביר האפל שראיתי היום
ספר השבוע- חחח אני לא קוראת כמה שזה עצוב.

The Ocean Girl

New member
איזה מהם זה מיקל?../images/Emo12.gif

המפחיד, המפחיד השני או הננס?
אני בבעיה קשה

למעלה