אתן יודעות שבהתחלה ג'נסן נבחן לתפקיד של סאם??

רעותוש02

New member
אתן יודעות שבהתחלה ג'נסן נבחן לתפקיד של סאם??

אתמול ראיי חלק קטנטן מראיון של כול על טבעי יותר נכון במאים כותבין םש"דין וסאם" והם אמרו שבהתחלה הם בחנו את ג'נסן לסאם וג'ארד וג'נסן עשו מזה צחוקים היה קורע אז מישהו אמר להם אם הסדרה לא מצליחה אתם יכולים לעשות סטנד אפ אז גנסן קם ואמר הנה קמתי וג'ארד אמר אני עצלן חחח והיה פעם שגנסן בא לשתות וגארד אמר שהוא הרעיל את המים והיה עוד מ-ל-א

Alarma

New member
כן זה ישן ומשעשע! :) אנחנו מחכים למשהו חדש

כזה מהכנס של הקומיקון שבקרוב בטח יעלה גם לרשת. אגב הידעת שהוא גם נבחן לתפקיד של סופרמן בסמולוויל? ובסופו של דבר שיחק שם תפקיד אחר..כמה עונות אחרי זה. ג'נסן בתור סאם, זה אולי היה עובד אבל זה לא היה שווה במיוחד......כי הוא שיחק מספיק תפקידים של הילד הטוב. (כמה שנים טובות באופרת סבון זה מספיק) ג'ארד בתור דין יכל לעבוד גם כן אגב..כי ג'ארד פדלקי מוצלח גם בתור הBAD BOY אבל אצל ג'נסן..הוא פשוט נראה לא "ילד טוב"...בצורה המושלמת, הוא פשוט משדר משהו אחר..שלא יכול להיות ALL GOOD.

רעותוש02

New member
"ג'נסן בתור סאם, זה אולי היה עובד אבל זה לא ה

"ג'נסן בתור סאם, זה אולי היה עובד אבל זה לא היה שווה במיוחד......" לדעתי זה לא היה עובד כי באמת הלוק שלו זה ממש" בד בוי"

A m e l y

New member
אני לא חושבת שג'ראד יהיה באד בוי מוצלח

כי אי אפשר לתאר אותו בתור מישהו רע , יש לו פשוט פני מלאך כאלה.. אפילו בפרק BORN UNDER A BAD SIGN...(זהירות
לפנייך!) אפשר היה מההתחלה להבין שמדובר בשד..

Alarma

New member
מ-מ-ש אהבתי את המשחק שלו ב born under a bad

sign אני פשוט חושבת שהוא רע מוצלח :) וגם ילד טוב מוצלח

darklighter

New member
../images/Emo45.gifהוא שיחק שם מעולה כמו תמיד../images/Emo190.gif

שניהם שחקנים אדירים, בלי קשר למראה שלהם שרק מוסיף...

Alarma

New member
אני רוצה ששניהם יהיו רעים :) כמה שיותר

אני חושבת שהפרק שג'נסן היה בו ממש ממש סקסי מבלי לחשוף כלום היה ב DEVILS TRAP כשהם מענים את הבחורה עם השד..עכשיו שכחתי לגמרי מה השם שלה והוא צועק עליה בקריזה והם מנסים להוציא מהבחורה את השד בכל מיני דרכים. רררררררררררררררררררר הוא יפה כשהוא כועס :)

גם אני אהבתי את ג'ארד בפרק 14 ../images/Emo3.gif

במיוחד בקטע שם ג'ו...
למרות שצעקתי כזה למסך יואוו עזוב אותהה אל תעשה כלום..
דין תציל אותה..

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי- סליחה שאני מציקה עם זה../images/Emo190.gif

אבל עוד שבועיים וקצת תתחיל העונה השנייה ביס ויבואו לפה מלא אנשים שעוקבים בקצב של יס אז אל תהרסו להם...

רעותוש02

New member
עם כבר את מזכירה את יס...כנסו

אז בדרך כלל הם שמיפ פרומו לתוכנית חודש לפני וזה עוד שבועיים וחצי אז מה קורה עם זה???

darklighter

New member
כן לדעתי הם היו צריכים להתחיל את הפרומו../images/Emo190.gif

איך שהם סיימו עם העונה 1 בש.ח... הם בפיגור של שנה מארה"ב עם העונה השנייה...אני לא הייתי מסוגלת לחכות כל כך הרבה...

למעלה