אתן לא רציניות !

oc101

New member
אתן לא רציניות !../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

קשה להיפרד מפורום - אני מבינה , אבל בחיים מתקדמים הלאה לדברים אחרים לפעמים טובים יותר או טובים פחות . אבל רק התחתנתם , בנות - אל תהפכו את חיי הנישואין שלכן לעוד פורייקט שצריך להיות מושלם ....(חתונה)
זה לא בריא להתעסק ב"מערכת יחסים" אני לא רוצה לפגוע אבל חליק
ואם יש מישהי שלא יודעת מה לעשות בזמנה החופשי
זה נורא פשוט :צריך להוריד את ה
ואז תהייה לה סיבה טובה להיות בפורום! שלכם , תמיד אוהבת אתכן, זוכרת את הרגעים הקשים האוהבים התומכים אבל שוב חליק הצעירה בבשלניות

Sharon_1

New member
אני לא אתחיל להיכנס לזה, אבל -

צריך ללמוד לקבל כל ביקורת, דבר שני - זו לא הבאר, הבאר נמצאת במקום אחר, דבר שלישי - אני ירקתי הרבה "דם" מה"באר".

שלום לך צעירה מה שלומך?

קודם כל תודה על תגובתך לפורום זה. הפורום הוא לא משהו שחייבים , כלומר אם לא רוצים אז לא בכח. כשליאת ואני החלטנו לפתוח פורום זה , זה נבע כתוצאה מכך שרצינו לשמור על איזה קשר מסוים שנרקם כבר בפורום חתונות, ולעבור הלאה לשלב הבא, חיי הנשואים. ואכן רוב הנשואות מפורום חתונות עברו אלינו , ומצאנו פה שפה משותפת לדבר על כל מה שבא. פורום זה פתוח לנושאים מגוונים , ולכל התייעצות שצריך. תאמיני לי OC , שאני ממש ממש עסוקה, ואין לי הרבה זמן פנוי, ובכל זאת כשכש לי דקה פנויה אני נהנת להכנס לכאן ולראות את כולם - זה פשוט עושה לי כייף, מעבר לעזרה שלפעמים אני מקבלת. ובמיוחד התמיכה הרבה שיש פה - זה פשוט לא יאומן . אז תודה לכם חברים שלי שאתם כאן, אני מקוה שנהייה פה עוד הרבה זמן. ושוב רק מי שרוצה- ממש לא חייבים. אוהבת רויטל

למה להתנגח כך באנשים

לא מתאים לכן אל תכנסו ואל תטיפו למה להיות כאלו עוקצניות מאחלת לכן את כל הטוב שבעולם.

kisses

New member
אוסי כמה נחמד לראותך פה

ושרון בכלל וואו כל כך הרבה זמן שלא ראינו אותכן מה שלומכן? תודה רבה על התגובות "החמות" שלכן עשיתן לי ממש חם בלב. כמו ששותפתי היקרה רויטל אמרה אתן לא מחוייבות להכנס לכאן ואתן לא חייבות להגיב אתן תמשיכו לכן בחיי הנישואים המאושרים שלכם או מאושרים פחות ואנחנו פה מאחלות לכן רק טוב ואושר. אבל עם תחליטו בכל אופן להכנס ולהשתתף עימנו ולחלוק עימנו את ההתנסויות שלכן תתקבלו פה בשמחה. שלכן ליאת

maal

New member
איזה חוצפה!!!!!../images/Emo5.gif

סליחה על ההתערבות. למרות שאני עוד לא נשואה אבל מעבירה את הזמן בשיחות עם חברות מהפורום. אם יש מישהו שחושב שזה מיותר - שפשוט לא יכנס!!!!אבל להכנס ולהעביר ביקורת כזאת שלילית?!! ממני. החברה מהפורום השכן

אופה3

New member
אומנם אני עדיין חדשה אבל למה

למה לדבר רעות על הפורום הזה, אף אחד לא הכריח אף אחד אחר להשתתף פה בפורום, ואני דווקא כן מוצאת שהפורום מאוד מעניין ומאוד נחמד ויש פה הרבה על מה לדבר, למרות שאני עדיין לא מצאתי פה חברות, אבל הפורום הזה עשר וכל הכבוד לרויטל ולירון ולקיסס, על המצאת הפורום הזה מי שלא רוצה שלא יכנס אף אחד לא קשר את ידיו למחשב או למקלדת סליחה על ההתערבות, אבל אני מאוד נהנת בפורום פה ולא חושבת שיש למישהו זכות להרום את הכייף של רובנו. האופה

לאופה היקרה- קודם כל אני שמחה

שאת מוצאת כייף בפורום שלנו, אבל אני כועסת עלייך- מה פתאום את רושמת שלא מצאת חברות עדיין- כולנו חברות שלך.
, הבנת אותי ??

זהו בדיוק, שלא לכל פורום "מוצמד"

פרוייקט, סתם נהנים לדבר ביחד, למה זה רע ? רווקה (באופן זמני ביותר) מהפורום השכן "חתונות" שממש נהנית להציץ אצלכם מדי פעם

maz

New member
מי אמר שזה פרויקט ../images/Emo35.gif

תגידי, מה קרה? הפורום הזה (כמו פורום חתונות או "הפורום שיהיה לנו סיבה להיות בו כאשר נוריד את ה
") הם בסך הכל מקום שאליו ניתן להכנס, להתיעץ, לקטר, לשתף אחרים שנמצאים במצב דומה - במקרה הזה מצב משפחתי. אני משוכנעת שלכל אחד ואחת מהמשתתפים הפעילים או הקוראים הפאסיביים יש עינינים רבים אחרים בחיים, וכל אחד ואחת מאיתנו מתקדם/ת בחיים - בעבודה או לימודים או בחיי המשפחה או מה שלא יהיה. ובקשר לזמן החופשי - אני לא חושבת שאת צריכה להיות מודאגת. הפורום הוא רק חלק קטן ונחמד מהם, לא העיקר. אם נראה לך פתטי - מה לעזאזל את עושה פה? יכול להיות שעל ראש הבשלנית בוער ה
?

fila

New member
מה העיניין../images/Emo35.gif

לא חייב להיות פרוייקט מסוים שבגינו יפתח פורום, בסכ" מצאנו פה מקום שאפשר לקשקש קצת עם בנות שהכרנו מפורום חתונות ועם כאלה שהחליטו שנחמד להן פה אני לא חושבת שאנחנו צריכות להתנצל על כך שמצאנו לעצמנו פינה נחמדה.

למעלה