אתן לא תאמינו איזו הפתעה נתנו לי

אתן לא תאמינו איזו הפתעה נתנו לי

עכשיו. היה לי לקוח, שנה שלמה עשיתי לו הנהלת חשבונות. כל הזמן אמר לבעלי שרוצה לתת לנו צימר, אבל בלי הבנות, דבר בלתי אפשרי בעליל. השבוע שלחתי אליו חברה שלי ודיברתי איתו. סיפרתי גם שיש לי יום הולדת 40. עכשיו התקשר ודיבר עם בעלי, הפתעה לי. צימר ממחר בערב עד סוף השבת, חדר ע"י החברה שלי. אדיר, האיש יותר גדול מהחיים. איך אני מתרגשת. נכון שזה 2 מטר מהבית, אבל ככה נוח, אם שוכחים משהו קופצים להביא, לא צריך להסחב עם הרבה דברים. אני כל כך מתרגשת מטוב ליבו. יש רעיון איך להגיד תודה?

../images/Emo39.gif כל כך מרגש לדעת שיש עוד

אנשים טובים, שמעריכים את מה שאת עושה. כל הכבוד לו. וגם לך על העובדה הטובה שאת עושה לו. וכמובן
ליומהולדת.

הדר לצ

New member
איזה יופי של מחווה

תעשי חיים! לא יודעת לעזור לך בקשר למתנה בחזרה... המוח לא פועל אחרי יום ארוך כל כך

עמית@

New member
כמה מקסים!

אני הייתי כותבת משהו, ספרי לו כמה את מעריכה את זה ואיך זה נפל בדיוק במקום הנכון ובזמן הנכון. כה לחי לאנשים כאלו.

יש באתר של הצימר מקום לכתוב תודות

זה כדאי שם נכון, בנוסף לזה שאני אגיד לו בע"פ? החברה שלי תתן לי את הכסף כדי שאעביר לו. אם אספיק אני חשבתי להביא לו את הכסף יחד עם עוגה.

כן, וביום ההולדת יכול להיות שידידה

שלי תיקח יום חופש להסתובב איתי, ככה שלא אסתובב לבד.

T noki

New member
איזה כיף! ../images/Emo45.gif סחתיין על הלקוח

כנראה שעשית עבודה טובה מאד... אני מניחה שהוא בתחום הצימרים? תנצלו את המתנה ותבלו.

T noki

New member
ורעיון למתנה סמלית

אפשר להצטלם בחופשה בצימר, לפתח את התמונה ולעשות ממנה ברכת תודה דקורטיבית... שיראה כמה אושר הוא גרם לכם. לצרף פרחים או עוגה. לא יקר אבל סמלי.

איך עושים מתמונה ברכה דקורטיבית?

חשבתי אולי לעשות משהו כזה דרך האתר שלו, משהו בסגנון היינו שם והיינו מרוצים, רצים לספר לחברה.

הקטע הוא שהשנה אני כבר לא עושה

לו את הנהלת החשבונות. כן יש לו צימרים בשאר ישוב. אבל גם כשהוא היה לה לקוח במשרד שבו אני עובדת ואני טיפלתי לו בתיק, גם אז נתן לי פעם אחת סוף שבוע.

maya28

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה בשבילך. איזה חמוד. היית הגמדה מקסימה ואחרי שגימדת אותי מגיע לך לנוח. תהני

נונינקה

New member
איזו מחווה יפה. זה אומר הרבה עליך

אני גם בעד הרעיון של העוגה. תנוחי ותנצלי כל רגע

yaelia

New member
איזה פינוק מעולה

זר פרחים או עוגה בהחלט יעשו את העבודה. איזה כיף לקבל מתנות כאלה.

למעלה