אתן מאמינות ב"מה שצריך לקרות - יקרה"

The Blue Fairy

New member
אתן מאמינות ב"מה שצריך לקרות - יקרה"

או בכך שיש סיבה לכל דבר?
אני באמת תוהה אם הסיבה שאני מחפשת כל כך הרבה זמן עבודה היא כי מחכה לי איזו "משרת חלומות" איפשהו ואני פשוט צריכה למצוא אותה =\

nettus

New member
בהחלט מאמינה

ועדי לא מאמינה במשרת חלומות אלה משהו שיתאים לך נכון לעכשיו, יכול להיות שזה יהיה משהו טוב שתהיה בו שנים, אבל עדיין.

אני רווקה כבר תקופה ארוכה וכן מאמינה שהבחור שאני אמורה להיות איתו מחכה לי, וברגע המתאים אני אמצע אותו, מודה אני עוד לא מוכנה לזה.
ומנגד אני מאמינה שמה שאמור לקרות קורה, לכן לא פעם אחת מרגע שאמא שלי חלתה שאלתי למה זה קורה לי, וגם היא לא שאלה את זה, היא קיבלה את זה שלא נשאר לה הרבה זמן לחיות באמת בצורה מעוררת הערצה. היום אני יודעת שהיא הלכה מתי שהיא הייתה אמורה ללכת.

לכל דבר בחיים יש את הזמן שלו ואת הדרך שלו.

Fragile rose

New member
מאמינה

למרות שאירועי התקופה האחרונה גורמים לי להגיד לעצמי "באמת זה צריך לקרות? רציני? בטוחים?"

Daniel M19

New member
את קובעת מה יקרה ולא אף אחד אחר

בעבר האמנתי במשפט הזה,עד שהבנתי שאנחנו גורמים לדברים לקרות.
אני מניחה שלא מצאת עבודה עד עכשיו כי היו פרמטרים שלא הייתי מוכנה להתפשר עליהם.
שוב,הכל תלוי בך.

svety

New member
לא יודעת.

מצד אחד, אני נוטה להיות אדם רציונלי מאוד בהקשר הזה. אני מאמינה בעבודה קשה ושאסור לסמוך על המזל.

מצד שני, חלק עצום מהדברים הממש חיוביים שקרו לי בחיים, קרו לי ממש במקרה והתוצאות שלהם כל כך חיוביות ומהממות ומדהימות ש,וואלה, לא יודעת. זה ממש מרגיש שזה היה צריך לקרות.
נניח כל סיפור ההיכרות שלי עם החבר. הכל כאילו נפל למקום הנכון. הכל התחבר בקווים הנכונים. זה לא שישבתי וחיכיתי לו, ולמען האמת כשהכרנו הייתי תפוסה בטירוף, אבל ההרגשה היא שכל מה שקרה - היה צריך לקרות, שהכל הוביל אותנו לנקודה הזאת ובזמן הזה.

EVE Lights

New member
יותר ממאמינה, זו השקפת עולם

ברגע שאת מבינה שמה שצריך לקרות קורה,
שכל דבר קורה מסיבה מסוימת,
ושכל דבר הוא לטובה -
את לוקחת דברים בקלות יותר. כי יש יד מכוונת מאחורי הדברים.

זה עוזר לי מאוד בחיים בכלל ובעיקר בהתמודדות עם המוות של אמא.

Maldini Girl

New member
אני לא חושבת שהם סותרים :)

אני חושבת שדברים קורים עם סיבה, בוודאי. אנחנו הסיבה (בדר"כ, כל עוד מדובר בדברים שקורים לנו באופן אישי) ולרוב אנחנו מביאים על עצמינו את מה שקורה. אני מאד מאמינה שאנשים שגורמים לדברים טובים לקרות- יזכו שדברים טובים יקרו להם.

מצד שני, יש דברים שהם לא בשליטתנו. (מחלות- לא עלינו וכולי)
אני לא מאמינה שיש כוח עליון שגורם לדברים האלה לקרות. אבל מה שקורה קורה, ואם נקבל את זה כעובדה ולא נתבוסס בשאלה "למה זה קרה" נוכל להתחיל להתמודד עם הבעיה.

מותק, שיהיה בהצלחה במציאת עבודה.

למעלה