אתן מכירות מקומות טובים שאפשר לקנות בהם לקים

Slow Cheetah

New member
אתן מכירות מקומות טובים שאפשר לקנות בהם לקים

בנתב"ג?
אשמח אם תענו לי
(ובפולין, כי אני טסה לשם
)

LullaBelle

New member
מצטרפת לשאלה על נתב"ג

איזה חברות ניתן לרכוש בדיוטי פרי, ואיך מבחינת המחירים? אני מניחה שדין הלקים כדין כל דבר אחר שרוכשים בדיוטי - ניתן לקחת איתי, וניתן להשאיר ולאסוף במועד החזרה לארץ? אני טסה לאיטליה בעוד חודש =) ועל איטליה [ספציפית - רומא] אני עוד אשאל יותר מאוחר =)

July84

New member
אני אשמח גם על טיפים בנוגע ללקים ../images/Emo9.gif

גם בנתב"ג וגם בתאילנד, יש אולי בבנקוק? אני אוהבת בעיקר את הלקים של אסי אבל מוכנה לנסות גם אחרים
ידוע לכם מה הסיכוי להתקל בזיוף של לק (פשוט הבנתי שיש מלא זיופים בתאילנד)?. תודה על העזרה

Slow Cheetah

New member
אין לי מושג מתי השתיים שמתחתי טסות, אבל אני ט

טסה בעוד שבוע בערך ואני צריכה תשובות מהר
העיקר זה הנתב"ג, שלושתנו צריכות מידע

../images/Emo207.gif שאלת טרנסדיזיין

אז בשעה טובה, עוד פחות מ-3 שבועות אהיה בדרכי לגרמניה לזמן בלתי מוגבל. אני מקווה שאוכל סוף סוף להזמין מט.ד במחיר שפוי, העניין הוא, שאני לא מוצאת באתר שום אזכור למחירי משלוח. למישהו אולי יש לינק? או מידע? משהו?

פנרה

New member
תראי

לדעתי לא תוכלי להזמין משם במחיר משלוח נורמלי מאחר והם העלו את מחירי המשלוח בגלל שהחליפו חברות נראה לי. נדמה לי כי כל יעד שהוא לא בתוך ארה"ב עולה הרבה יותר. אבל אולי בכל זאת שווה לשלוח מייל ולשאול...

אז באמת שלחתי מייל ../images/Emo13.gif

וקיבלתי תשובה מאוד משמחת, שגם לגרמניה וגם לישראל עלות המשלוח היא אותה עלות! ניסיתי לעשות הזמנה (ובאמת הצלחתי בטעות,
) ובסוף ההזמנה יכלתי לבחור את צורת המשלוח. ניסיתי אמנם להזמין לגרמניה אבל הייתה לי שם אופציה של 18$. אולי זה אותו דבר עם ישראל :)

פנרה

New member
מוזר!

אך משמח:) בזמנו התבטלה האופציה של ה- 18 דולר. אולי יש פה בנות שקצת יותר זוכרות מה היה הסיפור מאחר וזה לא ממש רלוונטי לי לא התעניינתי בצורה יוצאת דופן, אבל משמח לשמוע כי זה אומר שאולי הבנות בארץ יוכלו להזמין שוב! באותו נושא- מאחר ואני עדיין לקוחה שלהם אבל אני יודעת שבנות רבות כבר לא בגלל נושא המשלוח שימו לב כי המכירה של אופיאי ממשיכה להתבצע באתר, למרות שבזמנו היה כתוב שהם מפסיקים. ההודעה הזו בראש העמוד נעלמה והם ממשיכים להביא קולקציות חדשות במחיר של 5 ומשהו דולר.

אום בר

New member
נסי ותהני...

חזרה האופציה. אני מקווה שלא טעות. קיבלתי במייל אישור להזמנה עם תשלום 18$ על משלוח

Marble Arch

New member
אני מניחה שתקבלי גם הודעה שההזמנה מבוטלת,

ככה זה היה גם לי- הם לא הורידו את האופציה, פשוט זיכו אותי תוך יומיים ושלחו לי הודעה שההזמנה מבוטלת..

רויתב86

New member
האמת שגם אני ניסיתי...

והם כן הורידו מתישהו את האופציה של משלוח ב-18$, ועכשיו הוא צץ פתאום... מקווה שזה אמיתי!

adika60

New member
תוכלי בבקשה לעדכן אם וכאשר תקבלי את החבילה?

תודה!

Ultra marine

New member
מוזר.

לא מבינה למה הם לא כותבים את זה באתר או לפחות מוסיפים את השורה הזאת כמו שהם עדכנו אז את עלות המשלוח.. האמת, שבדקתי את ההזמנה הבאה שרציתי לעשות מ 8ty8 ונראה לי שיוצא אפילו יותר זול ב 8ty8. אבל אני ארשום לעצמי שטרנס חזרו לעניינים

למעלה