אתן מצליחות לשמור גם בסופי שבוע

liat ליאת

New member
אתן מצליחות לשמור גם בסופי שבוע../images/Emo35.gif

כלומר בארוחות שישבת? עם כל הכמויות אוכל שיש כאן, קצת קשה לי בשני הימים האלו... למרות שכשמכינים הכל לבד מרוב אוכל כבר לא בא לי שום דבר. אבל כשרואים את כולם אוכלים... פתאום בא התיאבון
מקווה לא להסחף ולא לשבור את מה שאני שומרת במשך השבוע בעשר אצבעות

חן123

New member
כשהייתי עמוק בדיאטה

שום דבר לא הזיז לי, פשוט כלום, אבל להגיע לשם זה סיפור...

geni1

New member
לא......./images/Emo67.gif

במיוחד בגלל הבעל שבסופשבוע קונה את כל הנשנושים הטעימים האלה. אני לא עומדת בפיתוי
אפשר לפרוק? התחלתי דיאטה ולא הייתי מסוגלת לשמור. הכל בגלל שיש לי מבחן בשבוע הבא.... אני לא יכולה ללמוד בלי מתוקים. בטח לא כשיש פיצי בן חודש בבית ואני גם ככה זומבי. אז,דיאטה משבוע הבא?

אתי אתי

New member
אפשר להכניס מתוקים לדיאטה

ואז כולם מרוצים, כי גם אכלת מתוקים (והם מאוד מרוצים
) וגם שמרת על התוכנית שלך. מתי המבחן? שיהיה

מאיו

New member
בזכות היותי מקובעת על הדיאטה- כן!!

מאחר ואני ממש אורתודוכסית (אך ורק) כשאני עושה דיאטה, אז אני פשוט נצמדת לתפריט שלי.

אני ארחתי היום אצלינו ו...נישברתי

לא ספרתי קלוריות ואכלתי קצת יותר בשביל הנשמה. אבל אני מקזזת עם ארוחת הערב אז אני מקווה שלא אעבור בהרבה את מיכסת הקלוריות.

H T S

New member
קשה, קשה כמו שלובה אומרת...

אני עובדת 4 ימים בשבוע כך שהסופשבוע שלי מתחיל מיום חמישי עם קניות ובישולים. תחילת השבוע אני שומרת נהדר, כמעט ולא מנשנשת כלום בין הארוחות אבל סופשבוע ממש קשה לי.

liat ליאת

New member
אני רואה שרק אני הפרזתי ../images/Emo122.gif

האמת שלא הרבה. השתדלתי לשמור על פרופורציות, אבל אחרי הכל... אכלתי יותר ממה שמותר לי. טוב שיש מחר חדש
שבוע טוב ומוצלח לכולן

אתי אתי

New member
לא ממש ../images/Emo4.gif

עשינו פה פעם שרשור הכנה לסופשבוע, זה ממש עזר לי לדעת שביו א' אני מדווחת מה היה. נראה לי רעיון מצויין לחזור לזה

למעלה