רחל של ענבל
New member
אתן קולטות מה קורה פה?
אתן קולטות מה קורה פה?
הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה על חיוביים! אז לpo ולמלי מזל טוב!!! ולספיר אני מחזיקה לך אצבעות עד הבטא, היום תדעי סופי. לפעמים כשהבטא חיובית נמוכה בבדיקות יש תוצאות אחרי כמה דקות. אבל אל ייאוש, ענבל שלי התחילה מבטא "עלובה" של 24 שלא הכפילה כמו שצריך! אז העדכון שלי הוא שהייתי היום באסותא, ציירתי סמיילי ליד השם שלי, אבל לא היה שום סמיילי אחר, אז הנחתי שאין אף אחת מהפורום שם
קודם עשיתי US ויש לי זקיק בגודל 13 ורירית 6 מאד מתאים ליום ה-11 שאני נמצאת בו, מכיוון שאני לאחרונה מבייצת בסביבות היום ה-19. אני מניחה שיש לי לפחות שבוע עד ההחזרה של המוקפאים (אם לא יותר). הטכנאית היתה חמודה מאד, והאחות שלוקחת דם, הילה, ממש התרגשה כשסיפרתי לה על הילדה שלי מסבב הטיפולים הקודם. היא שאלה איך קוראים לה וסיפרתי לה שענבל אבל אני זוכרת את שמה הילה, ושם זה הגיע ל"גמר" יחד עם ענבל (וזה אמיתי לגמרי). היא אמרה לי שיש לה ממש צמרמורת! רחל
אתן קולטות מה קורה פה?
הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה על חיוביים! אז לpo ולמלי מזל טוב!!! ולספיר אני מחזיקה לך אצבעות עד הבטא, היום תדעי סופי. לפעמים כשהבטא חיובית נמוכה בבדיקות יש תוצאות אחרי כמה דקות. אבל אל ייאוש, ענבל שלי התחילה מבטא "עלובה" של 24 שלא הכפילה כמו שצריך! אז העדכון שלי הוא שהייתי היום באסותא, ציירתי סמיילי ליד השם שלי, אבל לא היה שום סמיילי אחר, אז הנחתי שאין אף אחת מהפורום שם