אתן שקטות לי, מה נשמע איתכן?

ThE uVa

New member
סוף הסמסטר

היו שיעורים אחרונים אתמול עכשיו יש לי 6 עבודות להגיש וזה מאוד מטריד. ב19 נוסעת לניו יורק ב21 לארץ ב23 אני נוחתת. וואט.

nettus

New member
מחזור הכי נוראי שאני זוכרת זה שנים

באמת שאני לא זוכרת מתי היה לי מחזור שכאב לי ועוד כמה ימים רצוף, בדרך כלל עם כואב זה ביום הראשון, שהיה לי בולמוס של אכילה, שהבטן שלי ממש התנפחה ונראתה כמו בטן של הריון (והיא עדיין נראת ככה) שהתמלאתי בחצקונים ועוד שהייתי עצבנית בטרוף ולא יום אחד, נראה לי כזה מחזור לא היה לי לעולם, ועם היה זה היה הרבה לפני שהתחלתי לקחת גלולות. ולא הפסקתי לקחת אותם (סליחה הייתי חייבת לקטר על זה איפשהו)

Maldini Girl

New member
אני איתך. גם אצלי זה ככה

אז שבוע שעבר, כשתכננתי להפגש עם הבחור בשישי ושיהיה סקס מטורף, קיבלתי מחזור יום לפני. ביטלנו לשבוע הזה ולפחות אמרתי ששבוע הבא אני כבר אהיה "אחרי". אני עדיין במחזור. פאקינג עדיין במחזור. אני 8 ימים במחזור!!!!!!! אני שלב אחד לפני התאבדות, באמת. כמה לעזאזל אפשר להיות במחזור?!?!?!

Maldini Girl

New member
בנות, זו שאלה מטומטמת, אבל- מה עושים??

אני כבר פאקינג שבוע במחזור. אני נשבעת. הוא התחיל חמישי שעבר בבוקר וכרגע הוא עדיין נמשך. ובכנות? לא מראה שום סימנים שזה הסוף ושהוא עומד להסתיים. עכשיו, מעבר לזה ששבוע שעבר זה דפק לי את התוכניות, ושזה כנראה עומד לדפוק ל גם השבוע את התוכניות (שזה מבאס ממש, ממש ממש ממש. אבל נגיד שנסתדר.) אני לא מסוגלת יותר. בחיים לא היה לי מחזור כ"כ ארוך. שלוש וחצי שנים הייתי על גלולות. התרגלתי למחזור של יומיים שלושה גג. אני לא יכולה יותר,כואב לי ממש (וכדורים לא עוזרים.) ואני עצבנית ממש ואין לי מושג מתי הוא הולך להגמר. מה לעזאזל אני עושה?? כמה אפשר להיות במחזור? אני באמת לא מסוגלת יותר.

The Blue Fairy

New member
זו הפעם הראשונה אחרי הגלולות

שאת מקבלת מחזור? האמת שאני לא יודעת אם זה תקין או לא, אם זו פעם ראשונה אז אולי כן כי לוקח זמן למחזור להסתדר (ניחוש שלי, אני לא בטוחה בזה) אבל אם לא, אז אין לי מושג.. אולי תשאלי פה בפורום גניקולוגיה?

Maldini Girl

New member
זו לא פעם ראשונה

שזה מה שעושה את זה ממש מוזר.. יש לי רופא ביום שני (בתקווה שזה יגמר עד אז)

Maldini Girl

New member
חח

היה סבבה, הוא פשוט עכשיו מתנהג כמו אדיוט. ואין לי כוח למשחקים.

The Blue Fairy

New member
גברים

Maldini Girl

New member
כי הגלולות לא היו כדי לסדר את המחזור

הן היו אמצעי מניעה. באזרחי זה לא בעיה. בצבא זה קצת יותר סיפור, להגיע לרופא נשים, להוציא מרשם וכל חודש ללכת לקחת חפיסה אחת (באזרחות הייתי לוקחת כל פעם ל-4 חודשים!) המחזור שלי היה די סדיר ומסודר גם לפני שהתחלתי לקחת גלולות.

EVE Lights

New member
ממשיכים הלאה.

לחזור אחורה לא יעזור. ברוך השם יש לי עבודה טובה ובוס נהדר. יש לי אוטו חדיש שיכול להביא אותי ממקום למקום. יש לי חברים נהדרים שהחזיקו אותי השבוע שלא אפול. תיכף שנת 2012 - אני רוצה לפתוח דף חדש, חלק ונקי.
בקיצור, אני אופטימית.

nettus

New member

מבטיחה לך שעם הזמן זה ילך ויהיה קל יותר, ואת תהיה שמחה שעשית את מה שעשית, למרות שזה היה קשה

למעלה