אתנחתא פואטית

shay hirom

New member
סתם נחת רוח...

בין השמים לארץ את הוא הענן בין הטוב לרע את הלא מובן בין היום ללילה את הוא הערב אז מדוע בליבי סובבת החרב.....

shay hirom

New member
תגידי...

אפילו שככה פתאום זה נגמר חשבתי שעוד נדבר עשית את עצמך לא שומעת נתת לי להתפורר בתוך ערימת השברים שבלב אספתי את מה שנשאר מליון פעמים כבר אמרתי אוהב יותר מזה אי אפשר תגידי מי יכול לאהוב אותך יותר תגידי אם יש עוד אהבה במקום אחר תגידי כבר ניסיתי הכל זה לא עוזר תגידי לי רק אם אפשר לאהוב יותר

לולה!

New member
../images/Emo14.gif

זה מה שיש לי להגיד... וכמובן

dudusch

New member
לנפש פואטית, זה יעבור...

הלב שנשבר עוד ישוב לחייך,זהו טבעו של עולם. לו כך היה נשאר, היית רואה זאת על כולם. אך אוספים השברים וממשיכים ללכת, למרות ואולי דווקא בשל התחושה המועכת. היא הלכה אך תבוא לה אחרת, בתחושה תירגע, וגם אם לא בעוד רגע, אתה תראה את העולם מחדש, תעמוד מולו נפעם ונרגש, כמו ילד הרוצה לחוות הכל לראשונה, אתה תמצא את אותה אהבה שונה...

dudusch

New member
סליחה?!?!

האם נתקלת בהודעה שלי (או של הברנש) במקום אחר?

רומנטי21

New member
לא במקום אחר אך...

את ההודעה שלך לא ראיתי באף מקום וגם את ההודעה שלו לא ראיתי במקום אחר אך... השיר שהוא כתב... "תגידי..." הוא כל כך מוכר.... כל כך מנגן בפה שידעתי שהוא מוכר לי... אז עשיתי הורדה קטנה באינטרנט ומיד ידעתי שצדקתי... השיר הוא של ליאור נרקיס... מצטער לאכזב... אך למרות שהשיר לדעתי האישית ממש נפלא ומרגש... הוא אינו שלו.

למעלה