אתנחתא קומית

Davitak

New member
סיפתח

פרסי אחד מספר לחברו: - "אל תשאל! שבוע לפני החתונה, ארוסתי נפרדה ממני, היא החזירה לי את הטבעת ועכשיו היא מתחתנת עם איזה בן זונה, מניאק! אני אומר לך, אני מת לדעת איפה הוא גר". החבר: - "בא לך לתפוס אותו ולהביא לו מכות?" - "מה פתאום?!" התפלא הפרסי "אני חייב למכור לו את הטבעת". זוג פרסים צעיר מטיילים ברחוב ורואים רכב מדגם פולקסוואגן גולף אלפיים ושתיים, דנדש ומאובזר מכף רגל ועד ראש. הבחורה: - "או יקירי! מתי יהיה לנו גם רכב כזה?" הבחור החליט לעשות הפתעה לאהובתו, הוא חסך במשך עשרים וחמש שנה ובחתונת הכסף שלהם הוא הודיע שקנה לה את הרכב שתמיד רצתה. - "דגם חדש?!" התלהבה אישתו, - "לא מותק, דגם אלפיים ושתיים. מה שרצית"

Davitak

New member
אתנחתא קומית

חלוקה צודקת זוג נשוי נוסע בכביש המהיר במהירות המותרת של 90 קמ"ש. הבעל נוהג. האישה מסתובבת לכיוונו ואומרת לו: "יקירי, אמנם אנחנו נשואים 15 שנים אבל אני רוצה להתגרש". הבעל בשקט מוחלט מגביר את המהירות ל- 100 קמ"ש. "אל תנסה לשנות את החלטתי", היא אומרת, " יש לי מאהב והוא יותר טוב ממך במיטה". עדיין בשקט מוחלט מגביר הבעל את מהירות הנסיעה ל- 120 קמ"ש. "הוא החבר הטוב ביותר שלך, המאהב שלי", אומרת האישה. הבעל לא אומר דבר ומגביר את המהירות ל- 130 קמ"ש. "אני רוצה את הבית", היא ממשיכה, "את הילדים ואת חשבון הבנק". המהירות מוגברת ל- 140 קמ"ש. "אתה לא רוצה כלום?", שואלת האישה. "לא", עונה הבעל. " יש לי כאן את כל מה שאני צריך". "ומה זה שאתה צריך?", היא שואלת. הבעל מכוון את רכבו לגשרון, ושנייה לפני שהוא מתנגש בו הוא עונה לאישה: " ל י יש את כרית האוויר".

למעלה