אתניקס מארחים את ניקה-קישור להורדה

EMANUELA XD

New member
אתניקס מארחים את ניקה-קישור להורדה

בבקשה קבלו את השיר החדש של אתניק ארחיםאת ניקה -דיסקוטק שיר פצצה

EMANUELA XD

New member
הודעה חשובה לחברי הפורום

הצעת יעול-וטיפ על חשבון הבית
לפני שיוצאים מעזה פיצוצים בראש חבר'ה כדאי שנישמור על סדר בשירשור אשכולות תמונות מי שמעלה שירשור אשכולות תמונות שידאג לשרשר הודעה נוספת תמיד מההודעה הראשונה
ככל שנישמור על סדר ואסטטיקה בפורום-כך יראה ההפורום יותר מסודר עכשו יוצאים לדיסקוטק-עם ניקה ההורסת

EMANUELA XD

New member
הנרי וניקה-Naked In The Wind

שיגידו שניקה לא קלאסה-קדימה ניקה שחקי אותה בגדול

EMANUELA XD

New member
אני מטפסת על הקירות-למי יש את

""משהו אחר"--נגה יש מצב שהנרי מאשר העלאה של השיר לפורום בבקשה או שיעלה למייספיס שלו ושל ניקה פליזזזזזזזזזזזזז--זה עוול שיש לאנשים-ולי אין!! אני לא מצליחה לתפוס את ניקה במסינגאר

maor ravid

New member
אין סיכוי שהוא ישוחרר זה ידפוק את הכל רק...

אתמול שוחרר לא רישמי השיר עם אתניקס "דיסקוטק" והוא כבר מופץ באינטרנט להורדה וגם פה שזה דבר שאסור לעשות לעלות לכאן קישורים לשירים ולגבי "משהו אחר" עכשיו זה לא ישוחרר כי רק יוצא עכשיו השיר עם אתניקס וזה ידפוק אותו עם זה יעלה לאינטרנט אז אין מצב כולם רוצים לשמוע דברים חדשים עוד קצת בעזרת ה' נדרג אותו במצעדים יותר חשבוב יום טוב ונפלא... :)

shlomi814

New member
לא ברור לי למה לך יש ולאחרים אין??

ואני מצפה לקבל הסבר הגיוני.

EMANUELA XD

New member
אים יש לו הסיבה היחידה היא מממ../images/Emo13.gif

אולי קרב לצלחת של ניקה? סתם סתם בחוש הומור לא נורא נמתין בסובלנות

shlomi814

New member
אני לא מוכן להמתין...

בשום פנים ואופן. הוא לא שונה ממני!! ואני אשיג את השיר בדרכי המיוחדת...

EMANUELA XD

New member
הגעתי להשלמה ואני ממתינה../images/Emo26.gif

לבנתיים אני נהנת לי מהשיר ההורס דיסקוטק
ניקה עושה את השיר ליותר מיוחד
גונבת את ההצגה אני חחורשת עליו נון סטופ אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך שאני מפסוטה שניקה מביאה אותה לשכנים
חחחחחחחחחח ועוד פיצוצים בעזה
אימא איזו הבאה בוואצצצצצצצצצצצצ''''''...............
אחרי פיצוצים בראש
יש לי דיסקוטק

EMANUELA XD

New member
יוווווו חברה אתם לא חושבים שהנרי צריך

לעשות רמיקס לשיר ההורס אימא צריך להיות הורס בריאות גירסת מועדונים חובה-יאלה הצעת יעול נוגה שגרי בקשה להנרי
פורום מגיש הצעות יעול

shlomi814

New member
אני כועס!!!!

אנשים פה עולים לי על העצבים אבל ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למה?

למה אי אפשר להמתין בשקט ולא להפוך את זה לקרב סכינים פה בפורום? אני לא אתכם אנשים!!!מה נדפק אצלכם בראש?למה אתם חושבים שאתם הכי מיוחדים וחושבים שרק לכם מגיע הכל ולא מוכנים לחכות עד שזה יוצא באופן מסודר?!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבהחלט מסכים עם שרון

כל דבר בעיתו. כאילו שאחרי שחיכינו יפה יפה כלכך הרבה זמן, הכמה ימים האלה יהרגו אתכם. אני לא בא לבקר אף אחד, אבל כדאי להאזר בקצת סבלנות. זה שווה את זה !!

shlomi814

New member
כולנו חברים בפורום??

כי נראה לי שיש כאן כמה אנשים שמרגישים שהם טובים יותר. וזה מביא לי את הקריזה. ואני לא מנהל כאן שום קרב..זה פורום ומותר להעביר ביקורת אחד על השני. ולא ברור לי למה לחלק יש ולחלק אין? מה אני מעריץ פחות טוב ממאור?? זה אפילו פוגע ואני אוסיף ואומר אם אתם (מאור והשני..) יודעים שאסור להוציא את השיר החוצה עדיין וגם רואים שיש כאלו כמוני שממש רוצים אותו אז למה אתם מנפנפים בזה שיש לכם אותו?? זה נטו בשביל לעצבן.ולהגיד לי יש ולכם אין. אבל מה גם יש פה עוד התחסדות שלהם על חשבון הגב שלי. פשוט חוצפה.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבזה אתה צודק

אבל אל תשכח שאף אחד פה לא חייב לאף אחד אחר שומדבר... אני נמצא בהרבה פורומים ובאמת התופעה שמנפנפים קיימת בכולם. וחבל.

shlomi814

New member
זה לא מקובל עליי.

אני לא בא להתחרות כאן באף אחד. לא מדובר במשכורת בעבודה או בתנאים סוציאליים. אנחנו חברים בפורום. ומה שנעשה כאן ממש מעצבן. אני רותח מעצבים ככל שאני חושב על זה יותר..

EMANUELA XD

New member
שלומי אתה צודק לא יפה לגרות מול העניים

ולא לשתף את אף אחד--- מי שאכל לבד ממממממממ תוקע גרפס לבד
יאלללללה בבקשה לעשות עמנו חסד ולשתף

למעלה