אתניקס עם הנרי וניקה - דיסקוטק

EMANUELA XD

New member
שיר מדהים-מרגש מאוד

כמה יפה לניקה לשיר בעברית וואווו ניקה שלנו חוזרת ובגדול אולי זה יקרה לי הלילה-- אחרי פיצוצים בעזה אני זקוק לאהבה וואוו שיר מדהים

shlomi814

New member
שיר מטריף...

ככ מציאותי..מדהים... כל הכבוד... קדימה לראש המצעדים..

EMANUELA XD

New member
ניראה לי שהנרי רדום לו-למה הוא לא

מעלה את המוזיקה החדשה של ניקה למייספייס

shlomi814

New member
זה יהיה להיט ענק...

כמו כל האלבום...גם המילים בשיר..יתפסו..

EMANUELA XD

New member
להתאהב בשיר-ואני מחכה לשיר סולו של ניקה

הפעם אני לא עושה הנחות להנרי קדימה אנחנו רוצים את ניקה בקידמת הבמה באור הזרקורים כסינגל ראשון בקימבוק של ניקה הבחירה די יפה לקדם את האלבום בדואט עם אתניקס-למרות אני לא הכי הכי אוהבת את אתניקס אתניקס לא תמיד מריץ את עצמו במיצעדים

shlomi814

New member
אז אני שמעתי באילת את "משהו אחר"..פעם ראשונה.

וזה פשוט מטורף........שיר מדהים.. אבל הבחירה הייתה נכונה...דואט עם אתניקס טוב לצורך ההכרה המחודשת..

EMANUELA XD

New member
אים ניקה חספה את השיר בפעם הראשונה באילת

למה הנרי לא מעלה אותו לאתר שלהם או במייספסס יש לך את המייספס של ניקה-צריך לבדוק שם

shlomi814

New member
הם שרים אותו כבר למעלה מחודשיים..

ונגה בקשה ממנו להעלטות והוא סירב..הנה של ניקה וגם שם אין..http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=114381194

EMANUELA XD

New member
מה-חודשיים-וואוו

אז זה לא הולך להיות שיר בסינגל הראשון עוד שיר חדש להופעות ולמה הוא לא מעודכן במייספייס הקישור של המייספס של ניקה לא עובד להבאתעלה את הכתובות למטה הקלק על על
כתובת אינטרנט נלוות הכן שמופיע http:// יש צורך במחיקה ואז העתק את הכתובת והדברק אותה לצידו תיאור של הכתובת דרך קלה ונוחה לכולנו תודה מאמי לב יו

shlomi814

New member
מה לא עובד??

הנה ניסיתי כמו שאמרת... אגה זה שיר מהאלבום.. אולי הסינגל השני..

EMANUELA XD

New member
עכשיו עובד הקישור-וואוו וגם שם אין

את השיר של ניקה אני חייבת להפוך עולם ולהשיג את השיר החדש של הנרי וניקה ומצידי שהאדמה תירעד!!!!

shlomi814

New member
אז אני אעזור לך להרעיד אותו..

כי אני גם רוצה אותו.. ועכשיו!!

maor ravid

New member
../images/Emo47.gif שמעתי ויש לי אותו שיר מהממםםםם ../images/Emo192.gif

להיט להיט להיט בהצלחה להםםםםםם

למעלה